|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy tolerujesz osoby BI lub HOMO? | |||
Tak, jak ktoś tak lubi, i chce... to czemu nie? |
![]() ![]() ![]() ![]() |
94 | 35.34% |
Byle by mnie nie dotykali, mogą być... |
106 | 39.85% |
Nie, to jest DEWIACJA! |
46 | 17.29% |
Nie mam zdania. |
20 | 7.52% |
Głosujących: 266. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() tego nie wiesz, tak samo jak nie wiadomo czy schizofrenia jest nabyta czy od urodzenia tak samo nie wiadomo jak to jest z tym homo/bi
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Gej ma homogeny po matce czy ojcu?
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Jak panienki cos ze soba to moze byc, ale jak pedaly to z****m golymi rekami
![]() Ostatnio edytowany przez Gangrel - 30-12-2007 o 15:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#125 | |||
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Cytuj:
Topic: Ciesze się, że temat się tak rozwinął. Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Gonzo - 28-12-2007 o 19:22. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() Duch Niespokojny ma dużo racji, ale ty też. Dobrze takie dziecko chce trafić do rodziców... Ale należy je spytać czy chce iść do rodziny homoseksualnej. To nie sklep wchodzi para homo do domu dziecka, wskazują na dziecko i mówią: TEN/TA. Tak nie powinno być
Ostatnio edytowany przez Mapa_Europy - 28-12-2007 o 20:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Mogą być, byle by mnie nie dotykali (czytaj gej). Szczerze mówiąc 2 kolesi manewrujących ze sobą na różnie sposoby odpycha mnie strasznie, jednak z lesbijkami jest inaczej. Wręcz przeciwnie lubię lesbijki. Po rozmowie głębszej z koleżanką wnioskuje, że płeć przeciwna ma przeciwne zdanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
Podobno 50 % kobiet jest bi, a nawet o tym nie wie, więc jest dla niej szansa. : P Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 28-12-2007 o 20:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Dinozaur
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Puki nikomu nie dzieje się krzywda- nie mam powodu by być czemuś przeciwnym.
Jeśli Ci ludzie są tacy, nikomu nic tym nie robią, a żyją razem w uczuciu miłości, które bądź co bądź jest uczuciem jak najbardziej pozytywnym, to mogę się tylko cieszyć, bo to bez różnicy, czy w domu obok życzliwy jest mężczyzna kobiecie, czy mężczyzna mężczyźnie. Sam mam koleżankę Bi. Zero różnicy w kontaktach z innymi. Wręcz przeciwnie, to z nią rozmawia się najfajniej i najlepiej przy niej się czuje. Takie moje zdanie, według mnie tolerancja jest rzeczą ważną, szczególnie w naszych czasach, również nakazaną przez Boga. Edit: Co do adoptowania dzieci- N I E. Takie dziecko wstydziłoby się, dokuczaliby mu debilni rówieśnicy. Poza tym, dziecko potrzebuje matki ORAZ ojca. Ostatnio edytowany przez MiodUs - 29-12-2007 o 20:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zapytać się o zgode rodziców?
![]() Ktoś już napisał bardzo mądrze, takie dziecko będzie po prostu gnojone. Rówieśnicy będą się z tego dziecka śmiać. Zresztą ja też bym nie chciał być wychowywany przez taką parę. @down Dokładnie się z Tobą zgadzam. Ale co ze starszymi? Taki 14-latek tak szybko nie znajdzie rodziny... No, ale jeszcze te papierkowe roboty nie pozwalają niektórym na adopcje Ostatnio edytowany przez Mapa_Europy - 29-12-2007 o 22:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Dinozaur
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
|
![]() Krótko i na temat: nie mam nic przeciwko homo ani bi, akceptuje nawet śluby gejów czy lesbijek - w końcu każdy człowiek ma prawo byc szczęśliwy, a jak oni są ze sobą szczęśliwi to nie powinno im się przeszkadzac
![]() Nie akceptuje adopcji dzieci przez osoby homoseksualne. Dlaczego? Imo jakby moi rodzice byli homoseksualni to chyba bym się zapierdolił, po prostu bym się z tym nie pogodził. Kwestia tego czy dziecko będzie akceptowac takich rodziców? Wydaje mi się, że większośc dzieci NIE. Moja stycznośc z osobami homo,bi? W Polsce żadna, w Usa tak. Pojechałem tam do pracy na wakacje z kolegą. W pokoju mieszkał z nami jeszcze jeden amerykanin. 190cm wzrostu, czarny, jak się później okazało bi ![]() ![]() pzd LoVeS CoMeS AgAiN:* |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
|
![]() Cytuj:
A dlaczego? Bo rówieśnicy zgnoją ich tak, że wyprą się prędzej czy później takich rodziców. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
|
![]() Kto powiedział, że w związku mężczyzna - mężczyzna nie może być matki? ;> Jeśli wiesz o co mi chodzi...
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale to jest nienaturalne... To nie miłość to raczej coś jak zboczenie... (Nie mówię o dziecku, a o związku)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
@down:ripper: a czy ja mówię, że wiem czym z definicji jest miłość?...
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 30-12-2007 o 01:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
"on! ma! prawo! hej, hej prawo wyboru! plec! nie! ma! plec nie ma tu nic do rzeczy!"
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |