|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demenfairis
Profesja: Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 10
Poziom mag.: 4
|
![]() Wiatm wszystkich...
MOLTS wielkie tajemnicze miejsce.Nikt tam nie expi ale czemu ? Ja tam pójdę na 30 lvl-u.Ciekawe ile Clipsoft tworzył te expowisko że nikt tam nie chodzi.Legenda mówi że trolle wybudowały MOLTS żeby odzielić jakąś Demonie czy coś od świata....... Więc czemu te miejsce jest takie straszne i nikt tam nie expi ? Pozdro all ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: K-g
|
![]() A demona to co ? Tam też nikt nie expi ? ;x ogólnie teren zbyt daleko od dp, ciężko się tam poruszać - całe molts to jeden wielki labirynt
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
Lokacja: <-=Lublin=->
Imię: Aqerto
Profesja: Paladin
|
![]() Jest dużo poradników na temat MOLTS . tak jak kolega wyżej powiedział jest to labirynt gdzie jest się tak łatwo zgubić a potem natrafić na dla czy gsy a na demone dotrzesz tylko za pomocą poradnika bo sam to chyba z tydzien byś tam krążył..
I do kolegi up na demonie expią tylko nawet o tym nie wiesz są to wrl. Oraz duże knighy skilują na molts maja tam sopkuj oraz monki i dwarfy bierze monka i warfa i skill-owanie jest łatwe |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: PL?
|
![]() Cytuj:
I jeszcze jedno jaka legenda mówi że to trolle zbudowały MOLTS przecież w tibii trolle są głupie i bezmyślne chyba szybciej krasnale?, ale może sie mylę, nie wiem nigdy się nad molts nie zastanawiałem, bym zapomniał a czego będziesz tam szukał ?
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: Unisław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wątpię aby cię tam olśniło i zdobędziesz Blanssed Shield ale są święta wiec wszystko możliwe
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jakies to dziwne.Sa tam przeciez takie respy znakomitych potworow!Mysle ze dlatego tam niktr nie expi bo nikt nie wie jaktam dotrzec i jak tam sie poruszac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Po pierwsze nie MOLTS, tylko jak coś MOTLS (Maze of the Lost Soul) lub MOLS (Maze of Lost Soul). Po drugie, co za debil stwierdził, że na Demonie są demony? Po trzecie, zdziwiłbyś się, są ludzie którzy expią w tym labiryncie, ale jest po prostu daleko od miasta/depo i łatwo się zgubić, dlatego nie ma tam tak dużo ludzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
|
![]() zycze powodzenia w szukaniu 'blanssed shielda' po za tym molts raczej nie kojarzy sie z blessed shieldem ;s tak po za tym to w hellgate tez jest blessed shield, to tam tez zmierzasz szukac?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() Kończąc w tym temacie poukładam wszystko:
MOTLS - jest to podziemny labirynt w którym można spotkać różnego rodzaju potwory od trolla do giant spidera Droga ta może nas doprowadzić na demone, czyli miejsce w którym są głównie warlocki a nawet qst ^^ Na demonie bardzo często expią wysoko poziomowe postacie, gdyż jest to dobry resp warlockow dobrze zbudowany dla każdej profesji W labiryncie nikt nie expi bo jest to daleko od depo, bardzo łatwo sie zgubić a nawet jak trafimy na jakiegoś potwora to jest jego jeden lub dwa respy wiec sie nie opłaca W tym miejscu można lajtowo skiliować a także jest pare miejsc do których ciężko sie dostać (co można wykorzystać do forumowych gier na znalezienie miejsca) Do blessed shielda i innych tego typu itemów jak narazie nie da sie dostać jest to tylko po to by zachować klimat tego miejsca. Mam nadzieje że wyjaśniłem wszystko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() Co do Blesshed Shielda to może odpowiedź trzeba szukać w jaskiniach trolii na całym mainie.Powód: Trolle wybudowały MOLTS i chyba dzięki trollom można rozwikłać tą zakadkę.Co do Blesheeda w HellGate to do niego trzeba szukać informacji w EF bo Elfy zbudowały Ab
Szukam nadal tego rozwikłania....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Venore
Imię: Boca the Phoenix
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 51
Skille: XX/XX
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
Mój kumpel (jako przykład) wbił tam z 30 do 59lvl i dalej tam expi ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgłaszam się Lechu/Jarosławie/Donasie ? sorki jejku ja nie jestem jakieś nie wiadomo co mogłem sie pomylić, mogłem porostu byłem bardzo mało "zanurzony" w temacie... wybaczysz mi.
@Morkox Chyba lepiej szukać na miejscu a nie u wszystkich Trolli bo jaskiń z nimi jest od i ciut ciut
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wielka zagadka...
Prawdopodobnie nie jest do końca ukończone przez CipSoft. Jest to bardzo dobre expowisko dla 40+ lvl. A co do Blesshed Shield sądzę że CipSoft jeszcze jej tam nie wstawiło... a może??? ale trzymam kciuki, powodzenia!!!
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Profesja: Elite Knight
|
![]() jedyne co tam chyba znajduje się to to :
![]() takto jest to idealne miejsce do skilowania, brak noobów, jeszcze sobie GS'a można zlurować dla pewności ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
|
![]() Gdzie tam jest coś czego 40 knight nie ubije? Może mi ktoś dać mapke? albo opowiedziec gdznie nie wlłazić?
|
![]() |
![]() |