Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 05-01-2008, 23:09   #3041
Myllion
Guest

Domyślny

Ja lubie Bencia

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-01-2008, 23:11   #3042
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
Domyślny

arha, przeczytaj to co zacytowales jeszcze z 10 razy i zedytuj posta, to o tym gimnazjum.

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?
Ptak~ jest offline  
stary 05-01-2008, 23:11   #3043
DoSiaa
Użytkownik Forum

DoSiaa's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Myllion Pokaż post
Ja lubie Bencia
A CHUJ TO KOGO OBCHODZI KURWA !!!!!!!!!!!!!!!! PIERDOLNIJ GLOWA W KLAWIATURE I LEPIEJ NIE PISZ JAK MASZ KURWA TAKIE PIERDOLY TU WRZUCAC
DoSiaa jest offline  
stary 05-01-2008, 23:16   #3044
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slayer-Nuddle Pokaż post
Za granicami naszego pieknego kraju mowia o nas sam wiesz jak. Debile, zlodzieje, i
Slaya
Tak zgadza się, ale takie są streotypy i nic nie zrobimy. Rusek zawsze będzie pijakiem, Polak złodziejem, Niemiec nazistą, Żyd lichwiarzem itd itd.

Ja się nie czuję Polakiem, podobnie jak 30 000 ludzi którzy udowodnili to na Spisie Ludności - Jestem Ślązakiem

@ Do kogoś tam,

Nie czytałem tego forum dokladnie, bo jak można czytać coś takiego - " shau hsuazenuhsua zuasgsdauygszmwo" <- z takimi literówkami to do przedszkola,

Ale wara mi od Natalii. Póki ja tu jestem nie pozwolę ją obrażać, w ten sposób w jaki to zostało uczynione !!

Ostatnio edytowany przez Fin'er - 06-01-2008 o 11:27.
Fin'er jest offline  
stary 05-01-2008, 23:19   #3045
Slayer-Nuddle
Użytkownik Forum

Slayer-Nuddle's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2007

Domyślny

TO BEDZIE DLUGIE ALE MAM NADZIEJE ZE WARTE PRZECZYTANIA
Z gory przepraszam

Po 1 Dosia dziekuje ci za rozluznienie tego jakze idiotycznego konfliktu miedzy niektorymi forumowiczami. Malo to dalo co prawda bo szybko puszka pandory otworzyla sie ponownie.

Something about p3p5

Widzicie to jest tak. On zawsze byl z wami w roznego rodzaju gildiach i zawsze ale to zawsze byla ta sama sytuacja. Zwyciestwo, klutnia, paying out. Pephy poprostu zdal sobie sprawe ze po co ma placic nieskonczenie wiele, gdy moze byc po stronie tych ktorzy zawsze wygrywali predzej czy pozniej. Jezeli ng nie zauwazy ze ma 100% przewage nad Saint to nie wykopie go.

Something for Wujek
Naprawde Cie szanowalem chlopie. Zawsze uwazalem ze jestes poza Finerem i Doska ( i oczywiscie axiem hahaha) ktory ma cos do powiedzenia. Popatrz jak szybko czlowiek moze zmienic swoje zdanie. To co powiedziales o Renie Marin nie mialo zadnego sensu i uwarzam cie teraz za cos w stylu Axio.

Something about Posuv
Tak jak juz ktos tam powiedzial. Poprostu nie powinienes osadzac ludzi zbyt pochopnie. I nauczysz sie tego na swoich wlasnych bledach skoro nie umiesz sie nauczyc inaczej. Widzisz, ktos by powiedzial ze co ma Forum, Tibia to prawdziwego zycia. Ale czy tak naprawde, po graniu w ta gre juz tyle lat nic sie nie zmienilo na gorsze? Byc moze nie zdajesz sobie z tego sprawy ale popatrz sobie o ile mniej tematow masz do rozmowy ze swoimi kolegami.

To all those niggers
Naprawde nie ma o czym gadac. Jedni uwazaja ze patriotyzm to dobra sprawa, niektorzy leja na Polske i na to ze w niej wogole zyja po przeciez "łaski bez", a jeszcze innym zwisa ten temat i powiewa. Wiecie juz dlaczego szwedzi sa lepsi tylko wzglednie? Bo nie kluca sie miedzy soba o byle gowno. Naprawde nie ma sensu dluzej rozkminiac tego shitu. Kazdy ma swoje wlasne zdanie. I powinnismy sie z tym w jakis sposob zgodzic nie robiac zamieszania obrazajac innych za ich opinie.

KONIEC KONIEC KONIEC

I'm done
Slayah~

P.S. Nee'ku tu rzadi xD
Slayer-Nuddle jest offline  
stary 05-01-2008, 23:24   #3046
kafior
Użytkownik Forum

kafior's Avatar

Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Wronki/Wwa (studia)

Stan: Niegrający
kafior ma numer GG 6276554
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slayer-Nuddle Pokaż post
TO BEDZIE DLUGIE ALE MAM NADZIEJE ZE WARTE PRZECZYTANIA
Z gory przepraszam

Po 1 Dosia dziekuje ci za rozluznienie tego jakze idiotycznego konfliktu miedzy niektorymi forumowiczami. Malo to dalo co prawda bo szybko puszka pandory otworzyla sie ponownie.

Something about p3p5

Widzicie to jest tak. On zawsze byl z wami w roznego rodzaju gildiach i zawsze ale to zawsze byla ta sama sytuacja. Zwyciestwo, klutnia, paying out. Pephy poprostu zdal sobie sprawe ze po co ma placic nieskonczenie wiele, gdy moze byc po stronie tych ktorzy zawsze wygrywali predzej czy pozniej. Jezeli ng nie zauwazy ze ma 100% przewage nad Saint to nie wykopie go.

Something for Wujek
Naprawde Cie szanowalem chlopie. Zawsze uwazalem ze jestes poza Finerem i Doska ( i oczywiscie axiem hahaha) ktory ma cos do powiedzenia. Popatrz jak szybko czlowiek moze zmienic swoje zdanie. To co powiedziales o Renie Marin nie mialo zadnego sensu i uwarzam cie teraz za cos w stylu Axio.

Something about Posuv
Tak jak juz ktos tam powiedzial. Poprostu nie powinienes osadzac ludzi zbyt pochopnie. I nauczysz sie tego na swoich wlasnych bledach skoro nie umiesz sie nauczyc inaczej. Widzisz, ktos by powiedzial ze co ma Forum, Tibia to prawdziwego zycia. Ale czy tak naprawde, po graniu w ta gre juz tyle lat nic sie nie zmienilo na gorsze? Byc moze nie zdajesz sobie z tego sprawy ale popatrz sobie o ile mniej tematow masz do rozmowy ze swoimi kolegami.

To all those niggers
Naprawde nie ma o czym gadac. Jedni uwazaja ze patriotyzm to dobra sprawa, niektorzy leja na Polske i na to ze w niej wogole zyja po przeciez "łaski bez", a jeszcze innym zwisa ten temat i powiewa. Wiecie juz dlaczego szwedzi sa lepsi tylko wzglednie? Bo nie kluca sie miedzy soba o byle gowno. Naprawde nie ma sensu dluzej rozkminiac tego shitu. Kazdy ma swoje wlasne zdanie. I powinnismy sie z tym w jakis sposob zgodzic nie robiac zamieszania obrazajac innych za ich opinie.

KONIEC KONIEC KONIEC

I'm done
Slayah~

P.S. Nee'ku tu rzadi xD
"za COS w rodzaju axia" hahaha

Nie ma tak, ze jeden narod sie kloci a drugi nie. Klotnie, sprzeczki leza w naturze czlowieka, sa wrecz potrzebne

I piszcie kurwa wreszcie "w ogole" a nie "wogole"
stary 05-01-2008, 23:25   #3047
axio90
Użytkownik Forum

axio90's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: +++
LOL

dosia

ty nikogo nie lubisz i ciebie nikt nie lubi a powiedz mi prostaczku dlaczego grasz w tibie ? zeby wyzywac pod dp i na forum trolu bagienny ?

a pamietasz cykorze jak vany i waptor zawolali cie zebyc poszedl zabic jakiegos polaka w port hope to pobiegles a pozniej mu sie tlumaczyles ze biles go bo sie waptora bales cw*lu j*bany.

a teraz spi*rdalaj do swojego dp dalej wyzywac 12 levele p*srancu

Ja lubie bencia bo jest prostolinijny i co mysli to pisze beza zbednej filozofi
i milona bo jego krokodyl zjadl,
i suva bo wzial bencia do gildi
i kiroja bo ma juz z 22 lata, skonczyl studia i ma zone modelka
i archina bo ma duzo kasy, ma wszystkie chary na obsidi i teraz go wszyscy lubia bo ma kase i levele
i pephego bo smiesznie pisze
i dedmita bo dobrze napisal o rasizmie
i fing~~~~ bo utrzymuje to forum przy zyciu,
lubie rybe bo jest madry,
slajera bo ma fajne runy co paralizuja zloczyncow
nati bo niema pryszczy i wcale nieszuka chlopaka w tibi ani w simsach
axio90 jest offline  
stary 05-01-2008, 23:27   #3048
Slayer-Nuddle
Użytkownik Forum

Slayer-Nuddle's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kafior Pokaż post
"za COS w rodzaju axia" hahaha

Nie ma tak, ze jeden narod sie kloci a drugi nie. Klotnie, sprzeczki leza w naturze czlowieka, sa wrecz potrzebne

I piszcie kurwa wreszcie "w ogole" a nie "wogole"
przepraszam :* jestem starsznie zmeczony po basenie i w ogole nie chce mi sie poprawiac tego
stary 05-01-2008, 23:30   #3049
Myllion
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DoSiaa Pokaż post
A CHUJ TO KOGO OBCHODZI KURWA !!!!!!!!!!!!!!!! PIERDOLNIJ GLOWA W KLAWIATURE I LEPIEJ NIE PISZ JAK MASZ KURWA TAKIE PIERDOLY TU WRZUCAC
Nie badz taki okrutny nioooo.

Seryjnie, wez sie wyspij, wyjdz na dwor nabierz troche powietrza i odpocznij od kompa. Moze wtedy nauczysz sie po kims jechac inteligentnie, bo tu wstawic "pierdolnij" a tam "kurwa" zadna sztuka nie jest (co nie kurwa?), a i na przyszlosc CAPS LOCK off bo nie dosc ze udalo Ci sie wrzucic w jedno zdanie 4 bluzgi to jeszcze musiales to napisac capsem zeby kazdy zauwazyl jaki Ty nie jestes super. A JAK! +10 do forumowego gangsta. 3maj sie & flejm me on plx

stary 05-01-2008, 23:31   #3050
Slayer-Nuddle
Użytkownik Forum

Slayer-Nuddle's Avatar

Domyślny

BLAGAM LUDZIE!
Nie jestesmy przeciez dziecmi. Nie musicie nawijac na siebie jak jakis papier toaletowy na dupe. Blagam PLEASE TURN THAT SHIT DOWN!
stary 05-01-2008, 23:34   #3051
Nedomanus
Guest

Domyślny

no dobra - krotka pilka - kiedy koniec pierdolenia? ; )

pozdrawiam goraco (ale tak by nie poparzyc )

stary 05-01-2008, 23:35   #3052
Slayer-Nuddle
Użytkownik Forum

Slayer-Nuddle's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nedomanus Pokaż post
no dobra - krotka pilka - kiedy koniec pierdolenia? ; )

pozdrawiam goraco (ale tak by nie poparzyc )
Masz juz kase na komie? xD
stary 05-01-2008, 23:35   #3053
hugo'odyn
Użytkownik Forum

hugo'odyn's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2007
Lokacja: Rybnik

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 116
Poziom mag.: 67
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptak~ Pokaż post
@ hugo

wole byc posmiewiskiem takich ludzi jak ty, niz byc przez nich lubiany a on moglby sie ode mnie uczyc zachowywac sie jak normalny czlowiek, i co jest gorsze?

przypomne ci jak na wojnie sobs:triad czy cos takiego; rzucales do mnie tekstami w stylu "twoja stara daje dupy za talerz zupy" z mnóstwem ortów.
a, to nie ty czasem byles tym, co to liny nie mial jak na druid room ucieklismy?

@ dosia

nie pisze kto jest spoko a kto nie, pisze kto nie powinien sie z szeregu wychylac, a to jest roznica.
nigdy z nim nie gadalem, ale nie wiem o co chodzi z tekstem twoja stara? spoko. powiem ci, ze jestes totalnym kretynem, ale nie mozesz sobie o mnie pomyslec, ze jestem burakiem, bo nigdy ze mna nie gadales.
oceniam innych na takiej podstawie, ze widze co robia, jak rozmawiaja miedzy soba oraz z innymi i juz to daje mi jakis ogolny zarys. mowiac w skrocie, xuso - burak, ktory mysli ze wszystko moze, jak masz inne zdanie od niego to wrzuca ci na rodzine. rey'albey - taki typowy elo-zią, tyz wrzuca na rodzine. master thora za duzo w akcji nie widzialem, ale wiem ze wstawia sie za tym calym plebsem, wiec tyz go nie lubie !
A to jest piekne,piekna historia bogus szkoda ze nie o mnie chyba mnie z kims mylisz za stary jestem na takie pierdy ,szkoda slow fajne baje piszesz zmien name na forum na ezop hauhauahua.na drogi raz jak o kims piszesz to sie upewnij ze to ta osoba.a czasem lagow zas niemasz bo wojna jest hmmm............,ach moze zas wbijesz do saint jak juz bedzie pozamiatane jak ostatnio, a potem byl placz ja chce byc free zal.
hugo'odyn jest offline  
stary 05-01-2008, 23:36   #3054
Nedomanus
Guest

Domyślny

@slayer
taa wczoraj doladowalem pare groszy

zyc juz sie nie dalo : P

edit: spadam spac ; p
bb all

Ostatnio edytowany przez Nedomanus - 05-01-2008 o 23:40.

stary 05-01-2008, 23:47   #3055
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Domyślny

@ slayer

na gorsze nie zmienilo sie nic, kilka rzeczy zmienilo sie na lepsze

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?
Ptak~ jest offline  
stary 05-01-2008, 23:52   #3056
Slayer-Nuddle
Użytkownik Forum

Slayer-Nuddle's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@ slayer

na gorsze nie zmienilo sie nic, kilka rzeczy zmienilo sie na lepsze
Niestety tez tak mowilem. No ale coz, to twoje zycie wiec nie ingeruje. Mam nadzieje ze dasz sobie spokoj z niektorymi rzeczami.
Anyway sorry za flame xd

Yours
stary 06-01-2008, 00:02   #3057
Thavenix
Użytkownik Forum

Thavenix's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Braniewo

Stan: Niegrający
Imię: Yson
Profesja: Knight
Poziom: 167
Thavenix ma numer GG 6606578
Domyślny

a podobno to ja pisze glupie posty lol

tak trzymac panowie

hahha

banda desperatow
stary 06-01-2008, 00:04   #3058
DoSiaa
Użytkownik Forum

DoSiaa's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2006

Domyślny

zmuszacie mnie do odpisywania

@Axio
już wiem z kim mam do czynienia tak to ja cie pomoglem ujebac panie Kaeke, i ciesze sie ze tak sie stalo , szkoda ze ltk nie wygralo bo bys sie mogl wraz z swoim ziomem ikonem na mnie zemscic nie tlumaczylem sie tylko cie przeprosilem bo troche glupio mi bylo , ale nvm .

@myllion
bylem sfrustrowany to daltego caps lock , i dzieki za te +10 pkt przyda sie , nastepnym razem postaram sie wsadzic wiecej bluzgow wiec sie nie martw.

Ostatnio edytowany przez DoSiaa - 06-01-2008 o 00:17.
DoSiaa jest offline  
stary 06-01-2008, 00:07   #3059
Arha
Guest

Domyślny

Cytuj:
arha, przeczytaj to co zacytowales jeszcze z 10 razy i zedytuj posta, to o tym gimnazjum.
nic nie zeedytuje gdyż dla mnie jest to aluzja do tego iż jest głupszy od reszty bo chodzi do gimnazjum. czemu nie zostało napisane o liceum albo podstawówce ?

stary 06-01-2008, 00:26   #3060
axio90
Użytkownik Forum

axio90's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun

Profesja: Royal Paladin
Poziom: +++
Evul

dosia

o tobie to huczalo dupku nie tylko w venore i nie tylko w port hope ale mozesz uwazac mnie za kaeke bo to przeciez jego zabiles cioto.

ja w takiej sytuacji wolal bym pasc niz frienda zabic i pozniej go przepraszac. dla mnie byles i bedziesz tylko dupkiem a swoim zachowaniem tylko to potwierdzasz.
axio90 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 0, gości: 3)

Zasady postowania