![]() |
#702 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 346
Poziom mag.: 86
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Użytkownik Forum
|
![]() BARDZO inaczej.
![]() |
#705 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Chce mi się już rzygać jak słyszę" Mateusz to, mdw tamto", wież on zrobił kupę waląc z sd w 5 demonów, oooo on grał 24h, oj MDW już nie gra
![]() Jesteście żałośni........Tylko tyle mogę powiedzieć o nie których z was.
![]() |
#706 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakim cudem ? no chyba ze nie przeczytales ostatniego zdania
![]() Ejjjjjj a teraz tak serjo na pofasznie to eMDeWu to on sobie pewnie teraz ekspi na mrocznyh prosto s piekiel demonah , slugach szatana uzywajonc bez wejsta eSDekami !! Barco prorze mje informowac o karzdym jego adwensie na private !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() \o/ ULTRA NOOB STYLE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nigdy się nie zmienicie, co?
Dlaczego tak podnieca was wrzucanie na MDW, i jego 'fanów'? a teraz pora na kontrargumenty: "też potrafie na noob-pvp" Czekamy, jak wbijesz 300 to przyznam ci rację, narazie to wiesz co możesz. "shareuje w 5 z mamą i kotem" Dowód, odrazu by było lepiej. "hahah mdw wraca do gry, co za ciota omg!!1" Zachciało mu się grać jak poprawili, i dodali coś do jego postaci, co w tym dziwnego? Pozatym lepsze to niż zmiana profesji co pół roku, pokazał, że potrafi przestać grać (ta, uczcie się). "na pro-pvp by nie wbił 200, i tyle cienias z niego lol i rotfl" Na huj to piszecie? Nie skomentuje już, że na non-pvp wcale nie jest łatwiej, ale no na huj?! Przecież po to zrobili różne servery, żebyście mieli wybór, trzeba było iść na non-pvp, i wbijać 300 lvle hurtem... Tak, ja wiem, wy wszyscy jesteście żądni adrenaliny, a światy bez pk są dla mięczaków. No cuż... I żeby nie było, dla mnie tibia to tylko gra, a sam pan Mateusz Wielki mało mnie obchodzi, tylko nie potrafie zrozumieć czemu go tak nienawidzicie. Ano, zazdrość. |
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2007
Stan: Niegrający
Świat: Nerana
|
![]() @Hestoran
Zal mi Cie noobie... zakladasz temat o osobie,postaci ktorej nawet nie znasz i chcesz zeby ludzie wypowiadali sie na jego temat... podniecaja Cie inormacje o takim czyms ? gowne Cie obchodzi ze MDW pada i wogole zajmij sie swoim noob charem a nie glupie tematy zalkadasz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Guest
|
![]() mateusz jest protibiaplayer nie znam lepszego on ma chyba jusz 372 lvl (chyba moglo mi sie pomylic z otsem jakims) on wogule wymiata jak zmienia server na pvp to bedzie żeznia on jest galaktyczny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
|
![]() Nie macie co robić tylko zakładać tematy o jakimś ziomku, który wbił pierwszy w tibii 300lvl? No gratki dla niego i tyle.
A te wasze wypowiedzi typu: Na normalnym świecie by nic nie zrobił, co to za sukces, etc, etc... są poprostu z zazdrości ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Zbanowany
|
![]() @up i @Argen
Popieram Ja też sobie gram na non-pvp wyzywajcie mnie od mięczaka głupola ja to i tak będę olewać. Mi może nie pasuje ciągle "hunted" "own3d" "hunted" i tak w kółko. Wole sobie powoli i na spokojnie bić lvl i skille aż w końcu może dorównam MDW (Mateusz dragon wielki jeśli ktoś nie czai) którego jednocześnie pozdrawiam żeby bił jeszcze większy lvl TAK TRZYMAĆ ![]() @edit Chciałem dodać, że wybrałem świat non-pvp, ponieważ kolega mnie na niego namówił a ja byłem KOMPLETNYM NEWBIE (skąd niby miałem wiedzieć jak będzie na pvp czy non-pvp, skoro nigdy wcześniej nie grałem??) Ostatnio edytowany przez Barosa7 - 04-01-2008 o 22:51. Powód: Nie chcę nabijać postów |
![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: >.<
Świat: Thoria
Poziom: 125
Skille: 101
Poziom mag.: 21
|
![]() Kurw* gadacie ze na non-pvp wbil taki lvl i kozaczy, a 3/4 z was nawet na pvp nie wbila 50+ lvl na bank, jak Takie koazki jescie to idzcie wbic na non-pvp ~340 lvl. ;]
![]() |
#715 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Imię: Astaroth Silverwind
Gildia: Wanted
Świat: Azura
|
![]() generalnie prawda jest taka, ze gdyby gral na serwerze pvp, nikt nie dalby mu sie tak wybic i/lub mialby duzo nizszy level. oczywiscie nie zmienia to faktu, ze wbicie 340 levela to duze osiagniecie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: Polska
Imię: Cham
Profesja: Druid
Gildia: Za niedlugo Arcanium
Świat: Iridia
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() MDW I po co ci to było? bić lvl na noob-pvp, teraz na pvp byś se wymiatał pomagał qplom w razie hunta wojny, zabijanie noobków za, zabranie respa... Ja myślę że Mateuszowi jest teraz przykro że nie może iść z przyjaciółmi na wojne i skosztować tej satysfakcji jak osoba którą nie nawidzisz pada trupem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2007
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ciekierapa
co do tego cytatu, chłopak chyba dostaje orgazmu gdy usłyszy "MDW" ![]()
![]() |
#719 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Imię: nie powiem
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() MU TO ROBI KROWA koleszko.
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: Jastrzębie
Imię: Yoyo Brave Knight
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 104
Skille: 83/81
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ehh niektorzy tu maja racje z tym non-pvp. Sam gram na Securze i troche zaluje ze akurat tam... Ludzi multum kolejki na faccu nie ma gdzie expic, na banucie 30 osob lata wrac z 20 lvl'owimi sorcami. Czasami to az zal na to patrzec, az grac sie odechciewa.
@MDW moim zdaniem to on w 1 onw3ra tego nie wbil ![]() ![]() |
![]() |
![]() |