![]() |
#2702 |
Guest
|
![]() Rewis biedak zapomniał kto swego czasu był naczelnym asslickerem NG podczas ich wojny z License to Kill
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmmm przytocze tu cytat z tibi.com napisany przez Imhreey'a:
swe + swe = friend pol + pol = friend swe + pol = enemy moze niektorym da to cos do myslenia... pomagacie NG jak niewiadomo kto... a co bedzie po wojnie jezeli NG wygra? myslicie, ze beda uwazac was za przyjaciol? ze bedziecie meic miejsce w ich gildi? jak to bylo i bedzie po wojnie zas w ng zostanie 20-30 osob a reszta poleci i za jakis czas od nich padnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2705 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Świat: Obsidia
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() @up
w jaki sposob ktos z ltk przyczynil sie do tego ze moge expic bo mnie to ciekawi , po przegranej wojnie to swe puscilo mnie wolnego a nie ltk pozwolilo mi expic. nie doszedlem w potrzebie tylko po wojnie |
![]() |
![]() |
#2706 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie nie pephy, zle zrozumiales o co mi chodzilo. Raczej mialem na mysli kto walczyl o to zebys np ty mogl expic i nie tylko ty, cale LTK... myslalem tez o tym, ze tak NG cie puscilo ale z drugiego pkt widzenia najpierw cie zmusili na t ozebys z nimi walczyl... Tobie sie udalo NG cie puscilo a co z reszta kumpli ktorzy dalej niemoga grac i dalej walcza o ta wolnosc ktora ty masz? :> porpsotu to jest moje zdanie na ten temat
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2707 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2007
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Odyn master
Poziom: 116
Poziom mag.: 67
|
![]() Nic sie tu niezmienilo, a jak czytam ze po wojnie moze byc wieksze pa niz Ng robi to mi sie slabo robi bo wiekszego pa nieda sie chyba robic ,no ale sa tacy co tak mysla u are Rox _/
Mjolnir! ![]() |
![]() |
![]() |
#2708 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Zostawcie juz tego biednego pephego. On zostawil Polske wiec wy mozecie zostawic Jego
|
![]() |
![]() |
#2709 |
Użytkownik Forum
|
![]() @yson
prosze cie zamknij morde a nie tylko kozaka zgrywasz na wszelkiego rodzaju forach a jestes tylko zwyklym frajerem;/ a co do wojny to yupi ! ;d
#2711 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2007
|
![]() Cytuj:
a co do pephyego - liczy na to ze ng zachowa sie fair po ewentualnej wygranej wojnie. tak samo zapewne liczyl xuso, liczyli tez turcy, bosniacy. wedlug mnie pephy jak umiesz liczyc to licz na siebie i ucz sie na bledach innych a nie czekasz na swoje. jak ng wygra to pamietaj ze jak bedziesz mial sytuacje jak xuso to zostaniesz sam. no moze nie sam a z twoimi rlami vs cale ng. |
|
![]() |
![]() |
#2712 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Braniewo
Stan: Niegrający
Imię: Yson
Profesja: Knight
Poziom: 167
![]() |
![]() @up
w dupie byles, gowno widziales, znasz takie powiedzonko? nie mam zamiaru sie Tobie/Wam teraz tlumaczyc bo to sie mija z celem, czyli mowiac prosciec, pierdole Cie jebany nonamie ;x
#2713 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odyn jak Wygramy to najwieksze PA zrobimy my
![]() ja bede Paowal zeby ludzie mi wyszli z Faraonow a ty bedziesz Zadzil w AB. A czemu doszedlem do wojny to hmm, Bo jestem Gejem i kocham Kube ![]() ![]() Nie mozecie pisac mniej Przeklenstw w postach. A ten co dal pomysl z Krzeslami to Dobra sprawa, Nawet nie wiecie jak to pomaga ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kuan Ti - 29-12-2007 o 00:36. |
![]() |
![]() |
#2714 |
Guest
|
![]() makon ja mam takie duuuuze blaszane drzwi do hangaru : D z 10 metrow wysokie ; D chcesz nimi pierdolnac?
![]() |
![]() |
#2715 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2716 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() na pephego nie ma co tam wjezdzac choc prawda jest ze boi sie o chara nasz misiek
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2717 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dec 29 2007, 01:23:53 CET Killed at Level 162 by Kiroy Wind
and by Dio Ridev Dec 29 2007, 01:26:52 CET Killed at Level 138 by Vuzox and by Ruesi to komus nie pyklo ![]() |
![]() |
![]() |
#2718 |
Użytkownik Forum
|
![]() a wy majac tyle ludzi co my nie wyjdziecie na battle , tylko blokujecie frosty
![]() ![]() gz fragow Schumaher |
![]() |
![]() |
#2719 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: DEDMICZ OF HELLZ
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa
Poziom: 145
|
![]() Nasz batyl komander tak zdecydował!
|
![]() |
![]() |
#2720 |
Użytkownik Forum