|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3082 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2007
|
![]() @Lavus
Ja to pisałem.A co chętny jesteś na zbiórkę, bo ja tak.Wolę taką furora, nawet jeżeli będzie PA, ale taka ktorą będzie dusk rządziło(stare dobre czasy furory). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3083 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
|
![]() ale ty czlowieku masz cos z glowa? , dusk NIGDY juz nie bedzie ZONDZIC , teraz rzadzi pasterz i spolka
![]() |
#3084 |
Użytkownik Forum
|
![]() nieprawda, rzadzi tzw. i blizej niesprecyzowany, aczkolwiek wielokrotnie przywolywany przez gawiedz "uklad"!
![]() |
#3085 |
Użytkownik Forum
|
![]() Człowieku czy ja ciebie obrażam?To że pasterz walczy z vision to nie znaczy że on rządzi.Będzie rządzić stare dusk(czyli te gildie typu Da crewa, Skowyrne Pietnastki)pasterz oraz Inshon.Wolę to niż Vision, w którym jak sama nazwa gildi wskazuje raczej tam nie znajdziesz duskow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3086 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() PA było jest i będzie mniejsze czy większe to jedynie zależy od lidera...
Vision robiło PA bo na złocie nie spali ; pp a teraz to nie wiem aż taka bieda? @DuskinessvsVision starej furory nie będzie ; pp @pasterz ej ale powiedzcie jak pasterz chce kogoś wyjebać to go wyjebie nawet jak będzie sprzeciw innej gildii rządzącej ;]
Si vis pacem, para bellum Wojna domowa... Hurra! W imię narodu wybijemy samych siebie Najlepszym wojownikiem jest ten, kto zdoła wroga przemienić w przyjaciela Ostatnio edytowany przez Proszewas - 30-12-2007 o 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3087 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ale już bliżej do starej furora jak będzie Triada rządzić niż Vision. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3088 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Sry że się udzielam nie którym użytkownikom się to nie podoba (raczej wszystkim) ale moje 3 grosze:
Pasterza problemem jest to, że on chce rządzić i tak naprawde ma w dupie czy może czy nie może. Duski zdradził dlatego, że było mu u nich źle ![]() ![]() ![]() @Salces~ Zmień "polaczków" na polaków bo ... Ostatnio edytowany przez Slovik - 30-12-2007 o 23:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3089 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Xerena
Poziom: 5~
Poziom mag.: 49
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3090 |
Użytkownik Forum
|
![]() primo PA na fororze było jest i będzie. Im większa władza tym większe PA (vision poprzedni ownowalo, woda uderzyla go glowy, to zaczeli PAowac, teraz 'triada' poczuła się mocna i robią co chcą. a ekipa mają duużą)
secundo - niech mi ktoś powie że ekipa 100 osób w 7 gildiach będzie zgodnie "rządzić" . po pierwsze sam fakt ze jest 7 gildi a nie max 2/3 to znaczy ze KTOS ma przerost ambicji. a przerost ambicji prowadzi do chęci wywalczenia lepszej pozycji nawet ze juz sie jest ustawionym - wniosek - w blizej nieokreslonej przyszlosci ktos gdzies kiedys cos zrobi i bedzie sie dzialo ze w koncu ktora gildia zmieni front, ew sie odlaczy calkiem itp itd etc - w kazdym razie zgody w 'triadzie' nie bedzie tercio - furora to 100% polski server.. wiec czego sie kurwa spodziewacie? "polaczki" roz*******aja kazdy mmorpg gdzie sie pojawia a tutaj mamy już daawno zainfekowan serv w jeszcze wczesniej zainfekowanej grze... Pozostaje mi czekać na Filmy z wojen bo przyznaje że często są ciekawe ^^ (jedyny plus khazula ze te filmy daje...)
![]() |
#3091 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Debica
Imię: Noilleth
Profesja: Royal Paladin
Gildia: We Rule Again
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
I to my pkujemy w nocy i przed ss?
![]() |
![]() |
#3092 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań
Imię: Deca Durobolin
Gildia: Inshon
|
![]() Będzie nowa wojna - będzie ciekawie, zawsze szukaj pozytywnych stron Xd
![]() |
#3093 |
Użytkownik Forum
|
![]() no dlatego czekam na rozłam ^^
![]() |
#3094 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
|
![]() Name: Thellionn
Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 200
![]() |
#3095 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak zwykle nerwowa atmosfera panuje na forum ... wejdzcie w to -
http://img147.imageshack.us/my.php?image=gmyi9.png ;p 2 minuty przed banem 2 miechy temu ... . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3097 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: Konin
Świat: Furora
|
![]() Ten kto ma w panowaniu server ten robi PA, ogarnijcie to ludzie i nie plakajcie tu juz, bo ciagle o tym samym piszecie tylko w inne slowa to ubieracie.
PS. Na przyszly rok 2008 z calego serca zycze Imargamowi zdania matury ! PS.2, Nawet jak Imargam nie zda matury w 2008 roku to stary nie martw sie, do 3 razy sztuka, matura poczeka, tibia niestety nie :<
![]() |
#3098 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Ima zdał mature
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3099 |
Użytkownik Forum
|
![]() 4 czy 5? :>
![]() |
#3100 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kraków
Świat: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
2. Wymień mi te sytuacje, ja mogę wymienić przekręty Imargama bez problemowo. 3. Tak czytam Twoje wypowiedzi od dłuższego czasu i nie mogę dojść do tego kim jesteś, bo szczerze takiej osoby jak Ty z venta nie pamiętam (stylu wypowiedzi, insynuacji), hmm ewentualnie Niraet, ale wątpie, może Kerugo. A teraz mniej rzeczowo, później będzie krótki komunikat do ogółu mieszkańców Furory. Tak naprawdę jesteście na tym forum zasypywani głównie błędnymi informacjami, duża część osób tu postujących to głównie konta ludzi związanych (nazwę to tak) z "nowym Vision", którzy podczas wojny są przez Andrzeja i Piotrka/Pawła traktowani (również nazwę to inaczej bo to specyficzny stosunek) jak "bracia i przyjaciele", a po wojnę i tak by usłyszeli "nie podoba Ci się to wyjdź", szczerze to troszkę żal mi ich, ale sami muszą się uczyć na własnych błędach. A teraz komunikat, powtarzamy wielokrotnie: -Jeśli ktokolwiek, powtarzam ktokolwiek będzie was "PAował", ściągał BOHy od razu, natychmiast! msg do kogoś od nas, możesz być pewny że jeśli napisze np do Yenxa, Kerstona etc nie będą oni bardzo zajęci (tzn kiedy mają ignore all ![]() Najlepiej jakbyś miał screeny, świadków etc konsekwencje lecą i nie przejmujcie sie słowami "jeśli komuś o tym powiesz to masz hunta forver" (pozdro dla pewnego pally) bo i tak to nie działa, nie obawiajcie się i msg'ujcie. A teraz dygresja, po przeczytaniu ostatnich postów (ich poziom ciągle sie zniża) zastanawiam się czy w końcu nie napisać prawdziwych, a nie spekulowanych powodów naszego (Inshon) odejścia z Vision. Moje wątpliwości wynikają z tego, iż wiele spraw jest czysto prywatnych i poważnych, a bez ich ujawnienia powody mogły by się wydawać zbyt słabe, albo umożliwić jakieś "riposty" nowych członków Vision, więc myślę że przestawimy je dopiero w ostateczności.
![]() |