![]() |
#702 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#703 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Ponawiam moją prośbę:
Mianowicie mam problem z internetem. Grając w tibie moj internet uzywa tylko 2% przez co mam lagi (1 kratke co 20 sekund ide) i jak np. zaczne ściągać jakiś filmik, grę z neta grając przy tym w tibie mój net używa 100% internetu i lagów niema. Da się zrobić żeby grając w samą tibie internet był uzywany w 100% dzięki czemu niemiałbym lagów? jak tak to gdzie, w internecie? Połaczeniach sieciowych? Tibii? Niech ktoś mnie wspomoże ;p. Prędkość - 512kB/s pingi do onet.pl - 15-30 provider - dialog pls fast |
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio chciałem popykać w FMA 08,więc pożyczyłem od kumpla.Na pierwszym kroku instalacji....nic nie można zrobić!Ruch myszki nic nie daje,klawiatury żaden guzik nie działa.Co jest tego przyczyną
![]() |
#705 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic A mi nikt nie umie pomóc? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sęk w tym że ona jest podłączona
![]() |
#707 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
|
![]() A mi dalej nikt nie pomógł.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#708 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ManU Lisek
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 80
|
![]() to odpowie ktos wreszcie na moje pytanie bo znowu zdedzilem przez p********y reset!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#710 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Guest
|
![]() A co z maja irda marki forever dajcie mi jakiegos linka zebym mogl sciagnac oprogramowanie.
|
![]() |
![]() |
#712 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Nie wiem gdzie to napisać więc napiszę tu.
Poszukuje dobrego programu do projektowania stron www. Ważne żeby był bardzo prosty w obsłudze, intuicyjna obsługa itp. Nie znam żadnego języka od stron www, więc potrzebuje czegoś naprawdę dla zielonych. Jeśli znasz program w którym można łatwo przyjemnie i bezboleśnie zaprojektować stronę www bardzo proszę o odpowiedź. P.S Jeśli chcesz napisać coś w stylu "won na google" daruj sobie na prawdę.
![]() |
#715 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Jeśli nie znasz jakiegokolwiek języka służącego do pisania stron, a chcesz jakąś zaprojektować, to jak najszybciej powinieneś nauczyć się choćby podstaw HTML'a, CSS'a itp. Alternatywą może być program Front Page, ale nie mam żadnych wiadomości odnośnie licencji na niego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Guest
|
![]() Jeszcze raz ponawiam moja prosbe o podani mi jakiegos linku do strony z ktorej mozna sciagnac oprogramowanie do irdy marki forever
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#717 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: PolskaZiemia
Stan: Usunięty
Imię: DriveYouWay
Skille: 11/98
Poziom mag.: 1
|
![]() Od początku: Płyta Abit BX133 RAID.Dysk był podpiety do kontrolera zintegrowanego Promise RAID ATA100. Wszystko było ok.Ale wskutek overclockingu kontroler padł. Mam inny kontroler ATA100: cmd pci 0649. Dysk przepiąłęm na zwykły kontroler IDE. CMD wpiąłem w pci bez dysków. XP sie uruchomił , przemielił i cmd zaistniał w systemie.restart, przełożyłem dysk systemowy na cmd i rozruch,poszło ok. XP się uruchomił bez zgrzytów. I tak było...do czasu gdy któregoś razu po uruchomieniu WYKRYTO NOWE URZąDZENIE: KANAŁ IDE, jeden i drugi.Wyskoczyło: sterownik nie jest przeznaczony dla tej platformy...i w menedżerze urządzeń dwa wykrzykniki. I z każdym uruchomieniem to samo..Odinstalowałem Alcochola...nie pomogło. Szukam w rejestrze co sie dzieje na PCIIDE. Niby ok,ale urządzenia składowe CMD-0649 to Kanał IDE ale w opisie jest primary i adekwatnie secondary channel (tak powinno być, a nie Kanał IDE). Sterownik to Atapi.sys. ale plik Atapi.sys w system32/drivers jest inny niż powinien być...nie ma podpisu cyfrowego! A wszystkie pliki sterowników od microsoftu mają-podejrzenia syfa. Skanowanie plików SFC..nic nie wykrywa. Ręczna cudowna podmiana pliku cd XP i przy pomocy ProceXP i close handle atapi.sys pomaga na krótko-plik zyskuje podpis, ale tylko do ponownego rozruchu... W rejestrze w control/session manager pojawia się wpis: PendingFileRenameOperations a w nim : \??\C:\WINDOWS\System32\DRIVERS\SET19.tmp
!\??\C:\WINDOWS\System32\DRIVERS\atapi.sys \??\C:\WINDOWS\System32\DRIVERS\SET1E.tmp !\??\C:\WINDOWS\System32\DRIVERS\atapi.sys \??\C:\WINDOWS\System32\DRIVERS\SET22.tmp !\??\C:\WINDOWS\System32\DRIVERS\atapi.sys \??\C:\WINDOWS\System32\DRIVERS\SET26.tmp !\??\C:\WINDOWS\System32\DRIVERS\atapi.sys No i plik atapi.sys jest niby ten sam(rozmiar) ale jest inny i nie działa...i nie wyskakuje przy nim tooltip z opisem jak przy innych plikach w katalogu drivers. Potem to już nawet mogę ten plik normalnie zamieniać nawet bez procexp,ale zawsze dzieje sie coś w tle;wpis w rejestrze,pliki tmp. A kontroler niby działa ale xp zawsze od nowa go instaluje. Przywracanie wyłączone, Xp bez SP. Avast na bieżąco aktualizowany-sprawny,bez alertów,logi czyste...HiJack czysty. Jeśli jest ktoś kto mi powie/wytłumaczy co się dzieje...bez reinstalu...PLIZ! Ps.: W katalogu Sytem32/drivers są dziesiątki plików typu SETXX.tmp....
Przedstawiciel koncernu Gazprom opowiedział się w środę przeciwko eksploatacji rosyjskich złóż surowcowych przez zagraniczne firmy. Rosyjskie ministerstwo ds. zasobów naturalnych przygotowuje poprawki do przepisów regulującym eksploatację takich złóż.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ManU Lisek
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 80
|
![]() ten komunikat pojawia sie bardzo rzadko zwlaszcza ostatnio i to na 2-3 sekundy nie da rady tego uchwycic poza tym zwykle resetuje sie bez tego tak bez ostrzezenia wiec na tym problemie sie skupmy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: Wesoły i kolorowy świat Microsoftu
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
|
![]() A więc mam pytanie