| 
 | |||||||
| Notki | 
| Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  27-12-2004, 13:58 | #61 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 08 2004 Lokacja: SC Wiek: 32 Posty: 40 Stan: Aktywny Gracz Imię: Jiraiya pustelnik Profesja: Knight Świat: Astera Poziom: 48 Skille: 70/70 Poziom mag.: 5 |  Moja Głupota klupilem 2 chain armor za 200gp sztuka i wywalilem przypadkowo do kosza    | 
|   |   | 
|  | 
|  27-12-2004, 21:00 | #62 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 12 2004 Lokacja: Bełchatów Wiek: 34 Posty: 190 Stan: Aktywny gracz Imię: Gandalf ~~ Profesja: Druid Świat: ~~ Poziom: ~~   |   moze sie powtarzam ale nie czytam wszystkich stron a wiec bylem se na rynku i jakis gosc do mnie podchodzi i mowi "czy umiesz klonowac rzeczy??"a ja nie a on to ho naucze cie  to poszlismy na blaty czy jak to sie nazywa patrze a tam ludzi chyba z 5 i on pokazuje wyciagnijcie caly swoj eq bo innaczef wasza posatc zginie on wyciaga i pisze clone mowi zeby trzymac  ctrl i pisac clone no to ja podchodz i napoczatek wylozyem 20gp i tak pisze clone a on ze nie trzymalem (hehe ciekawe z kad wiedzia??    )i wzielem trzyamjac kontrol pisze clone i wiecie co sie stalo loguje ise jeszcze1 podchodze do gosci i mowie zeby mi oddali a oni ze kto inny zabral;/n00b  RoB nie napisla czegomoj kumpel rl =on przychodzi do mnie i mowie ej jak sie atc w tibi??a ja lol  hehe tych wpadek bylo wincej =ael jestem dumny z siebie ze nigdy nie wipilem trucizny  nadal szukam gildi:/ | 
|   |   | 
|  07-09-2007, 23:19 | #63 | |
| Użytkownik forum Data dołączenia: 02 09 2007 Posty: 8 |   Cytuj: 
  Moją najgłupszą rzeczą było wystawienie na stół w depo cooper shielda i jakiś kolo spytał się mnie czy umiem jednocześnie ''tańczyć'' i pisać lol no to ja się kręce i tu nagle logłem się, potem nie logowałem się przez 20 minut żeby nie wyjść na kretyna  | |
|   |   | 
|  08-09-2007, 15:39 | #64 | |
| Guest Posty: n/a |   Cytuj: 
 | |
|   | 
|  17-09-2007, 13:34 | #65 | 
| Redaktor |   Moja czesto glupota to to iz nie daje noobka ktorzy sepia  PLZ FREE EQ ignora tylko naiwnie licza ze cos im dam i spama mi zapodaja ... 
				__________________  To napisał Scobel z Altaron Team. | 
|   |   | 
|  30-12-2007, 18:59 | #66 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 11 2006 Lokacja: Myślenice Posty: 430 Stan: Niegrający Imię: Morderff Profesja: Sorcerer Świat: Harmonia Poziom: 69 |   Hmm, kiedy zaczynałem grać nie wiedziałem jak sie wchodzi po drabinie y chyba 6 charów nowych robiłem. 
				__________________  Mój film  http://www.youtube.com/watch?v=HNKcb85_Tu0 Ojczyznę kochać trzeba i szanować Nie deptać flagi i nie pluć na godło Należy też w coś wierzyć i ufać Ojczyznę kochać i nie pluć na godło | 
|   |   | 
|  30-12-2007, 22:50 | #67 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 30 12 2007 Lokacja: Dęblin Posty: 23 Stan: Aktywny Gracz Imię: Prince von Rookgard Profesja: Rookstayer Gildia: Order of Justice Świat: Obsidia Poziom: 20 Skille: 18/21   |   Ja pamiętam swoją pierwszą postać na Galanie  6lv Carlin Sword w ręce wchodze po skrzynkach do Mino na skale i podchodzi koleś wywalił skrzynie do wody  no to siłuje się z Minusiem  zostało mi 18hp.. mino miał koło 30.. i co zrobiłem ????   pociągnąłem kompa z reseta  | 
|   |   | 
|  30-12-2007, 23:25 | #68 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 10 2005 Lokacja: Wrocław Wiek: 37 Wpisy bloga: 4 Posty: 51 Stan: Aktywny Gracz Imię: Potworny Destruktor Profesja: Master Sorcerer Gildia: Chaos Elementals Świat: Dolera Poziom: 93 Skille: 20/26 Poziom mag.: 59   |   ok nie ja ale tez warto dzisiaj: 21:26 Pencik of Rook [12]: you heavy spike sword ;p nikt mnie jeszcze tak nei nazwal lol  
				__________________ Irytują mnie polacy, przez których tworzą się niepotrzebne stereotypy...do szkoły łazić a nie siedzieć przy kompie mondzioły -.- | 
|   |   | 
|  31-12-2007, 00:00 | #69 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 10 2007 Lokacja: Kraków Posty: 286 Stan: Niegrający   |   a ja się niestety dałem wrobic w mino na skale. i... zabrał boxy i ded. potem tam dalej chodziłem, aż za 3-cim razem się udało, jednak chciałem zabic tego gościa na mainie na mainie. ale to był rookstayer   no ale trudno się mówi, tylko 500gp w plecy  
				__________________ Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj: 
 | |
|   |   | 
|  31-12-2007, 01:44 | #70 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 06 2007 Lokacja: pl? Posty: 335 |   Kupiłem klucz od training room'a za 200gp, bo dałem sobie wmówić, że to klucz od ghoula. Wiem byłem oostrrym nOObem   | 
|   |   | 
|  31-12-2007, 19:49 | #71 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 10 2005 Lokacja: Wrocław Wiek: 37 Wpisy bloga: 4 Posty: 51 Stan: Aktywny Gracz Imię: Potworny Destruktor Profesja: Master Sorcerer Gildia: Chaos Elementals Świat: Dolera Poziom: 93 Skille: 20/26 Poziom mag.: 59   |   kolejna dawka ode mnie: 17:50 Ksynoks [10]: masz spike sword na mainie?  
				__________________ Irytują mnie polacy, przez których tworzą się niepotrzebne stereotypy...do szkoły łazić a nie siedzieć przy kompie mondzioły -.- | 
|   |   | 
|  01-01-2008, 14:29 | #72 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 12 2007 Lokacja: Płock Wiek: 20 Posty: 189 Stan: Aktywny Gracz Imię: Elder Poskramiacz Katany Profesja: Rookstayer Gildia: a bo ja wiem ?! zapomnialem :/ Świat: Harmonia Poziom: 43 Skille: 21/27 Poziom mag.: :<   |   ja jak jakis pojeb bawilem sie swoim pierwszym cc i ofc mialem kicka   
				__________________ Limity sygnatury zostały przekroczone | 
|   |   | 
|  01-01-2008, 15:18 | #73 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 12 2005 Wiek: 19 Posty: 851   |   Moim starym rookstaylerem kiedyś expilem an rotach z lukiem. Dobra loocik ladny, coper shield i katana, to mowie jeszcze raz oczyszcze ten room z 6 rotami (chyba) wchodze i zaczynam walczyc, to one mnie trapnely i zabily >,< A najgorsze , ze mialem bp lf.... | 
|   |   | 
|  05-01-2008, 15:53 | #74 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 01 2008 Posty: 100 Stan: Aktywny Gracz Imię: Kakashi Nalesnik Profesja: Paladin Świat: Candia |   Moim starym charem [CHAR]Limonka Knight[/CHAR] dałem się nabrać na "klonowanie" 
				__________________ 18:39 Nafarius [10]: zabije 18:39 Nafarius [10]: tomurke 18:40 Nafarius [10]: dla ciebie Przynajmniej ma ambicje chłopak   | 
|   |   | 
|  05-01-2008, 21:06 | #75 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 07 2007 Posty: 43 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Paladin Świat: Unitera   |   Ciekawe    ja miałam kilka śmiesznych wypadków: - expie sobie gdzieś w podziemiach (nie wiem dokładnie gdzie) i mam około 2 capa a chcę zabrać loot z jakiegoś potworka. No więc wyłażę na powierzchnię (liną oczywiście;f) i zostawiam bp. Wchodzę na dół biorę baga z lootem na miejsce bp. Szczęśliwa z udanego polowania kieruję się do wyjścia z dzióry, ale nagle orientuję się że lina została w plecaku xD. Biedna czekałam w tej dziurze aż zaloguje się jakiś kumpel. Po około pół godziny ktoś mnie wyciągnął. Znajomi mnie wyśmiali a wszędzie walały się scrolle z moimi notatkami i inne śmieci z mojego plecaka, lecz niestety katana, plate shield, wędka i łopata tajemniczo zniknęły. Najzabawniejsze było to że moja lina leżała przed dziurą jakby na złość xD. - pewnego razu wracam z wasp tower, jestem otruta jak każdy kto z tego miejsca wyjdzie  . Podchodzi jakiś noobek i daje mi slime jako antidotum. Oczywiście dałam się nabrać, ale w porę dobiegłam do świątyni. Uff... Idę na targ sprzedać kilka rzeczy, tam nabrałam się na klonowanie xD. Mace i 2 legion helmety odeszły w niepamięć. Ale trudno, idę na rotwormy. Wchodzę, ale tam pusto jak nigdy. Przybiega jakaś ekipa. Zastawiają mi wejście do dziury. Jakiś ziomek leci a za nim kilka rotów. Puszczają go do dziury a przy tym roty rzucają się na mnie. Nie minęło kilka sekund a skończyły mi się life fluidy. Natychmiast zobaczyłam piękny i znany nam napis  . Jednak ten dzień był zabawny pod wieloma względami. pozdrowienia | 
|   |   | 
|  05-01-2008, 21:46 | #76 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 11 2007 Lokacja: Waldenburg Posty: 25 Stan: Aktywny Gracz Imię: Borus Fighter Profesja: Elite Knight Świat: Refugia Poziom: 35 Skille: 75/74 Poziom mag.: 5 |   Hmm... za czasów kiedy byłem jeszcze newbie nabrałem się na wejście do ognia obok Training Roomu pod pretekstem sklonowania itemów poprzez jakiegoś buga ;P No cóż, wydawało mi się to wtedy podejrzane, jednak chęć zyskania większej ilości itemów była niestety większa... 
				__________________ "Co jest szczęściem? – Uczucie, że moc rośnie, że przezwycięża się opór." Fryderyk Nietzsche | 
|   |   | 
|  07-01-2008, 14:20 | #77 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 10 2005 Lokacja: Wrocław Wiek: 37 Wpisy bloga: 4 Posty: 51 Stan: Aktywny Gracz Imię: Potworny Destruktor Profesja: Master Sorcerer Gildia: Chaos Elementals Świat: Dolera Poziom: 93 Skille: 20/26 Poziom mag.: 59   |   Ok jestem gotów by to powedzieć: Najgłupsza rzecz jaką zrobiłem na rooku, wziąłem te cholerstwo od slythi, zrobilem postać na harmonii, hmm co by tu jeszcze...Żałuję  Pzdr, 
|   |   | 
|  08-01-2008, 23:01 | #78 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 06 2006 Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4 Posty: 637   |   Hah, a ja napisałem najgłubszego przez "p", ale byłem wtedy głupim newbiem. :d Vial 
				__________________ Hasta lá vista, w toku apokalipsa strzał w stylu Giggsa, szybki aż w fotel wciska Ostry zakazany jak ekshibicjonista, który macha swoim fiutem do taktów partytury | 
|   |   | 
|  08-01-2008, 23:04 | #79 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 09 2005 Lokacja: Legnica Wiek: 33 Posty: 1,264 |   | 
|   |   | 
|  09-01-2008, 00:48 | #80 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 02 2007 Lokacja: Poland Posty: 116 Stan: Aktywny Gracz Imię: Neo Thrill Profesja: Knight Gildia: -||- Świat: Eternia   |   Zabic Apprentice Sheng'a i pasc na energi podczas zbierania loota ;p | 
|   |   |