![]() |
#2221 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kajah
Nick: Ziper Out: ![]() Historia: Prowadził życie jak każdy- chodził do szkoły, spędzał weekendy z rodziną bądź przyjaciółmi. Po 16 wstąpił do zespołu rock'owego jako gitarzysta i jeździł z zespołem po całym kraju zostawiając przy tym swoich najbliższych. @up Ja jestem nupkiem w depresji który dawno nie był w żadnym fejku! xD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2222 |
Zbanowany
|
![]() Nie będzie drugiej części? ...
![]() D-Day...z każdej osoby, która rzeknie, iż nie wie co się wtedy wydarzyło, uznam za głupca. Rok 1944.Amerykańskie siły desantowe nacierają na 5 plaż: Omaha, Utah , Gold, Sword i Juno. Od strony lądu, brytyjska, 6 Dywizja Powietrzno-Desantowa, uderza na Most Pegaza nad rzeką Orną.Hmm...ale czemu w logo pisze Pointe du Hoc?...co to do cholery było?W celu operacji "Overlord" znanej jako "Nienazwany Dzień(D-Day)", w momencie desantu, 2 Batalion Ranger'ów ma za zadanie... ...pokazać wam o tym wydarzeniu w wydaniu fake'owym! Jeśli chcesz zobaczyć siebie w roli, skorego do walki, żołnierzyka, napisz! Imię(Amercian) Nazwisko(American) Specjalizacja(Tj. Profesja[Snajper/Saper/Strzelec/Strzelec Wsparcia/Medyk/Radiotelegrafista...etc.])[/quote] Od ostatniego odświeżenia do teraz wszyscy wchodzą. Ps.: Snajperów już nie chcę...przesadzacie nupki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Lokacja: Tam gdzie nie ma Oroga ;P
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nie mam postaci
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nie mam gildii O.o
Świat: Wszechświat!
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 99
|
![]() @up2
Imię: Yamato Nazwisko: Chang Profesja: Radiotelegrafista
Shakespeare hates your idiot fake`s. Im really sorry ): And happy new year... Fake`i oceniam w następujących kryteriach: -Pierwsze wrażenie (0-5p) -Fabuła lub przy fake`ach paskowych humor (0-10p.) -Ortografia, interpunkcja, gramatyka, stylistyka (0-5p) -Wykonanie (0-10p.) -Punkty dodatkowe ode mnie (0-5p.) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2225 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Imię:Michael, Richard, Roger, Josh, Marco (Wszystkie, tak, chce mieć 5 imion. Ale posługiwać się mogą tylko jednym. Ważne, żebym się chociaż raz przedstawił wszystkimi).
Nazwisko:Stevens Zawód:Saper Stawiam jeden warunek-chcę jak najszybciej umrzeć, we w miarę brutalny sposób.
![]() |
![]() |
#2226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() emo_-.-@
Fake: D-Day Imię: John Nazwisko: Mc Kenny Specjalizacja: Medyk Edit@ Właśnie sobie przypomniałem, potrzebuję króla do fake'a. Wymagam nick i out. Na razie tylko tego mi trzeba, ale potem może zaktualizuję listę. Down@ Przyjmuję Cię. A co do powodów, to tak, chodziło mi przede wszystkim o out. A historia jest zbędna bo i tak ma własną w fake.
Ignorując przeszłość, ściągasz na siebie pogardę innych. Ignorując teraźniejszość, stajesz się leniwy. Ignorując przyszłość, prosisz się o nieszczęście. ........................ R. Newcomb Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 04-01-2008 o 16:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2228 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2008
|
![]() Cytuj:
Sorry za offtopa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2229 |
Zbanowany
|
![]() @Kayah:
Imię: Yog Out: ![]() Historia: Niegdyś kujon, ale pewna dziewczyna zakręciła mu w głowie i "się wyluzował". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() Ach... Czemu nie?
Name: Paul Robin Outfit: ![]() Historia: Urodził się w patologicznej rodzinie. Oboje rodzice byli alkoholikami. Gdy miał roczek urodziła mu się siostra. Z powodu narmiernego spożywania alkoholu przez rodziców dziećmi zazwyczaj opiekowała się babcia. Gdy miał ok. 1,5 roku jego ojciec prowadząc w stanie nietrzeźwości spowodował wypadek. Zmarł na miejscu. 3 miesiące po tym zdarzeniu jego matce odebrano prawa rodzicielskie. Jego siostra adoptowała jakaś rodzina, a on trafił do domu dziecka, z którego uciekł majać 10 lat. Razem ze swoimi kumplami kradł i oszukiwał aby przeżyć. Mieszkał w pewnym opuszczonym domku na obrzeżach miasta. Obecnie handluje narkotykami, kradnie i zajmuje się handlem przez granicę. Nielegalnym oczywiście. Nigdy nie odzyskał kontaktu z siostrą i szczerze nie obchodzi go odnalezienie jej. Pasuje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2231 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2232 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() @Up FUCK! =|
Dopiero co Outa zrobiłem ... xd Zrób miejsce dla 2 osób jeszcze ;> No dla mnie zrób wyjątek :>> El Hefe ładnie prosiii ![]() http://img98.imageshack.us/img98/6266/turokpunkask9.png Out~ Jeśli Kajah weźmie tylko na jej użytek Historia: Wychowywał się w dobrej rodzinie ale życie "wzorowego chłopaka" mu nie odpowiadało wyniósł się z domu i zamieszkał z kumplami na squat'cie. Gra w Punkowym zespole "December Storm" Ma 16 lat. Imie: Dan Nazwisko: Sane Na tym screenie oba outy są moje ;D Taak pisay wziął outa z mojej galerii ^.^ Rekord 10 editów około xD
Ostatnio edytowany przez Turok-.- - 04-01-2008 o 22:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2233 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
Zrobiłeś mi jej outfit- możesz się jeszcze zgłosić ;p Nick i historia jeszcze ;> @edit Przyjęty ![]() Ostatnio edytowany przez Kajah - 04-01-2008 o 22:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2234 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() Imie: Simon Johns
Wiek:16 Out: ![]() Oczywiscie tylko na uzytki Kajah w tym fake. Historia:Simon niezbyt lubi szkole i jak sam mowi, chodzi do niej tylko dla kumpli i lasek(dziewczyn). Od urodzenia mieszka w miescie, tym samym osiedlu co Dan'em(Turokiem), kumpluja sie od czasow dziecinstwa. Chodza do tej samej budy. Zalozyli kapele o nazwie December Storm. Mieszka z Danem i reszta kumpli na squat'cie. Simon ubiera sie troche w stylu emo, ale nim nie jest, jak mowi: "Poprostu lubie sie tak ubierac". Ostatnio edytowany przez Avenlight - 04-01-2008 o 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2235 |
Użytkownik forum
|
![]() Łaaa.... kolejny wyjątek?
No dobrze- jesteście przyjęci oboje ;p REKRUTACJA ZAMKNIĘTA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2236 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() Sorrry... net mi sie zmulil i jakos wyszedl nowy post. Prosze o kasacje tego posta...
Ostatnio edytowany przez Avenlight - 04-01-2008 o 22:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2237 |
Użytkownik Forum
|
![]() Naprawde Świetne.. PodziwiaC Tylko..
![]() |
#2239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @DDay
Imię:Andrew Pottar Specjalizacja:Jest coś w klimacie Special ops? Jak nie to Strzelec. Ostatnio edytowany przez Alerione - 16-01-2008 o 22:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2240 |
Użytkownik Forum
|
![]() @edit:
Jednak coś jest! XD Nie chcę się rozpisywać, więc tak: Grupy do których można się zgłosić to: Egzekutorzy - czyli elitarni wojownicy, którzy mają bardzo wysokie prawa w kraju - mogą zabić każdego bez pozwolenia, ani uzasadnienia. Są źli dla chłopów itp. ale za to chronią miasto przed atakami (stworów, nie że wojna ;p). Podziemie czy coś xP - grupa ludzi, którzy chcą zniszczyć egzekutorów, aby więcej nie zagrażali oni biedakom. Formularz jest taki sam dla każdej grupy: Imię: <klimat> Nazwisko: <nie konieczne> Outfit: <12 pozycji!!!> Historia, cechy: <czyli opis postaci ;d> Moce: <różne, możecie walczyć mieczem i używać magii - ja się nie obrażę, ale postać nie może być zbyt mocna - wtedy jej nie zaliczę> Ew. grafiki dodatkowe itp.: <tutaj możecie dać np. grafiki ataków - jak chcecie...> Wszystko? Tak? To dobrze! Nie? To wynocha ;<
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 01-02-2008 o 13:00. |
![]() |
![]() |