|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demenfairis
Profesja: Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 10
Poziom mag.: 4
|
![]() Siemka ;D
Jakiś poważny gościu chce ze mną stoczyć pojedynek.Oskarżył mnie o zajęcie rewspa choć to nieprawda.Chce stoczyć ze mną walkę na 8lvl-u uzgodniliśmy że to będzie arena. Mam pytanie co wziąść ze sobą i co jeszcze wytrenować.Mam 14 palladyna 3 mvl i 44 dyst. On nie powiedział jaką profesją będzie grał ale mówił że weźmie potionki Jakby co to chyba będzie to szybki pojedynek.Choć nic nie wiadomo.A jeszcze chce wysłać raporta za to ze dzieliłem konto z bratem który ma 7 lat ![]() Nie wiem czy sie śmiać czy bać ale to w końcu gra ;D |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Ja bym go olał.
![]() ![]() W każdym razie dokop mu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Brzeg Dolny
Profesja: Druid
Świat: Guardia
|
![]() Zabij gnoja.! xD
W sumie to niewiem poco marnować bolty. Wziąść speary bić i uciekać. xD bo z tego co zrozumiałem to ten przeciwnik to 8 lvl więc.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() Lol
Gada że jak nie stocze z nim walki to ubije mnie na expowisku.Jest sorkiem i ma już 10 lvl jutro stoczymy walkę na arenie kazoo.Ale to nie możliwe on to wbił na rotach bardzo szybko może macro używa albo bota nie wiem ale koledzy mówią że na 40 dystu ubiję.NIE BOJE SIE GO....DRAGA SIĘ NIE BAŁEM JEGO TEŻ SIĘ NIE BOJĘ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() up@
dobre.....no to bedzie miał miłą niespodziankę na expie akurat wiem gdzie on expi i w jaki mieście jest oj to się zaskoczy i bedzie mieć za swoje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: Stargrad Szczeciński
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
|
![]() Zależy jakim jesteś człowiekiem
Dam 2 rady ( wybierz 1 ) 1 Olej go weź ignoret i niech się wali gnój 2 Jesli jestes człowiekiem który sie szybko denerwuje weź bolty klika potionów i zabij go bez problemów a teraz uwagi ![]() - Jeśli pisze z tobą to jakim cudem nie wiesz jaka profesja ( klamiesz??) - Możliwe że ma silniejszego hara który Cię dednie lub kolege który da Ci popalić |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() Jestem spokojnym człowiekiem i dam ignored i zmienie miasto a i ukryję postać na tibia.com żeby nie wiedział gdzie mieszkam ;]
dobra dzięki za pomoc....temat do zamknięcia a propos coś pisał że ta postać to noob har i nie zależy mu na nim..... Ostatnio edytowany przez Morkox - 29-12-2007 o 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() Cytuj:
a co do tego noobchara to raczej prawda xd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() up@
taaa.....exiva jest taka przereklamowana że nie znajduje osoby dokładnie co nie ![]() Ino nie wiem czy go reportować GM bo to co robił to manipulacja graczem i jeszcze wyłudzał kasę za przeżycie.Mogę tylko powiedzieć że mieszka w Thais.Obydwaj gramy na Antice.Expi na rotach więc wiem gdzie się znajduje.Pozwalam wam ci którzy grają na Antice go pokonać jego nick zaczyna się na Xa...... i nie wiem co dalej.Jeszcze ten koleś przechwalał się że pokonał deadthshingera czy jakoś tak na 77lvl-u chyba żarty sobie robi ;d Dziś jest dzień w którym mam z nim walczyć ale też mówił że nat ej postaci mu nie zależy napewno już dednął gdzieś. Co wy na to bo ja powiem tylko jedno: LOOOOOOOOOOOL i żal.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Skoro zgodziłeś się na pojedynek, nie możesz się już wycofać. Gdzie twój honor?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
|
![]() Chciałem się z nim zmierzyć ale zamiast pojedynku będzie mieć bana POWÓD?
Ten gościu chyba mnie haknął ![]() ![]() Honor mam ale jak ktoś hakuje konto to nie ładnie.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5
Stan: Niegrający
Imię: Edward The Matiz
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() LOLOOL nie moge pojedynek 8lvli
Raju ja nie mogę , niemógł ciebie hacknąć chyba ze brałeś od niego fotkę czy cos takiego albo dałeś mu passy W ogóle ten temat to żal jakby każdy miał zakładać temat o walce to by miejsca nie starczyło |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Imię: Fretrax
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 81