![]() |
#7741 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: -
Stan: Niegrający
Imię: Domysl sie;]
Profesja: Elite Knight
Gildia: Victis
Świat: Nerana
Poziom: 185
Skille: 00/00
Poziom mag.: 9
|
![]() SIEMANO
![]() A tu zal poprostu xD net padl...(neostrada roox ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#7742 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7743 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#7744 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: W pokoju
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thora Ravox
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Chill Out
Poziom: xx
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xx
|
![]() Co sie dzieje w dzisiejszej polsce xD
![]()
Tobie przyjacielu mówię dzisiaj salut, proszę Cię o to, byś ochraniać mnie mógł, proszę o to byś był, by nie brakło Ci sił nie dam rady podziękować, chodź bym wiecznie żył. http://www.lastfm.pl/user/Leonosik ![]() Ostatnio edytowany przez Leonosik - 28-12-2007 o 18:11. |
![]() |
![]() |
#7745 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7746 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Mike Mystic
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() ![]() ![]() Ale foteka raz mi działa raz nie ![]()
Celli always in my mind ;* ![]() W świecie Shinobi ten kto nie przestrzega zasad jest śmieciem ale ten kto nie dba o przyjaciół jest większym śmieciem. 21:23 Kumpel Grubera [11]: sell magic leather legs 21:23 Byniu of Nerana [25]: kto mi spszeda boh za 20k i dam jeszcze zeczy trohe dobre dam <carlin> 18:15 Dragon Krycha [11]: daj czara Ostatnio edytowany przez Mike.Royal - 28-12-2007 o 19:15. |
![]() |
![]() |
#7747 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Bodzio'Szajs
Gildia: Nerana Gods
Poziom: 223
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() Czwartek + piątek
![]() 89 Axe ![]() 86 Shield ![]() 138 ![]() 139 ![]() Pozdro dla wybranych ![]() X HAIL CARITAS X |
![]() |
![]() |
#7748 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Trochę marny ale dużo ludzi było. Ciągle ktoś przelatywał i nie moglem wyciągnąć więcej capa nie było ;P Konkretnie to 2 godziny tam siedziałem.
Gz Bodzio Go Go 200 ;] ![]() Już wychodziłem ale postanowilem ubic jeszcze coś trzepnołem assasina 66 ek ktoryc sobie expil na DC i postanowił mnie bloczyć i zabijać all resp żal.pl ![]()
Celli always in my mind ;* ![]() W świecie Shinobi ten kto nie przestrzega zasad jest śmieciem ale ten kto nie dba o przyjaciół jest większym śmieciem. 21:23 Kumpel Grubera [11]: sell magic leather legs 21:23 Byniu of Nerana [25]: kto mi spszeda boh za 20k i dam jeszcze zeczy trohe dobre dam <carlin> 18:15 Dragon Krycha [11]: daj czara Ostatnio edytowany przez Mike.Royal - 28-12-2007 o 20:34. |
![]() |
![]() |
#7749 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Nefiu
Profesja: Elder Druid
Świat: Menera
Poziom: 141
Poziom mag.: 72
|
![]() Jakbys nie "trzepal" tego assasinie noobie jeb** to bym nie chodzil i bym ci nie wybijal, ale skoro zachowujesz sie jak frajer, to nie mysl, ze ujdzie ci to.. mimo, ze ten assasin mnie nie bolal, bo mialem tam pewien cel, ale takich oszolomow trzeba tepic zanim przeniosa sie na wieksze expowiska ! PS. gz chodzenia na 33 LVL na DC-1 z monkiem
![]() PS. GZ bota ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Slavkomir - 28-12-2007 o 20:56. |
![]() |
![]() |
#7750 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No no taki odważny jesteś jak przyjdzie GM za ta TBI GG z outficikami to Ci naprawde dam ten bp Explo ale dla mnie i tak jesteś noobem a do mojego monka na -1 na DC sie nie po*******aj bo szybciej expie niż na -2.
Żal mi dzieci neo. A tu czekamy na GM i te jego reporty od 2 tutorów i senior tutora straszne. Niech tutorzy najpierw to zobaczą. ![]()
Celli always in my mind ;* ![]() W świecie Shinobi ten kto nie przestrzega zasad jest śmieciem ale ten kto nie dba o przyjaciół jest większym śmieciem. 21:23 Kumpel Grubera [11]: sell magic leather legs 21:23 Byniu of Nerana [25]: kto mi spszeda boh za 20k i dam jeszcze zeczy trohe dobre dam <carlin> 18:15 Dragon Krycha [11]: daj czara |
![]() |
![]() |
#7751 |
Użytkownik Forum
|
![]() Naprawde jestem dla ciebie pelen podziwu... Napewno wyciagasz duuuzo expa.. I napewno będzie z ciebie prawilny H LVL... Tylko jak zrobisz taką akcje komuś na D- Lair np. to reakcja wcale nie bedzie odmienna. Naucz się to to jest wzajemny szacunek.. biles moje potworki a ja nie moge bic twoich? Zastanow sie troszke synku, zanim zaczniesz pieprzyc, ze to ja jestem dzieckiem neo..
![]() ![]() PS. "W świecie Shinobi ten kto nie przestrzega zasad jest śmieciem ale ten kto nie dba o przyjaciół jest większym śmieciem." Twoj cytat... jestes smieciem ![]() "Zainteresowania: Dziewczynki xD" - Nieletni pedofil?;> Ostatnio edytowany przez Slavkomir - 28-12-2007 o 21:15. |
![]() |
![]() |
#7752 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja się tak tym nie podniecam nie expie na D-liar widać byłeś noobkiem wali mnie twoja siostrzenica i nie mam ochoty kłócić się z noobem. Ja skończyłem. Następnym razem nie podniceaj się assasinem ani moim outfitem nikt się nie czepia więc zamilcz.
Celli always in my mind ;* ![]() W świecie Shinobi ten kto nie przestrzega zasad jest śmieciem ale ten kto nie dba o przyjaciół jest większym śmieciem. 21:23 Kumpel Grubera [11]: sell magic leather legs 21:23 Byniu of Nerana [25]: kto mi spszeda boh za 20k i dam jeszcze zeczy trohe dobre dam <carlin> 18:15 Dragon Krycha [11]: daj czara |
![]() |
![]() |
#7753 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2007
Lokacja: Hell
Imię: Frightening Wraith
Poziom: 125
Skille: 89/87
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Wiesz, ja tez nie lubie jak ktos zabiera mi expa, a juz na pewno nie mam zamiaru robic za darmowego blokera. Ja takie cos tepilam odkad gram i akurat na dc za czasow mlodosci mojej postaci z czyms takim mialam spokoj, bo ludzie na szczescie byli podatni na edukacje. Mike, mysle, ze zwlaszcza tobie, ze wzgledu na profesje, rola blokera by nie pasowala, wiec nie probuj wykorzystywac innych do tego celu. Jesli ktos ci w zaden sposob nie przeszkadza w expie to tez mu expa nie utrudniaj. Jesli przeszkadza - przeszkadzaj tak samo. Najwazniejszy jest szacunek.
If It's All Just A Game - Every Day Remains The Same... Ostatnio edytowany przez RiivaajA - 28-12-2007 o 21:30. |
|
![]() |
![]() |
#7754 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kończysz? dla mnie nie zacząłeś ... Żadnego argumentu, żeby wystawić to na forum. Podsumowując:
1. Napisałeś tu, że kończyłeś expic... Więc czemu biłeś mojego (mało ważne) Ale po chu* płaczesz, że ja bije Twoje? (Może chcesz zabłysnąć na forum... znaleźć kolegów... Pokazać że istniejesz..?) ![]() 2. Moja siostrzenica to tylko przykład tego, że zachowujesz sie jak dziecko. Ale baranie musiałeś coś głupiego napisać.. ![]() 3. Znam realia dotyczące życia GM-ów i ich obecności.. i wiem, że Ci nic nie zrobią.. Ale raport zawsze trzeba dać z nadzieją, że Cię wytępią. 4. Chciałbym Cię zobaczyć expiącego na -2.. Nagraj mi jakiś filmik i wrzuć na youtube.. zobaczymy gdzie masz więcej expa. ![]() 5. Kłucić się z z nOObem?;> Masz na monitorze lusterko ?;> ![]() 6. Podniecałem się assasinem?;> To Ty się podniecasz na forum, że ktoś ci wybił 4 Smuglery i z 8 WW... ;> I to Ty płaczesz przed całym serwerem. ![]() 7. Bloczyłem cię?;> Gdzie?... miałem follow, więc niestety nie miałem jak Cię bloczyć... ![]() 8. Skończyłeś już...? Spuściłeś się? Nikogo to nie obchodzi! ![]() 9. Nikt się nie czepia? Może dla tego, że tu 80% osób używa bota.. A ja się przyczepiłem akurat do ciebie, bo niedość, że sobie używasz jakiś bocików (mniejsza o to) To jeszcze noobisz... ![]() 10. Teraz można to uznać za skończone ![]() |
![]() |
![]() |
#7755 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]()
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
#7756 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
|
![]() @Mike.Royal:
Jestem na Twojej fotce z advem na 30mlvl XD |
![]() |
![]() |