![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() chłopak sie pomylił on nie chciał napisać rar loot tylko fart loot
![]() mam 73 ek [CHAR]Kogaveg knight[/CHAR] i nie raz bylem na of te itemy sie normalnie lootuje ale rzadko w takim czasie jeden po drugim.
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Początkujący
Imię: Radzik the Knight
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 50+
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() http://www.pskonejott.com/otc_displa...racter=Montesa
Nie mam pytań ;D biorąc pod uwagę, że wstajesz 11:00, 12:00 bo jest wolne, expisz CAŁY DZIEŃ, jak to możliwe? A przedwczoraj 19h prawie, ty jeszcze żyjesz? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dec 23 2007, 19:10:29 CETDied at Level 68 by a chakoya toolshaper
Tja, ambicje.
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
znam wyższe lvle niż on które padały na gorszych potworach. Co do staminy. Nie koniecznie botter ale prawdopodobnie 2 ownerów. Też nie jest to pewne ponieważ znam ludzi którzy graja sami a ładnie spalaja stamine. @ film Myśle że sam loot nie jest rzadki, ale to niepospolite lootnać je na 1 tak krótkim huncie.
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Moj kumpel miał kicka na 65 lvl na tych potworkach i jakims cudem nie padl, malo tego, stracil jakies 50% hp i go wywalilo. W minute te potworki nie zjada ci 1200 hp, chyba ze zlurowane.
"Catch me if you can" Dwiks~ 2004-2008 A.D. Ostatnio edytowany przez Dwik - 30-12-2007 o 13:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() @up
sa miejsca w ktorych zrobia to bez problemu ![]() @topic gratz ![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Świat: Selena
|
![]() mi osobiscie reka siada expiac chociaz 5 godzin na chakoyach, ciagle otwierasz potworki i zbierasz z nich kase, nie znam debila ktory expi tam masowo 'recznie'. co do jego eq to sie nie dziwie, na chakoyach mozna naprawde niezle zarobic, a jeszcze botujac to hoho
Ostatnio edytowany przez Lenrock - 30-12-2007 o 14:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() nie wiem i nie rozumiem was po co ta dyskusja, nie jestem jakimś omnibusem ale każdy trochę ogarnięty gracz rozpozna że koleś ostro boci + możliwe że drugi owner. Mając poniżej 20h staminy - bot, bez wątpienia, ale będąc online 20h to raczej dojdzie drugi owner.
Jeżeli się mylę, to współczuje mu że 20h siedzi przy kompie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Ale macie problem... Podniecacie się tą staminą, że hoho...
Jeśli się gra więcej niż 6h dziennie stamina leci ciągle w dół, ja grałem tak przez 2 tygodnie, po 10h na dzień na lizardach... A przez święta 15h... Więc nie wiem jakie to wielkie ale?? |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski.
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
![]() tak w ogole to co was to obchodzi co robi ze swoim charem? niech sobie boci, ma 10 ownerow, kupuje kase na allegro co was to? Co do filmu to nawet farta masz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() ze nie kazdy jest zakłamanym patafiańcem żeby mu gratulować pomimo faktu, że wie, że koleś boci i jawnie się chwali tym, jakie to on ma ambicje i jaki to on wspaniały(;
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Imię: Donalt Musk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() jeżeli crusader to rar to ja gratuluje ... ja liczyłem na old backpack xD
Btw. rar to takie itemki jedyne w swoim rodzaju , niesamowicie rzadkie ... zresztą spytaj się Polaków którzy byli w Anglii znaczenie słowa Cytuj:
Kochajmy no-life xD Życzę miłego sylwka ... hakoye dobrze się bawią z tego co słyszałem jak dostaną w łeb z czegoś
Ostatnio edytowany przez Neo_pl - 31-12-2007 o 12:59. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Imię: nie powiem
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() Nie zgrywaj takiego kozaka , uzywa bota nie uzywa jego sprawa nie twoja naabie , ja tez uzywam bota np malpy , po 1 godzinie tam by mi odjebalo reke a tak sie nie mecze ogladam tv a kaska leci i mam w dupie zdanie innych ludzi ;] , gram tak jak mi jest wygodnie i tyle ^^.
Pozdrawiam wszystkich uczciwych :*
Ostatnio edytowany przez Couranger - 31-12-2007 o 14:19. Powód: . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Karoleer Incarcerated
Profesja: Elite Knight
Gildia: Recon
Świat: Celesta
Poziom: 150
Skille: 95/94
Poziom mag.: 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Tak, dodaj tylko że mialeś 2 albo i nawet 3 delety postaci 100lv+ Ja ci mogę pokazać moje eq na postaci z 8 levelem..tylko nie chce mi się wydawać 15gp na wysłanie eq parcelem na tego chara;p
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: Dokąd?
|
![]() co macie do tej staminy? koles ma czas to wali pg, takie jego prawo, co do filmiku to fajny, farcisz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: Dokąd?
|
![]() otóz rare to jak ktos juz zauwazyl "rzadkie/nieprzecietne" wiec jezeli crusader ci leci z co 2 potwora to mozesz tego nie nazywac rarem.. jak najbardziej takie itemki jak crus helm, k arm, w helm itd. mozna nazwac rarami bo nie leca z co 2 potwora tak jak sword/mace na takim rooku rare to jest katana - moze zaprzeczysz? ...
|
![]() |
![]() |