|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
|
![]() A wiec ja i 25 master sorc wybralem sie z pewnym knightem na beholder hunt
![]() knight 20 lvl ![]() A wiec tu pierwszy Beholder (nice hit plx? ) ![]() Troche slaby hit knigta... ![]() A tu go dokanczamy ![]() ![]() Tu dokanczamy nastepnego ![]() A tu z niego loot ![]() ![]() Fajnie wylapany hmm co? ![]() ![]() Exp... ![]() Exp z nastepnego ![]() ![]() Ooo, jakis skel sie zalogowal ![]() ![]() strasznie jest byc w samemu po ciemku w takim okropnym miejscu... (kolega afkowal ![]() ![]() Tu taki hicik blokera w ghoula ![]() ![]() Tu nastepny umierajacy ![]() ![]() Tu zabijamy nastepnego... ![]() ![]() A tu z niego loot ![]() ![]() A tu ostatni ss z walki: ![]() I caly loot: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z loota bylo 3 k ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo fajne sski. Nice hity z hmm tez tan narazie wale
![]() ![]() Off topic: Zawsze chcialem zobczyc jak wyglada dp w ankh ![]() aaaa... co za glupi blad ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
Ostatnio edytowany przez Dwarf - 27-11-2004 o 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() to jest darashia a nie aknh
![]() A co do lootu to nie pokazalem 2 ssow z nim bo mi sie nie chcialo ![]()
![]() |
#4 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nawet fajne, tylko...moglibyscie pojsc na lepszy spawn bh
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() moglbys mi pokazac ssy jak tam dojsc, bo troszke sie nie lapie a chetnie bym odwiedzil to miejsce
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() LOL i wy sie podniecacie BH huntem... jak tak dalej pojdzie to na forum beda fotki z Rat huntow
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: tam dom mój, gdzie komp mój i tibia moja
![]() |
![]() nooo wiesz... fajne niby, ale tych bh cos malo bylo, i loot nie dopisał...
poza tym screeny z depo czasem nie są bardzo ciekawe....