![]() |
#2601 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Kiroy Wind
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
|
![]() @up
hunted xD |
![]() |
|
![]() |
#2602 |
Guest
|
![]() no wiesz... bede walczyl a potem pojdziesz do mojego rl lub friend i "pay boh" ??
|
![]() |
#2603 |
Użytkownik Forum
|
![]() a czemu nie?
![]() |
![]() |
![]() |
#2604 |
Guest
|
![]() a co amm walczyc przeciwko pa zeby bylo nowe pa? no thanks
|
![]() |
#2605 |
Użytkownik Forum
|
![]() N o wlasnie jak bedziesz z nami to nie przylece do twojego kumpla po bohy, a jak nie bedziesz to czemu mam cie szanowac jak sie boisz cokolwiek zrobic? I tak nie bedziesz walczyc bo sie boisz to bede toba pomiatac
![]() |
![]() |
![]() |
#2606 |
Guest
|
![]() ehh nie bede robil waste forum space. jak chcesz pogadac to jestem online.
|
![]() |
#2607 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja nie mam o czym, zaczales to odpowiedzialem. Lece spac, elo!
|
![]() |
![]() |
#2608 |
Użytkownik Forum
|
![]() OK czyli wolisz
1. PA robione przez szwedów na polakach? 2. PA robione przez Kiroya etc na Szwedach? WYWALCZ COŚ KURWA Z NAMI I BEDZIESZ MOGL CHRONIC SWOICH RLI A JAK JESTES TCHÓRZEM I BOISZ SIE COS ZROBIC TO POTEM PO WOJNIE NIE WYMAGAJ WIELE I NIE MYSL ZE BEDZIESZ MIAL DUZO DO GADANIA |
![]() |
![]() |
#2609 |
Guest
|
![]() nvm nie bd sie klocic
Ostatnio edytowany przez Arha - 25-12-2007 o 04:30. |
![]() |
#2610 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2611 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Arha : drogi kolego , mlody akurat ma w jednej kwestii racje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Slayer : Pephy teraz na pewno nie bedzie ruszony bo jest za grozny dla nich ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skacowany wuja Kiroy btw co to byla za pasterka swietna ![]() |
![]() |
![]() |
#2612 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Kiroy
co do pephego to kobieta zmienna jest ![]() OO taaa pasterka wyjepana takze u mnie ![]() Nie wiem dokladnie jak z ta robota, ale napewno xuso IM robil robote (You know what I mean) ![]() gdzie suf? Ostatnio edytowany przez Slayer-Nuddle - 25-12-2007 o 11:39. |
![]() |
![]() |
#2613 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() wiecie co a taka swiateczna refleksja
![]() ![]() Suv wybaczam ci :* masz u mnie kwiaty ![]() |
![]() |
![]() |
#2614 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() @shandowsky
moze jestes glupim rolnikiem , ja jestem chlopakiem z miasta i nasu(ó)wa mi sie jedno pytanie. Czy naprwade myslisz ze takimi wywodami "NIE POGRACIE TU ! SZWEDY WAS WYRZUCA , WALCZCIE ZE MNA TO WAS NIE WYRZUCA!" Ty naprawde masz szwedow za jakis rasistów ? sprawa druga. juz widze jak młody nie robi PA na polaku , bo jest jego rodakiem xDDDD Twoj post gdzie piszesz zeby arha dolaczyl bo cos tam a jak nie to jest tchórz =Arha albo walczysz z nami a jak nie to nie pograsz sobie na tym servie bo bedziemy robic na Tobie pa .ktos inny to jeszcze tak zrozumial ? co do teamu Nebula ( do ktorego nic nie mam) + ltk , to juz naprawde brak mi sil , zeby nawet hayalet wrocil do lask ehh |
![]() |
![]() |
#2615 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Kiroy
Drogi kochany przyjacielu, padłem z własnej głupoty go nie dałem dojść do słowa Soltrionowi, i naprawdę nie rusza mnie to ze straciłem te 3 lvl to tylko gra, może jestem AntiPOLACK ( okreslenie General Castera vel. Roman) ale nie mam zamiaru pomagać niestety im...Tak samo padłem od Modego jak od Soltriona tylko młody zrobił PA a soltrion mil reason taka różnica. Nie chce sie z nikim kłócić bo nie o to w tym chodzi wprawdzie Pephy Rl ale niekiedy za swoje błędy sie płaci ![]() Wesołych Świat Skacowany Bartek\ @Edit NO i zapomniałem o Ranko z tym człowiekiem nie chce mieć nic wspólnego -.- za często traci połączenie z mózgiem bym mógł obok niego walczyć pozatym nie lubimy sie za bardzo ![]() @ WASZ RASIZM Rasizm, dyskryminacja rasowa (z fr. le racisme od la race – ród, rasa, grupa spokrewnionych) – pseudonaukowa ideologia oraz wypływające z niej zachowania przyjmujące założenie wyższości niektórych ras ludzi nad innymi. Przetrwanie tych "wyższych" ras staje się wartością nadrzędną i z racji swej wyższości dążą do dominowania nad rasami "niższymi". Większość ideologów rasizmu opiera się na różnicach w wyglądzie ludzi. (Źródło. Wikipedia) czy oni nas nie lubia za kolor skory?? juz nie moge patrzec jak piszecie rasizm -.- Ostatnio edytowany przez Yaugardo - 25-12-2007 o 13:57. |
![]() |
![]() |
#2616 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: +++
|
![]() Cwaniaczyl to padl na floor
![]() ![]() ![]() I jeszcze nie raz padnie jak sie szwedzi uporaja z polaczkami ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2617 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Imię: Misio Pysio
Profesja: Rookstayer
Gildia: Miodzio
Świat: Peace and Love
Poziom: 01
Skille: 1\1
Poziom mag.: 9
|
![]() Omfg Yao dobrze wiesz ze nie o taki rasizm tu chodzi, wszyscy potrafia ogarnac o co tylko ty oczywiscie doslownie..zal
po 2 nikt Cie nie namawia bys walczyl z nami wiec na h+j te twoje wywody slabiakow nie potrzebujemy w teamie ![]() a co do Pepiego: no to sprawa wyglada jasno bedzie tak jak z Xsusem predzej czy pozniej no chyba ze dostanie exp locka bo Mannowowi czy Dorpazowi nie bedzie sie podobalo ze ktos ich w top wyjeb*l albo za duzo lvl wbil i Manow bedzie go musial gonic... ![]() co do all Polaks ![]() ![]() pzdro ![]() |
![]() |
![]() |
#2618 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @ Rasizm W*****a mnie jak ktos uzywa pojeć ktore znacza cos innego -.- Ostatnio edytowany przez Yaugardo - 25-12-2007 o 14:42. |
|
![]() |
![]() |
#2619 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Braniewo
Stan: Niegrający
Imię: Yson
Profesja: Knight
Poziom: 167
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#2620 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Imię: Misio Pysio
Profesja: Rookstayer
Gildia: Miodzio
Świat: Peace and Love
Poziom: 01
Skille: 1\1
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
![]() a jesli chodzi o ten rasizm to wiesz napewno co to przenosnia ![]() no ty to bys nam pomogl..prosze Cie..: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |