![]() |
#1741 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Bye bye Termy ='(((
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1742 |
Użytkownik Forum
|
![]() ASUhaushasu huashuahuhsaush
I mówiłem że nitylk omy bedziemy deleted ashuahsua
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1743 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Bye Bye Templerr
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1744 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i mowilem ze niedlugo posypia sie od was ludzie
Termy Deleted ^^ Templerr (wspominany wczesniej juz) 28 lv czas Na Rosteina z Deletem hmm Moze i paru wiecej dostanie delety albo cós Vilum popisałes sie idzcie niże j to zobacyzmy stalismy w 5 osob poszlismy w dół i co Vilum dał loga i sie obsrał auhshaushauhsua "KOzaKI"
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1745 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Loth Xiroth
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fusion
Świat: Titania
Poziom: 101
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1746 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 10:49 Kirshna [93]: i jak tam Templerr i Termy ?^^
10:49 Master Vilum [100]: wiesz.... 10:49 Master Vilum [100]: z tym hakerem templerra 10:49 Master Vilum [100]: bedzie zle 10:49 Master Vilum [100]: chyba czytales artykul z 2 hakerami 10:49 Master Vilum [100]: poszli siedziec ^.^ 10:49 Master Vilum [100]: czas na nastepnych hakerow ![]() 10:49 Kirshna [93]: to im wspolczuje ![]() 10:49 Kirshna [93]: i Cie rozczaruje bo to nikt od nas ![]() 10:49 Master Vilum [100]: taa ![]() 10:50 Master Vilum [100]: ale na chrisa i tak juz poluja 10:50 Master Vilum [100]: wiec Chris niedlugo moze miec gosci 10:50 Kirshna [93]: hahahaahahahaahah 10:50 Master Vilum [100]: Policja moze zawitac 10:50 Kirshna [93]: tylko ze to nikt od nas xDDD 10:50 Master Vilum [100]: jestem ciekaw wtedy xD 10:50 Master Vilum [100]: nie chodzi mi 10:50 Master Vilum [100]: aktualnie o Templerra 10:50 Master Vilum [100]: D: 10:50 Master Vilum [100]: tylko o inne haki 10:51 Master Vilum [100]: dobra nvm 10:51 Master Vilum [100]: Chris sie rozpedzil 10:51 Master Vilum [100]: z tymi hakami xD 10:51 Master Vilum [100]: (znowu) 10:51 Master Vilum [100]: i to mu zle wyjdzie xD 10:51 Kirshna [93]: mhm ![]() 10:51 Master Vilum [100]: a tak wogole 10:51 Master Vilum [100]: Templerr jest troszke bogaty na real 10:51 Master Vilum [100]: wiec mu to zwisa 10:51 Master Vilum [100]: 133 ek xD 10:52 Kirshna [93]: tak 10:52 Kirshna [93]: kupi nowego chara 10:52 Kirshna [93]: i kolejny delete 10:52 Master Vilum [100]: deleted? 10:52 Master Vilum [100]: watpie 10:52 Master Vilum [100]: xD 10:52 Kirshna [93]: niedloogo i tak Rosteina puffnie 10:52 Kirshna [93]: ![]() 10:52 Master Vilum [100]: nie martw sie 10:52 Master Vilum [100]: u was tez sie posypia 10:52 Kirshna [93]: ja sie nie martwie 10:52 Master Vilum [100]: bany 10:52 Master Vilum [100]: np Drings 10:52 Kirshna [93]: to wy powiniscie sie martwic ![]() 10:52 Master Vilum [100]: za duzo osob nim gra 10:52 Master Vilum [100]: Kalasty 10:52 Kirshna [93]: HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 10:52 Kirshna [93]: O KURWA 10:52 Kirshna [93]: ZAJEBISTY POCZATEK DNIA XDDDD 10:53 Master Vilum [100]: tak tak 10:53 Kirshna [93]: jak nie wiesz to nie pisz nic, bo wychodzisz na idiote 10:53 Kirshna [93]: ![]() 10:53 Master Vilum [100]: Drings z 2-3 osoby graja 10:53 Master Vilum [100]: ^.- 10:53 Kirshna [93]: hahahahhahahahahahaha 10:53 Kirshna [93]: bolter siedzi obok mnie i tarza sie ze smiechu 10:53 Kirshna [93]: xD 10:53 Kirshna [93]: sluchaj 10:53 Kirshna [93]: a tak powaznie 10:53 Kirshna [93]: mna gra 5 osob 10:53 Kirshna [93]: bolterem 6 10:53 Master Vilum [100]: dobra Ignored bo zal xD 10:53 Kirshna [93]: smugglerem 8 Siema tutaj pisze 20 owner Kirshny.
![]() |
![]() |
![]() |
#1747 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Sathorina The Brood
Gildia: Castus
Poziom: 99
Skille: =/=
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() To ten sam owner Templerra co był w Veteranach?
![]() |
#1748 |
Użytkownik Forum
|
![]() Vilum - jesets debilem.
Oni mieli przejeb bo sprzedawali przedmioty na allegro i ich nie wysyali. Allegro jest to strona państwa,a jesli w tym przypadku nie wysylasz towaru "tb cash" łamiesz ich regulamin co wiąze sie z konsekwencjami.To tak samo jak by ci ktos zaplacil za kompa a ty mu go nie wysylasz.Pojdziesz na policje i co im powiesz? Vilum "Panie , bo shakowali mi postawc w grze tibia" Suka " Dobrze , juz sie za to bierzemy tylko powiedz mi pierw jaki miales lvl , skile i jakie eq straciles bo muisze to wpisac w protokole" Wyobrazasz to sobie? Bo ja jakos nie. Wiem dokladnie co robie i za duzo osob mnie straszylo. Co do owntibii - jest to program do oddzyskiwania hasel wiec za owntibie mi nic nie zrobisz. Zawsze templerr moze walczyc na tym 28 levelu ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#1749 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Kościan
Imię: Wojtemo Koscian
Profesja: Knight
Gildia: Oven
|
![]() Was to wszystkich powinni na tym forum pozamykać, bo takie pierdoły jakie tu wypisujecie to aż żal...(no może nie wszyscy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1750 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2007
Lokacja: Pieńsk
Imię: Elder Moare
Gildia: Partyzanci
|
![]() A ciekawe kto z chakowal l Krauzu hmm..? Cos dziwnego ze Kalasty pisal Rokuj chara ;o jak juz chaker nie byl na postaci Krauzu...
![]() |
#1752 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: Sk-ce, RwT <3
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nie ma.
Profesja: Rookstayer
Gildia: Wygrają lepsi.
Poziom: 26
Skille: 11/10
|
![]() Raziel, to nie ten sam owner. Sprzedał go za 350~ Euro jakos tak, zaraz po końcu wojny z Crysis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1753 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Sathorina The Brood
Gildia: Castus
Poziom: 99
Skille: =/=
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Ten owner który był podczas wojny z Crysis całkiem ogarnięty koleś
![]()
![]() |
#1754 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tak samo z hackerem Templera i dla pewnosci nie byl to chris chyab ze uwazacie ze jest tak dobry ze tylko on hackuje wszystkich ahusaushausa Jest ale nie tylko on to robi i on akurat niema sie czego bac nawet w przypadku policji. Pokaż ten artykuł czyżby ze szwecji czy skąd bo nie wierze że w polsce ^^. Btw Dał byś Vilum swój adres bo zgubiłem a ktoś mnei ostatnio o niego pytał tylko nie moge sobie przypomnieć kto ale daj to jak zapyta jeszcze raz to mu podam chyab że sie boisz to wtdy zrozumiem. (= ludzie maja różne lęki Co do Chrisa 100 % sie zgadzam Co do Wojtema to Vilum pierdoli głupoty myśli że jest fajnei bo 1 na rok coś przeczytał i to jeszcze bez zrozumienia a mnie sie czepia ortografi (Hahaha) Templerr czyżby to chris go hack no niewiem nie chwalił się więc sądzę że to nie on m.in mógł zrobić to 1 owner Templerra albo pierwszy z pierwszych ten który u nas był w Wawie i gadał znami tak mi sie wydaje auhsausuhahusuhas. 10:53 Kirshna [93]: jak nie wiesz to nie pisz nic, bo wychodzisz na idiote 10:53 Kirshna [93]: 10:53 Master Vilum [100]: Drings z 2-3 osoby graja 10:53 Master Vilum [100]: ^.- 10:53 Kirshna [93]: hahahahhahahahahahaha 10:53 Kirshna [93]: bolter siedzi obok mnie i tarza sie ze smiechu 10:53 Kirshna [93]: xD 10:53 Kirshna [93]: sluchaj 10:53 Kirshna [93]: a tak powaznie 10:53 Kirshna [93]: mna gra 5 osob 10:53 Kirshna [93]: bolterem 6 10:53 Master Vilum [100]: dobra Ignored bo zal xD 10:53 Kirshna [93]: smugglerem 8 Tak tak tarzałem sie szkoda że jeszcze nie podłaczyl sie Xoo i nie napisał Hey go back to selena there is your Char AUHSHAUHSHAUSAHUSAUAUHSUASHSAUSHA Co za idiota jeden z drugim to że u was grają jakieś śmiecie z novy czy Beryli cy huj wie skąd jeszcze to nie znaczy że ja tak jak Vilum, Undertaker, Genkotsu, Nugivo musimy dawać pasy albo je dajemy innym żeby grali i przynajmniej unas leader nie mckuje 12 postaci naraz by 1 mogła wbić 30% xD. Ale nic niepobije Movie : Vers aka Noob Quary (dop dziś zobaczyłem i co powiedziałem CO ON KURWA ROBI AHAHAHA ) (sory Vers ale nie wiem czy ty tam botowaleś czy uciekałeś xD) Sarkus Styke aka Wbiłem dużo expa na Dl Poi ale od upd nie sprawdziłem że uhy leczą wiecej niż potiony chyba ze na 140 +lv ma sie 19 mlv XD I najlepsze Termy a raczej Pyrostrologyc Aka Zabij Nooba 12 lv zamiast paść 60 i Dostań Deleta na 105 Palu i 60 Msie XD AAAAAAAA i Zapomniał Bym ROSTEIN aka Zabójcze GFB O HUJ ahuasuuaahaauhahauaha DObra to tyle dałęm recenzję i ranking 4 najlepszych Filmów akcji z wojny Ewentualnie można dodać Fakro Aka Mainami mnie nie ubijecie 11 min potem Fakro ded i mój wyczyn Ankr hahahah No hotkeys 8 bp uh no use anyone ahusuasua xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1755 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: Świnoujscie
Imię: Qu'ink
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
|
![]() Nic tylko pogratulować napaść na inwalidę, staruszków spychasz ze schodów ? a ludzi na wózkach wpychasz pod tramwaj ? aż wstyd ze otaczają nas tacy ludzie, nie tylko w grze nie macie przyzwoitości i poszanowania człowieka ale w real.
A co do spraw hakingu, nie zgłasza się ze ktoś okradł ci postać, tylko nieautoryzowane wejście na czyjś komputer, jeśli koleś nie dostał pozwolenia zgłasza sie taki włam na policje i do operatora jego sieci i w ich interesie jest sprawdzenie i wyciągnięcie wniosków. Peace. PS Bolter jeśli nie masz nic miłego do powiedzenia porostu przemilcz, a tak w moim mniemaniu jesteś niedojrzałym emocjonalnie barankiem nie mnie to oceniać gdzie ta głupota cię zaprowadzi, ale dostaniesz od życia za to jeszcze po dupie ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#1757 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek
Gildia: Heat
|
![]() @ Qu'ink
''Nic tylko pogratulować napaść na inwalidę, staruszków spychasz ze schodów ? a ludzi na wózkach wpychasz pod tramwaj ? aż wstyd ze otaczają nas tacy ludzie, nie tylko w grze nie macie przyzwoitości i poszanowania człowieka ale w real.'' w dupie byles, gowno widziales, wiec japa? kiko to przedstawil teraz jakby nie wiem co to bylo ,a tak naprawe ojciec tego typa co sie sprol do nich wylecial i zaczal na*******ac kogo popadnie, wiec dziwisz sie, ze dostal oklep? forum walczy, forum spiewa =D |
![]() |
![]() |
![]() |
#1759 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak jak Mikan to opisał nie dostał od tak bo nam sie to podobało bo nikt nie miał zamiaru go lać ale gdy wysoczył i na*******ał kogo popadnie to chyba sie prośił a jego wielki synalek wyzywał wszystkich do okoła haha. Bywa co do hackowania to jeszcze musi być być ta osoba która Vilum oskarża a jeśli to nie ona i on tak tylko uważa to na huj mu grozi a co do twojej dojżałości widać że to chyba ty nie jesteś dojżały skoro piszesz na forum gdzie piszą twoim zdaniem "nie dojżali" albo w wieku 23 lat nie masz lepszej rozrywki hehe Vilum podaj mi kruwa twoj adres jeszcze raz bozeeeeee bo nei tu za spamuja a ja niewiem gdzie zapisałem!!
|
![]() |
![]() |