![]() |
#1721 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Żebyś ty przypadkie nie skończył przy obieraniu ziemniaków. Miku i co to zmienia ? Co do działalności cf może i część ich to cioty które przestały brać udział ale i tak paru wyjechało na święta ale dla was to coś nowego bo uwas albo all siedzą albo Xoo stawia 10 mc XD Pozatym nie nażekam bynajmniej od czasu do czasu ktoś od was zdechnie albo zesra się w gacie jak nie dawno Xoo i Highwon Z mojego pkt widzenia nie powinniście być tak wielce ukierunkowani że wygraliście bo jak narazie open battla new nie było a ostatni przegraliście gdzie my mieliśmy tylko 5 magów i nawet chyba mniej ludzi. Więc tylko exp wam idzie a pozatym jak kiedyś my expiliśmy 3 tyg a wy grzaliście pz i nie raczyliście nogi za wystawić to gadaliście cos o fragach teraz znów gadacie na odwrót mam nadzieje że nie dlugo to my bedziemy expić i nie damy sie złapać na sneaki to zobaczymy jak wtedy będziecie ćwierkać jak to wy juz wojne wygraliście.
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sathorina The Brood
Profesja: Elder Druid
Gildia: Castus
Świat: Titania
Poziom: 99
Skille: =/=
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Już wiem skąd vitality ma pieniądze
![]()
![]() |
#1723 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
Nie wiem jak jest u Was, ale w Vitality, co zauważyłem już jakiś czas temu, jeśli memberzy wstawią się za kimś do lidera, to następuje pewna zmiana zachowania w stosunku do siebie. Ja nie mówię, że jestem idealny. Kilku miejscówek nie znam, bo po prostu nie miałem okazji się tam przejść ze względu na mój level, stąd też nie zawsze udaje mi się robić to, co do mnie należy. Niemniej jednak to Xoo powiedział (i zrobił to z własnej woli, przez nikogo nie namawiany), że już nie jestem zwykłym supporterem, tylko częścią teamu. Uwierz lub nie, zrobił to bez żadnych podpowiedzi czy czegokolwiek. Co do jego szkoły.. nie wiem, nie mnie oceniać. Jest to faktycznie patologiczne, ale może to taka patologia dla naszego kraju? Może u nich to coś normalnego? Nigdy nie byłem w Szwecji i nie znam tych rejonów, wiem tylko że po ulicach biegają niedźwiedzie polarne ![]() Postaw się czasem w mojej sytuacji. Do wojny z Wami w gruncie rzeczy zostałem wciągnięty przypadkiem, nigdy nie dostałem realnego paymenta (300k dostałem mając 40 level). Po prostu przekonałem się, że lepiej być "Vitality for life" niż nie mieć tego "life" tam wcale. Udało mi się kilka mniej lub bardziej ważnych akcji, kilka mniej lub bardziej zorganizowałem sam, kilka mniej lub bardziej spieprzyłem. Staram się być na zebraniach, jestem aktywny w życiu gildii, działam od strony psychologicznej bo z wiadomych przyczyn od strony technicznej nie jestem w stanie Was ruszyć. Niemniej jednak nie przejmuję się. Czas pokaże kto wygra, a ja ze swojej strony mogę przyznać, że w pewnym sensie jestem dumny z tego co tu się dzieje. Pomimo swojego śmiesznie małego levela mogę być częścią tego wszystkiego =] Jeszcze tylko słówko do Raziela, bo ostatnio moje posty zajmują po 10 kartek a4... Litości...
![]() |
![]() |
#1724 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sathorina The Brood
Gildia: Castus
Poziom: 99
Skille: =/=
![]() |
![]() Ader, nie chodzi mi o to że akurat mi zajebali, tylko o sam lamerski fakt.
![]() |
#1725 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
Akurat ja do Ciebie nic nie mam, chociaż przyznaję, że kiedyś chciałem Cię uwalić za mojego kumpla... ale serio, odpuściłem, i nie mam w sumie nic przeciwko Tobie.. Co innego reszta, za nich nie odpowiadam ![]() I tak masz szczęście że zabrał loota, a nie zabrał loota i uwalił ![]() Mnie CF uwaliło kiedy byłem jeszcze tylko zwykłym kumplem Viluma (i nic więcej). =]
![]() |
![]() |
#1726 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Heat
|
![]() a co moj post mial zmienic/wniesc? Nie bede sie z wami klocil na forum, bo to bezsens. Kiedys bralem w tym udzial, kiedy sam gralem w tibie i na tym forum udzielali sie ludzie typu Yapan, Vers, Komisarz, Skrzat (tak teraz tez cos napisze, ale zobacz ile). A teraz? Na zmiane pisze tutaj Kiko, Ader raz na jakis czas (ale jak pierdolnie to '10 a4') i Vilum. Poprostu to nie ma sensu. Kiko zna moje zdanie na temat tego co wypisuje na forum, nie mieszajac tego do rl, bo dla mnie tu i tu to zupelnie inny czlowiek. Ader wypisujesz sie tutaj, jakbys pisal jakies wypracowanie czy cos w tym stylu xD Masz sporo racji, ale tez naprawde sporo pierdolisz i badz co badz dla mnie masz zaduze mniemanie o sobie.
Wojna jak wojna, nie chodzi o to, ze to moi rl czy czasem tez cos zawalcze, ale dla mnie wygra CF/Oven, bo wy niedlugo i tak sie miedzy soba poklocicie. Pamietacie Vilumy etc. jak mowiliscie ze Bolter/Sorcererr to tylko mieso do wojny? Wojne wygrali, robili co chcieli, dostali kicka z gildi, albo odnoszono sie do nich bez szacunku? A i Ader sam piszac 'OWNED!' na koncu posta, dla mnie to bylo juz przegiecie. Mnie nie w*****asz, nie denerwujesz, co najwyzej irytujesz. bez pozdrowien x) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1727 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Ader jesli myslisz ze 72 pallek mialby go zabic to chyba cos ci sie poprzestawialo.No chyba zeby Vitality przyszlo.
Why! I don't remember the time, When you said to me goodbye, I've been searching all my life, Where my memories are! I don't know what it is, Tonight I've lost your kiss, I want to shout and scream Where are my memories? This time I won't give up, You'll never break my heart, I've only one request... Don't touch my memories! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1728 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1729 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Pogon
Stan: Usunięty
Imię: Halumi <3
Profesja: Elite Knight
Gildia: Examination in Violation
Poziom: 134
Skille: 98/95
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1730 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Pieńsk
Imię: No name
![]() |
![]() Callastus
Nie chce mi sie z Toba kłucić...Ty masz swój świat (jeśli chpodzi o gr, nie znam Cie na Rl wiec n/c)..żyj sobie w nim dalej w kłamstwie i w przekonaniu ,że all bedzie ok spójrz realnie na stan tej zasmarkanej wojny. Btw. Kiedys było ,,zobaczymy za miesiąc albo 2 teraz juz jest ,,pół roku'' sauhsuahuhsauhsas
![]() |
#1731 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Drings
Poziom: 120
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1732 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Imię: Torpeseq
Poziom: 119
|
![]() Cytuj:
No coz oczekujemy z necierpliwoscia tej niespodzianki aczkolwiek jak na to spojrzec z innej strony to zwisa mi to totalnie. Niech przyjma do gildi drugie tyle ludzi co juz w niej maja to sie tylko cieszyc bede z tego powodu bo czesciej bedzie okazja do bitki ![]()
Hail OVEN ![]() Hail AVIS ![]() Hail FIRE ![]() In Memory of Morita De'Vrie Ostatnio edytowany przez Torpedo - 27-12-2007 o 19:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1734 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam się miku wypisuje czasem kupe gówna ale mniej niż ader bo jak on pierdolnie bombe bez snesownych przekonań że juz mamy OWNED To mnie aż huj sie wygina i musze mu odpisać nA jego wielkie mniemanie o sobie
powiem to co zawsze Gówno wiecie a ja jestem pewien o 100% że wiem o tej wojnie więcej niż wy. !!!
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1735 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Drings
Poziom: 120
Poziom mag.: 70
|
![]() [CHAR]Seansharmaa[/CHAR]
Dec 28 2007, 12:20:30 CET Killed at Level 103 by Kalasty and by Vaxefuve [CHAR]Toshibo [/CHAR] Dec 28 2007, 12:17:06 CET Killed at Level 97 by Mago Proz and by Latuz [CHAR]Latimerid[/CHAR] Dec 28 2007, 19:58:42 CET Killed at Level 74 by Xavros |
![]() |
![]() |
![]() |
#1736 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Name: Seq The Master
Sex: male Profession: Elder Druid Level: 181 World: Titania Residence: Ankrahmun House: Market Street 6 (Venore) is paid until Dec 31 2007 Guild membership: Flame of the Oven Last login: Dec 27 2007, 23:27:44 CET Comment: ... __.. __... __ .. __/. __/. /.. / ./__. /__ ./__/ Km\h ..... Life is 2fast. The one who killed (NO BLOCKED!) Callastus!!11 Stary bloknij go może jeszcze z 2 razy bo on sobie z Ciebie jaja robi ![]() ![]()
![]() |
#1737 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: T4r6uf3k
Imię: Smuggler~
Gildia: Wolny strzelec <3
Poziom: 72
Skille: 19/21
Poziom mag.: 53
|
![]() Cytuj:
A tak żebym zrobić lepszą atmosferkie: Życze wam szczęśliwego Nowego Roku, mokrego dyngusa, smacznego jajka i wesołych świąt. ;*** |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1738 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Imię: Torpeseq
Poziom: 119
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#1739 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Pozdro dla abstynentów, nie ciot ABSTYNENTóW którzy spędzą sylwestra w domu przed komputerem.
=)))) Wzajemnie skrzat