Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 05-01-2008, 13:11   #2981
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
Domyślny

@ kiroy

ja moge Ci powiedziec szczerze, ze ja swego czasu bralem na cel polakow, ale nie dlatego, ze byli polakami, poprostu zachowywali sie jak ostatnie buraki.

i taka jest prawda, ze miejsce przecietnego polaka jest w szeregu. bo nie kazdy polak jest madry, no niestety. ty, ryba czy pika badz zielak - jak najbardziej ok. xuso, master thor, rey'albey - do szeregu. i szczerze watpie, zeby zielak mial cos zlego na mysli. poprostu przecietny polski gracz to taki dzieciuch, ktory mowi o tym jaki jest zajebisty, ćpa z ziomalami z bloku, nie umie polskiego, a co dopiero angielskiego, zachowuje sie jak ostatni burak i wrzuca ci na rodzine, a dla takich miejsca nie ma nawet w szeregu.

@ omagad

widzisz, tyle ze tutaj ogromna wiekszosc tego, co czytamy, odnosi sie do tibii, bo jest to notabene forum.tibia.pl rozumiem, ze odczuwasz silna potrzebe mowienia o przeszlosci polski i o patriotyzmie, ale skupmy sie moze na sprawach, ktore powinny na tym forum byc poruszane - tibia, sytuacja na obsidii, ktore nie maja praktycznie nic wspolnego z patriotyzmem.

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?
Ptak~ jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-01-2008, 13:14   #2982
bencio
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptak~ Pokaż post

lepszy xuso niz ng ? watpie. xuso to typowy polak, ktory wrzuca ci na rodzine/stoi pod depo i gada o mokrych cipkach i takich tam sprawach. a jak juz mowi cos troche bardziej konstruktywnego i zrobi sie z niego idiote noobcharem na oczach kumpla, do ktorego to mowil, oraz noobkow w depo, zaczyna cie tluc

widzialem na wlasne oczy tego xusodove kiedys w Ab i musze powiedziec ze sie rozczarowalem, bo zwasze myslalem ze jak koles ma duzy level to ma cos w glowie, a typ zachowuje sie jak idiota i szpanuje przed 12 levelami jakie ma outfity i jak glupio gada.
Masz Suv tu racje. Kazdy nob w dp to Ci powie.

stary 05-01-2008, 13:27   #2983
omagad
Użytkownik Forum

omagad's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007

Profesja: Rookstayer
Gildia: Miodzio
Świat: Peace and Love
Poziom: 01
Skille: 1\1
Poziom mag.: 9
Domyślny

@Ptak
mam nadzieje ze chociaz ich znasz skoro wypowiadasz sie na ich temat...i dlaczego akurat uwazasz ze oni powinni byc w szeregu?!

Bo niby tacy zli ale jak jednemu dzieje sie z nich krzywda to tak jakby dziala sie im wszystkim hahah prawie jak "jeden za wszystkich wszyscy...."
a to akurat uwazam za pozytyw..

to pewnie taka sama dobra znajomosc jak tych poznanych przez Ciebie 10 palakow...

maja swoj swiat chlopaki..
stary 05-01-2008, 13:58   #2984
Matov1
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 05 2007

Domyślny

Obejrzyjcie sobie ten o to filmik :

http://www.youtube.com/watch?v=DccDDcQ9pEg

I zastanowcie sie co wy wypisujecie >.<
Matov1 jest offline  
stary 05-01-2008, 13:59   #2985
Thavenix
Użytkownik Forum

Thavenix's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Braniewo

Stan: Niegrający
Imię: Yson
Profesja: Knight
Poziom: 167
Thavenix ma numer GG 6606578
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez axio90 Pokaż post
up
a kim ty jestes u finow w gildi ?
przydupasem i nikim wiecej, jestes na samym dnie drabiny spolecznej i nigdy nie awansiuesz nigdy ci w niczym nie pomoga bo jestes zerem, przejzyj na oczy, jestes tym kim byl darota w ng moze myslisz ze cie dobrze traktuja bo nic nie rozumiesz po finsku, szwedzku ani angielsku, gdy sie z ciebie na*******aja to myslisz ze sie smieja do ciebie matolku jakis nikomu nie znany Liquid Haze o 58 lev jest vickiem a ty jestes na samym dole, zobcz jak niewierzysz

a co do madewerkusa to mialem z nim niemila rozmowe z ktorej wynikalo ze jestem glupi bo jestem polakiem i ze wszyscy polacy sa glupi wiec ty ysonie tez. niechcial bym byc w gildi z ludzmi ktorzy uwazaja mnie za glupka, zal mi ciebie ysonie ze musisz tak cierpiec w total control
akurat po szwedzku gadam lepiej niz Ty po ang ;D

poza tym nie bede Ci tlumaczyl nic, bo nie mam zamiaru Ci udowadniac ze finowie mnie szanują, moze rzeczywiscie tak nie jest, ale.. widzac takie posty kocham ich bardziej niz polakow ;d
stary 05-01-2008, 14:07   #2986
kafior
Użytkownik Forum

kafior's Avatar

Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Wronki/Wwa (studia)

kafior ma numer GG 6276554
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matov1 Pokaż post
Obejrzyjcie sobie ten o to filmik :

http://www.youtube.com/watch?v=DccDDcQ9pEg

I zastanowcie sie co wy wypisujecie >.<
Ze typ jest dumny z polski? bedzie pelnoletni zrozumie
stary 05-01-2008, 14:28   #2987
Blacov89
Guest

Domyślny

Widze, ze problem narodowosciowy wciaz jest zywy na tym forum. Wiec postanowilem wtracic swoje zdanie rowniez. Otoz skoro wielu z was ocenia szwedow czy finow na podstawie swojego doswiadczenia, bedac ciagle w polskiej gildii i modlac sie o to zeby nie pasc od nich i spamujac ciagle "pl?" pomimo uprzedniego zaprzeczenia ze osoba z ktora rozmawiacie nie jest pl. Wobec powyzszego moge smialo stwierdzic, ze poprostu nie znacie ich.

Pomimo ze nigdy nie bylem w 'legendarnym ng' moge powiedziec smialo, ze szwedzi czy finowie wcale nie sa rasistami.
Jednak musze stwierdzic, ze juz pare razy pytajac sie ich dlaczego tak wielu skandynawow jest negatywnie nastawionych do nas Polakow, uzyskalem odpowiedziec, ze poprostu nie moga sie dogadac z wiekszoscia polakow, oraz czesto wlasnie maja do czynienia z osobami ktore nie maja nic do powiedzenia oprocz "pl?pl?". Wlasnie taka postawa polakow doprawdza do tego, ze tak rzadko polak przyjazni sie ze szwedem czy finem.

Ostatnia sprawa jaka chcialem poruszyc to jest sprawa, tych wszystkich trollow axio i omg. Dajcie sobie, na wstrzymanie, skoro nic tak naprawde nei wiecie o innych, mam na mysli Axio o Ysonie i Omg o Zielaq. Pephy moze nie zachowal sie dokonca fair wobec starego ltk, a tak naprawde niechce o tym duzo mowic bo poprostu za duzo mi na ten temat nie wiadomo. A ty Axio, skoro nie znasz Ysona, i pewnie nigdy nie gadales z nim w tibia, oraz jak mozna wywnioskowac po twoich wypowiedziach, angielskiego rowniez nie znasz skoro z trudem radzisz sobie z polskim, wiec nie badz zdzwiony jak znowu zostaniesz potraktowany jak smiec przez szweda czy fina.
Naprawde zal mi was wszystkich jezeli myslicie ze szwed kumpluje sie z polakiem na zasadzie ze polak lize dupe..

Dziekuje za uwage.

Ostatnio edytowany przez Blacov89 - 05-01-2008 o 14:31.

stary 05-01-2008, 15:00   #2988
Thavenix
Użytkownik Forum

Thavenix's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Braniewo

Imię: Yson
Profesja: Knight
Poziom: 167
Thavenix ma numer GG 6606578
Domyślny

@Lukasz

moj najkochanszy Ty <3
stary 05-01-2008, 15:02   #2989
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Domyślny

@ omagad

tak, xuso znam, master thora srednio, ale widzialem i slyszalem co robil. rey'albey to juz w ogole rzeźnik. stoi kiedys w depo, mowi ze idzie spac bo staminy nie ma. napisalem, ze tak to jest jak sie gra w dziesieciu. dostalem odpowiedz "twoja stara" i gosciu dal loga. z xusa wielokrotnie robilem idiote i naprawde lubie to robic

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?
Ptak~ jest offline  
stary 05-01-2008, 15:10   #2990
omagad
Użytkownik Forum

omagad's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007

Profesja: Rookstayer
Gildia: Miodzio
Świat: Peace and Love
Poziom: 01
Skille: 1\1
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
@ omagad

tak, xuso znam, master thora srednio, ale widzialem i slyszalem co robil. rey'albey to juz w ogole rzeźnik. stoi kiedys w depo, mowi ze idzie spac bo staminy nie ma. napisalem, ze tak to jest jak sie gra w dziesieciu. dostalem odpowiedz "twoja stara" i gosciu dal loga. z xusa wielokrotnie robilem idiote i naprawde lubie to robic
Poprostu odpowiedzial Ci tak samo glupio jak ty do niego powiedziales...<choc moze przesadzil z ta stara>
moze mial chlopak duzo wolnego czasu i zdazylo sie tak iz staminy braklo..a wy jak zawsze sharing osadzacie chyba po sobie bo skad te pochopne wnioski?!
A co do Xusa to moze nie poznales go od innej strony albo wasze stosunki od zawsze byly zle i dlatego tak miedzy wami jest?! to chyba tez moze miec wplyw na wasza "znajomosc"
a co do Mastera to chopak jest wpozadku i mysle ze nikomu nic nie zrobil..a to jak sie odzywa to moze jego styl bycia.

Ostatnio edytowany przez omagad - 05-01-2008 o 15:17.
omagad jest offline  
stary 05-01-2008, 15:31   #2991
axio90
Użytkownik Forum

axio90's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: +++
Pytanie

up

a o ktorego ownera xuso chodzi bo ja wiem o 3
axio90 jest offline  
stary 05-01-2008, 15:39   #2992
Dedalek
Użytkownik Forum

Dedalek's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia

Poziom: 145
Domyślny

Każdy w tej kłótni wymienił 10000000 wad polaków. A nie pomyśleliście, że najgorsze u polaka jest brak zrozumienia dla innych oraz niemożność dojścia do kompromisu? Ktoś nie lubi polski, polaków - USZANUJ TO! Ktoś jest dumny z polski, ceni polaków - USZANUJ TO! Fakt, że ktoś ma poglądy o 180° odmienne od twoich, nie oznacza, że jest idiota, kretynem, pojebem. Jak widzę, że ktoś krzyczy "JEBAĆ SWE BO SA RASISTAMI" to mi się śmiać chcę, bo jak to inaczej nazwać, niż uznawanie się za lepszych od szwedów, bazując na stereotypach, czyli rasizm? Jeżeli traktujecie tą wojnę jako polsko-szwedzką, to sobie od razu odpuśćcie, bo to do niczego nie prowadzi.

"Don't forget the success of others doesn't lessen your skills, and jealousy doesn't increase it either"
Brixx

Ostatnio edytowany przez Dedalek - 05-01-2008 o 15:41.
Dedalek jest offline  
stary 05-01-2008, 15:53   #2993
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Żarówka

Kochany Olku : ale widzisz pephy niby nie jest z nami przez szwedow ( waxxi o rota ) oarz przez niemcow ( hawki ) id a nie przez polakow !! ale widac ze etraz jest z tymi osobami o ktorych mowil i wymigal sie od znajomosci z nami i wyparl sie tego !! jak on mzoe psiac zebysmy nauczyli sie walczyc skoro sam walczy nie lepiej od nas i zgrywa kozaka na battle za 30 noobcharami !!!!!! widzisz to ejst ten problem !! gdyby mi waldorio to napisal to odpowiem ze glupi jest ze nas niedocenia !! i skoro psize mi waldorio ze polacy to sie nadawaja tylko do pozyczania chara to ok !! ale skoro psize tak pephy ?? to kim on jest wymalowanym szwedem ?? sam wiesz ze rambo to inna opcjhja !! alwe do ng dochodza lduzie wlasnie tacy jak mannow waldorio itd !! a normalni szwedzi i finowie nie dochodza do ng bo wiedza ze do polakow nie ma sie co czepiac !! sam wiesz ze mimo wszystko walczyles nie qrz Olku przeciwko ng mimo to ze nic zlego nie zrobiles przeciwko nim !! tak samo jak my !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiroy jest offline  
stary 05-01-2008, 16:02   #2994
DoSiaa
Użytkownik Forum

DoSiaa's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2006

Domyślny !!

aff double xD

Ostatnio edytowany przez DoSiaa - 05-01-2008 o 16:05.
DoSiaa jest offline  
stary 05-01-2008, 16:03   #2995
DoSiaa
Użytkownik Forum

DoSiaa's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2006

Domyślny !!

Wiecie co jak to wszystko czytam to wszyscy jesteście siebie warci ubieracie to tylko w inne słowa , zielaq miał prawo wyboru i wybrał jego sprawa zawiódł niektórych ale to jego sprawa . Suv pisanie kto jest spoko a kto nie jest stawianiem siebie w jak ty to nazwałeś "szeregu" bo nawet nie wiesz o co chodzi z tym twoja stara bo nie gadasz z nimi nigdy , nigdy nie miałem nic do ciebie ale nie oceniaj innych bez podstaw . W ogóle napiszcie rozprawki na temat "Zabijanie Szwedów - wyraz patriotyzmu czy głupoty " format a4 400 słów i zamknijcie ta głupią dyskusje .

Yours Venisus
DoSiaa jest offline  
stary 05-01-2008, 16:11   #2996
axio90
Użytkownik Forum

axio90's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun

Poziom: +++
Problem

UP

faktycznie masz racje, nie bede cie ocenial bo nie znam cie i niewiem z ktorym wlascicielem gadam, bo ktoregos znich naprawde nie lubie. I niewiem czy to stary owner byl czy nowy...
axio90 jest offline  
stary 05-01-2008, 16:15   #2997
Dedalek
Użytkownik Forum

Dedalek's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia

Poziom: 145
Domyślny

Hhahaha

Dosia Has Spoken!!!!!!!!!!1

Jedziesz Im Ziomq

"Don't forget the success of others doesn't lessen your skills, and jealousy doesn't increase it either"
Brixx
Dedalek jest offline  
stary 05-01-2008, 16:21   #2998
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

@Kiroy

ee , nigdy nie mowilem ze nie jestem z wami ze wzgledu na waxxiego czy kogos tam , a napewno nie niemcow , bo evo to moj naprawde dobry kolega , wiec nie wkladaj mi słów w usta ktorych nie wypowiedzialem , nie jestem ze wzgledu na hayaleta , oraz reszte dawnego ltk i pokaz mi gdzie ja napisalem ze nie umiecie walczyc bo chyba jestesmy na innym forum.

xuso mial wybor , albo walczyc samemu i miec moja pomoc , albo wybrac was i nie miec mojej wybral jak wybral wiec nie miejscie do mnie pretensji tylko do niego , bo kazdy z saint jak z nim gadam mowi ze to nie on wybieral LTK czy mnie , tylko ktos tam ,i kazdy wie wymiguje

a co do noob charow to nie powinienes nic pisac , vide edron battle / ghoul passage

tyle.

zauwazylem ze na post Yaugardo o PA ethinosa nikt nie odpisal xDD

Ostatnio edytowany przez zielaq - 05-01-2008 o 16:29.
zielaq jest offline  
stary 05-01-2008, 16:35   #2999
Nattii
Użytkownik Forum

Nattii's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice

Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
Domyślny

Nie mam ochoty wnikać w wasze kłótnie więc to pominę, ale proszę, wytłumaczcie mi jedno.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy Pokaż post
Misieq : sorry ale to co napsiales o polaczkach obrazilo tez mnie .... dlaczego ?? to ja ci powiem ?? gdzie ty kurwa polaczku sie pchasz i wybijasz sie z lvlem ?? w depo szorowac podloge albo do venore na zmywak !! masz sie dawac zabijac swe i w dupe im wlazic !! a nie godnie grac !! w USa polak zabil polaka i co ?? chcesz aby w polsce tez tak bylo ?? wybic polowe polski to bedzie !!
(skróciłam)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yaugardo Pokaż post
No pojebalo sie juz w glowach

11:19 Xodavi [64]: ide sobie na necro
11:19 Xodavi [64]: nie ma lisciku
11:19 Xodavi [64]: ucieszony jestem
11:19 Xodavi [64]: a tu ethinos
11:19 Xodavi [64]: pytam czy tu expi
11:19 Xodavi [64]: a on zaczyna lac i mowi ze mam bohy placic
11:19 Yaugardo [110]: to fajnie ma w domu

Fajnie fajnie

HAIL WIADRO czy jak mu tam bylo łopata

http://img523.imageshack.us/my.php?image=uo0159gn8.jpg
http://img412.imageshack.us/my.php?image=uo0166zb3.jpg

To macie proof zeby nie bylo ze rzucam slowa na wiatr

Kiroy, po Twoim poście wywnioskowałam że walczycie o to, by Szwedzi nie zabijali Polaków za ich narodowość itp. Tyle, że patrząc na post Yaugarda, można wywnioskować że wy to możecie robić? Jeśli możesz, to wyjaśnij mi proszę, tak samo wczorajsze ranne pk. Jakiś powód konkretny? Może jestem w błędzie a Ci ludzie coś zawinili? Miło by było gdybyś mógł się ustosunkować

PEACE!! ;p
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT

Ostatnio edytowany przez Nattii - 05-01-2008 o 16:36.
Nattii jest offline  
stary 05-01-2008, 16:43   #3000
hugo'odyn
Użytkownik Forum

hugo'odyn's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2007
Lokacja: Rybnik

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 116
Poziom mag.: 67
Domyślny

Cytuj:
@ omagad

Wiekszych bzdur to tu na tym forum nieczytalem ,a myslalem ze widzialem juz wszystko a tu prosze hauhauahuahauhau..A co do reya to od tego jak to gadasz Rzeznika mogl bys sie uczyc grac,znam go od dluzszego czasu i nigdy niesharowal konta.Master i Xusco to chyba by cie nieolali cieplym moczem jak zreszta 90% serva,byles zawsze posmiewiskiem taka jest prawda,a tych 3 wyzej wymienionych osob to sa bardzo lubiane i szanowane osoby i to nie tylko przez Polaczkow jak ty to piszesz,a tak jak juz wypisujesz te swoje bzdety to ci przypomne jak jeczales na vent jak cie azared tluk w veno na battle kolo lodzi to jest klasyk.tak ze nieproboj z normalnych ludzi robic jakis debili bo jestes zalosny

Ostatnio edytowany przez hugo'odyn - 05-01-2008 o 16:50.
hugo'odyn jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania