Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Titania

Notki

Titania Wydarzenia ze świata Titania

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 27-12-2007, 09:13   #1721
Dominatorrr
Użytkownik Forum

Dominatorrr's Avatar

Data dołączenia: 06 09 2007

Imię: KiKo
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ader Pokaż post
O kurwa obudziłem pół domu śmiechem DD

@Jez
Liż im dupę dalej, jedzie mnie to.
Napisz mi gdzie w 2 ostatnich postach pisałem o sobie lol... xD
Widać, że umiesz czytać :S
Co mi tam, ja powiedziałem - nikomu nic udowadniać nie będę. Zwyczajnie nie muszę.
Robię swoję i robię to najlepiej jak potrafię, uważam zresztą, że nienajgorzej mi idzie.
BTW. Swoim postem potwierdziłeś jedynie moją opinię, każdy robi to co lubi.

@Vilum
Ty mi powiedz, kiedy Ty stałeś 24h na okolnir, bo chyba mnie ominęły te 24 godziny..

@Miku
Twój post wniósł wiele do tematu.
Faktycznie, przyznaję się bez bicia, jestem forum fighterem...
Ale że KIKO?? Przecież to taki grzeczny gość jest :O

@Bolter
Zasiłek który by w szwecji dostał Xoo, tak się składa, to miesięcznie więcej niż Ty zarobisz w ciągu pół roku... On skończy na kopaniu rowów bez szkoły, patrząc na Ciebie, Ty skończysz tam choćby i po szkole
No offence.

PS. Może pytaliście złego Templerra i jakieś inne Vitality?
PS2. Troszkę się nie zrozumieliśmy, mówiłem o tym, że lizaliście tyłek Vilumowi, nie mówiłem o sobie ;>
PS3. Sami przyznajecie się do tego, że gdyby nie masakra w ankrahmun na dragach, to byście walczyli przeciwko cf... to jest sztuczny twór, a takie zwykle się nie utrzymują długo. Żyjecie tylko dlatego, że wspierało was CF, teraz oni żyją tylko dlatego, że mają wsparcie od Was. Musicie jednak przyznać, że trochę Wam działają na nerwy swoją obecnością, zachowaniem i biernością w akcjach. Taka jest prawda.
Ile jeszcze tak pociągniecie? Pół roku? W każdym razie powodzenia :>

Over and out,
Callastus
teh Freeza'
Może i dostanie więcej iż ja w tym momencie zarobie przez pół roku ale to trzeba być konkretnie pierdolnietym by opuścić szkołe dla jakiejś tam gierki jest to dlamnie typ psychicznie chory jeśli uważa że życie wsumie na najniższym poziomie mu się opłaca bo może na*******ać prawie 24 przy tibi >.< tak pozatym powiedz mi jeszcze ,że to ty wymyśliłeś masakre na ankr to cie wyśmieje btw gadałem z Xoo na twój temat i gdy pytałem go o ciebie powiedział ze wie kim jesteś a gdy zapytałem czy jesteś taki wielki pro elo gość odpisał że poprostu im pomagasz a po chwili zastanowienia (wpływu paru osób) napisał ,że uważa cie za "pro" playera(chyba takiego jak on "pomińmy) a gdy zapytałem się kto wpływa na jego wypowiedzi bo ja pytam poważnie przyznał sie że nie dokońca robisz tak wiele jak mu to opisałem z forum twoje wypowiedzi.

Żebyś ty przypadkie nie skończył przy obieraniu ziemniaków.

Miku i co to zmienia ?

Co do działalności cf może i część ich to cioty które przestały brać udział ale i tak paru wyjechało na święta ale dla was to coś nowego bo uwas albo all siedzą albo Xoo stawia 10 mc XD

Pozatym nie nażekam bynajmniej od czasu do czasu ktoś od was zdechnie albo zesra się w gacie jak nie dawno Xoo i Highwon

Z mojego pkt widzenia nie powinniście być tak wielce ukierunkowani że wygraliście bo jak narazie open battla new nie było a ostatni przegraliście gdzie my mieliśmy tylko 5 magów i nawet chyba mniej ludzi. Więc tylko exp wam idzie a pozatym jak kiedyś my expiliśmy 3 tyg a wy grzaliście pz i nie raczyliście nogi za wystawić to gadaliście cos o fragach teraz znów gadacie na odwrót mam nadzieje że nie dlugo to my bedziemy expić i nie damy sie złapać na sneaki to zobaczymy jak wtedy będziecie ćwierkać jak to wy juz wojne wygraliście.

"...dostosowany to stosowany mój styl,
dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim!
Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz...
"

Śmiałe idee są jak pionki w szachach:
mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię.

Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych.

Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki.

Dominatorrr jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-12-2007, 09:44   #1722
Raziel4ever
Użytkownik Forum

Raziel4ever's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Castus
Świat: Titania
Poziom: 99
Skille: =/=
Poziom mag.: 66
Raziel4ever ma numer GG 3979069
Domyślny

Już wiem skąd vitality ma pieniądze Dzisiaj przed ss'em Raxivo mi zajebał loota, rozumiem że cienko u was, ale widać że jest gorzej lol.
stary 27-12-2007, 11:13   #1723
ader
Użytkownik Forum

ader's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dominatorrr Pokaż post
Może i dostanie więcej iż ja w tym momencie zarobie przez pół roku ale to trzeba być konkretnie pierdolnietym by opuścić szkołe dla jakiejś tam gierki jest to dlamnie typ psychicznie chory jeśli uważa że życie wsumie na najniższym poziomie mu się opłaca bo może na*******ać prawie 24 przy tibi >.< tak pozatym powiedz mi jeszcze ,że to ty wymyśliłeś masakre na ankr to cie wyśmieje btw gadałem z Xoo na twój temat i gdy pytałem go o ciebie powiedział ze wie kim jesteś a gdy zapytałem czy jesteś taki wielki pro elo gość odpisał że poprostu im pomagasz a po chwili zastanowienia (wpływu paru osób) napisał ,że uważa cie za "pro" playera(chyba takiego jak on "pomińmy) a gdy zapytałem się kto wpływa na jego wypowiedzi bo ja pytam poważnie przyznał sie że nie dokońca robisz tak wiele jak mu to opisałem z forum twoje wypowiedzi.

Żebyś ty przypadkie nie skończył przy obieraniu ziemniaków.

Miku i co to zmienia ?

Co do działalności cf może i część ich to cioty które przestały brać udział ale i tak paru wyjechało na święta ale dla was to coś nowego bo uwas albo all siedzą albo Xoo stawia 10 mc XD

Pozatym nie nażekam bynajmniej od czasu do czasu ktoś od was zdechnie albo zesra się w gacie jak nie dawno Xoo i Highwon

Z mojego pkt widzenia nie powinniście być tak wielce ukierunkowani że wygraliście bo jak narazie open battla new nie było a ostatni przegraliście gdzie my mieliśmy tylko 5 magów i nawet chyba mniej ludzi. Więc tylko exp wam idzie a pozatym jak kiedyś my expiliśmy 3 tyg a wy grzaliście pz i nie raczyliście nogi za wystawić to gadaliście cos o fragach teraz znów gadacie na odwrót mam nadzieje że nie dlugo to my bedziemy expić i nie damy sie złapać na sneaki to zobaczymy jak wtedy będziecie ćwierkać jak to wy juz wojne wygraliście.
Akurat masakry w ank nie udało mi się wymyślić; wiem kto to zrobił ale nie wiem czy mogę to napisać... sam rozumiesz, tajemnica służbowa ;>

Nie wiem jak jest u Was, ale w Vitality, co zauważyłem już jakiś czas temu, jeśli memberzy wstawią się za kimś do lidera, to następuje pewna zmiana zachowania w stosunku do siebie. Ja nie mówię, że jestem idealny. Kilku miejscówek nie znam, bo po prostu nie miałem okazji się tam przejść ze względu na mój level, stąd też nie zawsze udaje mi się robić to, co do mnie należy. Niemniej jednak to Xoo powiedział (i zrobił to z własnej woli, przez nikogo nie namawiany), że już nie jestem zwykłym supporterem, tylko częścią teamu. Uwierz lub nie, zrobił to bez żadnych podpowiedzi czy czegokolwiek.

Co do jego szkoły.. nie wiem, nie mnie oceniać. Jest to faktycznie patologiczne, ale może to taka patologia dla naszego kraju? Może u nich to coś normalnego? Nigdy nie byłem w Szwecji i nie znam tych rejonów, wiem tylko że po ulicach biegają niedźwiedzie polarne Niemniej jednak chłopak robi to co lubi i to co (być może) umie najlepiej.

Postaw się czasem w mojej sytuacji. Do wojny z Wami w gruncie rzeczy zostałem wciągnięty przypadkiem, nigdy nie dostałem realnego paymenta (300k dostałem mając 40 level). Po prostu przekonałem się, że lepiej być "Vitality for life" niż nie mieć tego "life" tam wcale.
Udało mi się kilka mniej lub bardziej ważnych akcji, kilka mniej lub bardziej zorganizowałem sam, kilka mniej lub bardziej spieprzyłem. Staram się być na zebraniach, jestem aktywny w życiu gildii, działam od strony psychologicznej bo z wiadomych przyczyn od strony technicznej nie jestem w stanie Was ruszyć.

Niemniej jednak nie przejmuję się. Czas pokaże kto wygra, a ja ze swojej strony mogę przyznać, że w pewnym sensie jestem dumny z tego co tu się dzieje. Pomimo swojego śmiesznie małego levela mogę być częścią tego wszystkiego =]

Jeszcze tylko słówko do Raziela, bo ostatnio moje posty zajmują po 10 kartek a4...
Litości...
stary 27-12-2007, 12:04   #1724
Raziel4ever
Użytkownik Forum

Raziel4ever's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2007

Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Castus
Poziom: 99
Skille: =/=
Raziel4ever ma numer GG 3979069
Domyślny

Ader, nie chodzi mi o to że akurat mi zajebali, tylko o sam lamerski fakt.
stary 27-12-2007, 13:01   #1725
ader
Użytkownik Forum

ader's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raziel4ever Pokaż post
Ader, nie chodzi mi o to że akurat mi zajebali, tylko o sam lamerski fakt.
Jesteś The Brood, dziwisz się?
Akurat ja do Ciebie nic nie mam, chociaż przyznaję, że kiedyś chciałem Cię uwalić za mojego kumpla... ale serio, odpuściłem, i nie mam w sumie nic przeciwko Tobie.. Co innego reszta, za nich nie odpowiadam
I tak masz szczęście że zabrał loota, a nie zabrał loota i uwalił
Mnie CF uwaliło kiedy byłem jeszcze tylko zwykłym kumplem Viluma (i nic więcej). =]
stary 27-12-2007, 13:08   #1726
Miku
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek

Stan: Na Emeryturze
Gildia: Heat
Domyślny

a co moj post mial zmienic/wniesc? Nie bede sie z wami klocil na forum, bo to bezsens. Kiedys bralem w tym udzial, kiedy sam gralem w tibie i na tym forum udzielali sie ludzie typu Yapan, Vers, Komisarz, Skrzat (tak teraz tez cos napisze, ale zobacz ile). A teraz? Na zmiane pisze tutaj Kiko, Ader raz na jakis czas (ale jak pierdolnie to '10 a4') i Vilum. Poprostu to nie ma sensu. Kiko zna moje zdanie na temat tego co wypisuje na forum, nie mieszajac tego do rl, bo dla mnie tu i tu to zupelnie inny czlowiek. Ader wypisujesz sie tutaj, jakbys pisal jakies wypracowanie czy cos w tym stylu xD Masz sporo racji, ale tez naprawde sporo pierdolisz i badz co badz dla mnie masz zaduze mniemanie o sobie.

Wojna jak wojna, nie chodzi o to, ze to moi rl czy czasem tez cos zawalcze, ale dla mnie wygra CF/Oven, bo wy niedlugo i tak sie miedzy soba poklocicie.

Pamietacie Vilumy etc. jak mowiliscie ze Bolter/Sorcererr to tylko mieso do wojny? Wojne wygrali, robili co chcieli, dostali kicka z gildi, albo odnoszono sie do nich bez szacunku?

A i Ader sam piszac 'OWNED!' na koncu posta, dla mnie to bylo juz przegiecie. Mnie nie w*****asz, nie denerwujesz, co najwyzej irytujesz.

bez pozdrowien x)
Miku jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2007, 13:50   #1727
De'Leash
Użytkownik Forum

De'Leash's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2007

Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Ader jesli myslisz ze 72 pallek mialby go zabic to chyba cos ci sie poprzestawialo.No chyba zeby Vitality przyszlo.
Where my memories are!

I don't know what it is,
Tonight I've lost your kiss,
I want to shout and scream
Where are my memories?

This time I won't give up,
You'll never break my heart,
I've only one request...
Don't touch my memories!
De'Leash jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2007, 14:18   #1728
Emok
Użytkownik Forum

Emok's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź

Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez De'Leash Pokaż post
Ader jesli myslisz ze 72 pallek mialby go zabic to chyba cos ci sie poprzestawialo.No chyba zeby Vitality przyszlo.
Sam by jeszcze musiał uciekać
Emok jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2007, 16:03   #1729
niewiemocb
Użytkownik Forum

niewiemocb's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Pogon

Stan: Usunięty
Imię: Halumi <3
Profesja: Elite Knight
Poziom: 134
Skille: 98/95
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ader Pokaż post
Jesteś The Brood, dziwisz się?
Akurat ja do Ciebie nic nie mam, chociaż przyznaję, że kiedyś chciałem Cię uwalić za mojego kumpla... ale serio, odpuściłem, i nie mam w sumie nic przeciwko Tobie.. Co innego reszta, za nich nie odpowiadam
I tak masz szczęście że zabrał loota, a nie zabrał loota i uwalił
Mnie CF uwaliło kiedy byłem jeszcze tylko zwykłym kumplem Viluma (i nic więcej). =]
od kiedy zaczeles lizac dupe kazadum to nie bylo cf ani eiv tylko unit, idiot
stary 27-12-2007, 18:18   #1730
Jez17Psk
Użytkownik Forum

Jez17Psk's Avatar

Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Pieńsk

Imię: No name
Jez17Psk ma numer GG 4336671
Domyślny

Callastus
Nie chce mi sie z Toba kłucić...Ty masz swój świat (jeśli chpodzi o gr, nie znam Cie na Rl wiec n/c)..żyj sobie w nim dalej w kłamstwie i w przekonaniu ,że all bedzie ok spójrz realnie na stan tej zasmarkanej wojny.
Btw. Kiedys było ,,zobaczymy za miesiąc albo 2 teraz juz jest ,,pół roku'' sauhsuahuhsauhsas
stary 27-12-2007, 18:39   #1731
albert0
Użytkownik Forum

albert0's Avatar

Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Warszawa

Imię: Drings
Poziom: 120
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jez17Psk Pokaż post
Callastus
Nie chce mi sie z Toba kłucić...Ty masz swój świat (jeśli chpodzi o gr, nie znam Cie na Rl wiec n/c)..żyj sobie w nim dalej w kłamstwie i w przekonaniu ,że all bedzie ok spójrz realnie na stan tej zasmarkanej wojny.
Btw. Kiedys było ,,zobaczymy za miesiąc albo 2 teraz juz jest ,,pół roku'' sauhsuahuhsauhsas
klasyk :')
albert0 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2007, 19:36   #1732
Torpedo
Użytkownik Forum

Torpedo's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp

Imię: Torpeseq
Poziom: 119
Domyślny

Cytuj:
Callastus
Oni ciagle cos pierdola ze wkrotce cos zobaczymy, ze bedzie po nas...
No coz oczekujemy z necierpliwoscia tej niespodzianki aczkolwiek jak na to spojrzec z innej strony to zwisa mi to totalnie. Niech przyjma do gildi drugie tyle ludzi co juz w niej maja to sie tylko cieszyc bede z tego powodu bo czesciej bedzie okazja do bitki

In Memory of Morita De'Vrie

Ostatnio edytowany przez Torpedo - 27-12-2007 o 19:43.
Torpedo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-12-2007, 00:33   #1733
Miku
Użytkownik Forum

Domyślny

Scroopy (23:30)
Dec 27 2007, 23:19:30 CET Killed Xoo Stanex at Level 110 ok
MAM GO KURWE

xDDDD
stary 28-12-2007, 02:48   #1734
Dominatorrr
Użytkownik Forum

Dominatorrr's Avatar

Data dołączenia: 06 09 2007

Imię: KiKo
Domyślny

Zgadzam się miku wypisuje czasem kupe gówna ale mniej niż ader bo jak on pierdolnie bombe bez snesownych przekonań że juz mamy OWNED To mnie aż huj sie wygina i musze mu odpisać nA jego wielkie mniemanie o sobie
powiem to co zawsze Gówno wiecie a ja jestem pewien o 100% że wiem o tej wojnie więcej niż wy. !!!

"...dostosowany to stosowany mój styl,
dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim!
Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz...
"

Śmiałe idee są jak pionki w szachach:
mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię.

Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych.

Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki.

Dominatorrr jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-12-2007, 21:13   #1735
albert0
Użytkownik Forum

albert0's Avatar

Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Warszawa

Imię: Drings
Poziom: 120
Poziom mag.: 70
Domyślny

[CHAR]Seansharmaa[/CHAR]

Dec 28 2007, 12:20:30 CET Killed at Level 103 by Kalasty and by Vaxefuve

[CHAR]Toshibo
[/CHAR]

Dec 28 2007, 12:17:06 CET Killed at Level 97 by Mago Proz and by Latuz

[CHAR]Latimerid[/CHAR]

Dec 28 2007, 19:58:42 CET Killed at Level 74 by Xavros
albert0 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-12-2007, 23:08   #1736
Jez17Psk
Użytkownik Forum

Jez17Psk's Avatar

Domyślny

Name: Seq The Master
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 181
World: Titania
Residence: Ankrahmun
House: Market Street 6 (Venore) is paid until Dec 31 2007
Guild membership: Flame of the Oven
Last login: Dec 27 2007, 23:27:44 CET
Comment: ... __.. __... __
.. __/. __/. /.. /
./__. /__ ./__/ Km\h ..... Life is 2fast.

The one who killed (NO BLOCKED!) Callastus!!11

Stary bloknij go może jeszcze z 2 razy bo on sobie z Ciebie jaja robi
stary 29-12-2007, 10:51   #1737
Skrzatorr
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: T4r6uf3k

Imię: Smuggler~
Poziom: 72
Skille: 19/21
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miku Pokaż post
Dec 27 2007, 23:19:30 CET Killed Xoo Stanex at Level 110 ok
MAM GO KURWE

xDDDD
Do mnie napisał : <cytuję>"MAM FRAGA NA ŻYDZIE HAHAHAHHASHA"<cytuję>.
A tak żebym zrobić lepszą atmosferkie: Życze wam szczęśliwego Nowego Roku, mokrego dyngusa, smacznego jajka i wesołych świąt. ;***
Skrzatorr jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-12-2007, 11:02   #1738
Torpedo
Użytkownik Forum

Torpedo's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp

Imię: Torpeseq
Poziom: 119
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skrzatorr Pokaż post
Do mnie napisał : <cytuję>"MAM FRAGA NA ŻYDZIE HAHAHAHHASHA"<cytuję>.
A tak żebym zrobić lepszą atmosferkie: Życze wam szczęśliwego Nowego Roku, mokrego dyngusa, smacznego jajka i wesołych świąt. ;***
Wzajemnie

In Memory of Morita De'Vrie
Torpedo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-12-2007, 11:32   #1739
Jez17Psk
Użytkownik Forum

Jez17Psk's Avatar

Domyślny

Pozdro dla abstynentów, nie ciot ABSTYNENTóW którzy spędzą sylwestra w domu przed komputerem.

=))))

Wzajemnie skrzat
stary 29-12-2007, 11:42   #1740
Miku
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Pozdro dla abstynentów, nie ciot ABSTYNENTóW którzy spędzą sylwestra w domu przed komputerem.

=))))

Wzajemnie skrzat
PSZYLONCZAM SIE !!! xDDDDDDDDDDDDDD
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania