|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Imię: NIE moge wam powiedzieć
Świat: Dawniej Azura
![]() |
![]() Ishi Kobishi! powiedział jeden z minotaurów, co to miało znaczyć?
Może coś w stylu "skopiemy ci rzyć, a potem zrobimy z niej podwawelską"? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Brzuch Smoka Wawelskiego
Wpisy bloga: 1
Imię: Jestem Hardkorem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Urwiesz mi od internetu...
Świat: Piorunochron
Skille: 3piętro
|
![]() -Czemu w 2 obrazku pisze "Oklamiwali" zamiast Oklamywali?
-"Target".. -Dużo tych truposzy.. na dachu też ? 0.o 7/10 Przynajmniej tego Fake'ia skończ.. ![]()
![]() |
#25 |
Zbanowany
|
![]() 1st part...
*--* ![]() *--* ![]() *--* ![]() *--* ![]() *--* ![]() *--* ![]() *--* ![]() *--* ![]() *--* ![]() *--* ![]() *--* ![]() *--* ![]() *--* ![]() *--* ![]() *--* I takie mini ogłoszenia parafialne. 1. Wymyślając to imię nie wiedziałem, że jest takie słowo w angielskim jak target. 2.Cdn ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Fajne acz kolwiek ta krew w ostatnim obrazku nie ladnie wyglada. Wszystko fajne masz tu ocene bo widze ze sie starasz
![]() Prosze: 7/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() "jestem cale obolaly"
Dialog minosów: - Hahaha, klawisz, klawisz! - Ibisz impotent! - Kisisz im ogóry jak zdechną? - Nie, w barze mamy klawe dziwki. - Startujcie minosy! - Ki chuj? - Ki chuj? - Anoreksja! - Idź w chuj. - Idź w chuj. Przynajmniej tak mówi słownik. I z takim nickiem to powinieneś zrobić polowanie na tego gościa ; O |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nie podam :<
Profesja: Paladin
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() Eee skad on wzial strzale? I w ogole outfit taki blee :?
Fabula narazie oklepana troche. Fabula: 0/10 Wykonanie: 6/10 Pomysl: 3/10 Srednia: 3/10 Wynik: Ssiesz. Nie zartuje xD Zrob jakis zwrot akcji. I wlasnie o to mi chodzi jesli idzie o komentarze! Takie fake pokroju Michossa czy Oroga w godzine maja 2 strony! A porzadny fake stacza sie smiercia Bez komentową! @Matrik Co to za slownik? xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Przemyśl-,-
Stan: Zbanowany
Imię: Patrick Master Bowmen
Gildia: Prieure de Sion
Świat: Nerana
Poziom: 36+
Skille: 65/45
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Hmm nawet, nawet.
Prolog: Minusy: -"Zryj to"? do niedźwiedzia, Plusy: +Ciekawie, +Fajne pobojowisko, +Czysta sklejka, +Fajny out Targeda, Ogółem 9/10 Part 1: Minusy: -Podpisuj kto co mówi, -Krew jest na minosie zamiast pod, -Mino uratował mu życie, a ten go zabił? Plusy: +Sklejka, +Fajna pustynia/oaza Ogółem 7/10 Ogółem obie części: 8/10 Rób dalej! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Lokacja: Tam gdzie nie ma Oroga ;P
Wpisy bloga: 2
Imię: Nie mam postaci
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nie mam gildii O.o
Świat: Wszechświat!
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 99
|
![]() -Pierwsze wrażenie (0-5p)
Wow. Gargoin zrobił następną część. Wiedziałem! Wiedziałem, że ten gość obudzi się w obcym miejscu! Lol, ale fajne nawet to miejsce! Pustynia, pomnik. No, no! 4/5 -Fabuła lub przy fake`ach paskowych humor (0-10p.) Lol. Wszędzie się zabijają O.o Gość wstaje, widzi trawę i wkracza w las. Mało prawdopodobne, by przy pustyni stał las, ale mniejsza z tym. Czemu te minotaury go nie zabiły? Powinny go zownować sądząc po poprzedniej części. Dziwne też, że zabił je mag, ale to (jak mam nadzieję) kolejny wątek skomplikowanej fabuły. Prawda, Gargoinku? ![]() Że gość minosa maga zabił to już bardziej podobne. Wątpię jednak, by ten to zrobił, skoro przez paroma minutami owy minos okazał się jego wybawicielem. Za bardzo siliłeś się na truposzy. I wyszła zabijacka część, która niekoniecznie mi się podoba. 4/10 -Ortografia, interpunkcja, gramatyka, stylistyka (0-5p) Parę błędów dotyczących sensu parta, ale to można wybaczyć. 4/5 -Wykonanie (0-10p.) Całkiem ładne. Fajnie zrobiona pustynia, porozrzucane kamyczki, posąd i ogólnie gites ;] Lasek też może być, główny bohater ma ciekawy outfit. Bez rewelacji, ale przyzwoicie 7/10 -Punkty dodatkowe ode mnie (0-5p.) Obiecałeś, że bohatera nikt nie przywlecze do swojego domu. Spełniłeś to pół na pół ;] Jeśli to ma stanowić dla Ciebie motywację do stworzenia następnej części dostajesz 3/5 Podsumowując : 23/35 = 6,5/10
Shakespeare hates your idiot fake`s. Im really sorry ): And happy new year... Fake`i oceniam w następujących kryteriach: -Pierwsze wrażenie (0-5p) -Fabuła lub przy fake`ach paskowych humor (0-10p.) -Ortografia, interpunkcja, gramatyka, stylistyka (0-5p) -Wykonanie (0-10p.) -Punkty dodatkowe ode mnie (0-5p.) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Mamooo, idą tu :(
|
![]() @.Matrik.:
Rotfl. Krzesło ze mnie spadło ![]() @fake: Humm....no cóż...fajny, ale dziwny. Dam te 7/10 , bo to twój kolejny fake, który zapewne się nie skończy
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Świnoujście
Imię: Mama i jaa
Gildia: Mama i tyy
Świat: Morgana
Poziom: 007
Skille: 65/39
|
![]() Ładny fake, jest fabuła itd.. Jedynie krew mi się nie podoba. Daje 8/10
Jestem ciekaw co będzie dalej.
![]() |
#35 | ||||||
Zbanowany
|
![]() @Philozof:
Zaczynam cię lubić bo nei noobczysz i dajesz sprawiedliwe oceny ;p Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
@Edit: Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 6, gości: 0) Miło :> Ostatnio edytowany przez Gargoin - 30-12-2007 o 19:19. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Świnoujście
Imię: Mama i jaa
Gildia: Mama i tyy
Świat: Morgana
Poziom: 007
Skille: 65/39
|
![]() Kiedy będzie nowa część? Nie mogę się doczekać.
![]()
![]() |
#37 |
Zbanowany
|
![]() ![]() ![]() ![]() Tak, tak, wiem. Obiecałem, że dokończę tego fake'a i to uczynię, ale to będzie na razie trochę trudne. Popsuł mi się dysk lokalny i wszystkie prace diabli wzięli ![]() Przepraszam za utrudnienia i next part wyjdzie gdzie za 2-3 tygodnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Gargoinie, robiłeś już tyle fake'ów, lecz żadnego z nich nie ukończyłeś! I co? wyskakujesz z nowym?! Precz!
PRECZ!!!! 6/10 bo tak! |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Imię: Nie podam :<
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() A DLACZEGO?!
PRZEZ VASUDANINA! PRZEZ VASUDANINA GARGOIN STRACIL MINA NA POMOCFAKE! ZALAMAL SIE I KONIEC! Zakladam klub "Jebac Vasudanina" |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Lokacja: Tam gdzie nie ma Oroga ;P
Wpisy bloga: 2
Imię: Nie mam postaci
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nie mam gildii O.o
Świat: Wszechświat!
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 99
|
![]() -.-'
Żaden z moich inteligentnych komentarzy tu nie pasuje ;p Się chłopak załamał, bośmy za dobrze oceniali jego fake`i. I chciał jak najlepiej zrobić next parta. A tu taka tragedia. Proponują uczcić to minutą ciszy i masowym samobójstwem. ![]() Wiedziałem, żeby źle oceniać ten fake toby skończył po pierwszym parcie! XDDD A teraz ma doła jak stodoła i o jedno emo na świecie więcej. K*rwa XDD @Gargoin ;< Tylko mnie bawi, jeśli ktoś próbuje robić widowisko swoimi fochami i niezadowoleniem. ;<< @down Mnie też to nie bawi. W końcu to wielki cios dla świata fake`ów.
Shakespeare hates your idiot fake`s. Im really sorry ): And happy new year... Fake`i oceniam w następujących kryteriach: -Pierwsze wrażenie (0-5p) -Fabuła lub przy fake`ach paskowych humor (0-10p.) -Ortografia, interpunkcja, gramatyka, stylistyka (0-5p) -Wykonanie (0-10p.) -Punkty dodatkowe ode mnie (0-5p.) ![]() Ostatnio edytowany przez Philozof_ - 01-01-2008 o 21:14. |
![]() |
![]() |