![]() |
#4901 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Wasz topic ownuję na całej linii! Jeżeli ktoś kozaczy na forum i jest gnojem w tibii na nonpvp, to uważam, że wp*erdol w IRL jest całkowicie na miejscu.
Pzdr from Candia! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4902 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Lumineros
Twój talent artystyczny w programie "Paint" nie ma sobie równych. Naucz się obsługiwać Photoshopa albo Corela to pogadamy. A co do tej twojej siłki to spieprzaj ćwiczyć jeśli masz taką ochotę, a siłę umysłu czyli tzw. mądrość, inteligencje pozostaw ludziom godnym tego. Ty na pewno taką osobą nie jesteś... a co do twojego stylu życia to widzę to niestety paka->paka. Mam nadzieję że jednak poprawnie zrozumiałeś tę anegdotę. A jak nie to może ktoś z forum Ci to wytłumaczy. Anyway daj sobie spokój z tym forum. Skoro tak na nich wszystkich lejesz, to na kiego grzyba tu wracasz i się rzucasz do wszystkich? Podobno nic Cię oni nie obchodzą... Uważam tak jak reszta; byś spierdzielił z tego forum... lecz według mnie chodzi tu jedynie o porządek... Zajmij się swoją "paką" i daj spokój ludziom który korzystają z tego forum i się dzielą swoimi huntami, zdobyczami etc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4903 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: luminera
Poziom: 42
Skille: 16\27
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() ja ejstem zakonnica spujrzcie na siebie czpepiacie sie shadowa a sami (even jarex lukas) amcie postury pedalow wasze rece wygaldaja jak kurwowate dojarki wasze amtk iwas chyba w cżarnobylu zruchaly wiecie co przy mnie to wy pedziusie ejstescie jkurwa jakbym pojechal do was to byscie wygladali jak portugalskie sniadanie (jak nie weicie co to to sprawdzcie w dziale erotycznym) sram na was i shadow dobzre zorbi lze tez was osral jebcie sie
![]()
![]() |
#4904 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Venore
Imię: Pavel Knights
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 48
Skille: 76/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Ehhh... jak tak dalej pójdzie to jakiś modek skasuje nam temat :< albo zamknie na jakiś czas...
Nie musze chyba wam wszystkim mówić ze Lumineros i Shanek to shadow druid of luminera ktory udaje ze ma jakiegoś kolegę na tym forum ... -_- |
![]() |
![]() |
![]() |
#4905 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Świat: luminera
Poziom: 42
Skille: 16\27
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() haha ty kurwejko zjebana niby ja to lumineros(shadow) chyba cie matka tydzien przez okno hujała jezlei sadzisz ze ja to lumeinros jak chcesz zauwazyc to bylem niertaz online w tym samym czsie co shadow wiec lepije popatrz na swoja zjebana morde i pomysl co piszesz hujac was nooby z forum temat do zamkneicia
![]() |
#4906 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 11 2007
|
![]() Cytuj:
kolo na zdieciu wyglada jak by mial miec za rok komunie a z tego co widze to chce wszsytkich w rl bic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4907 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Lidzbark
Imię: Shadow ofc
Poziom: 156
Skille: 27
Poziom mag.: 75
|
![]() @shanek
kuba dziś vamp shield i skipe sword w jednym wampie^^ ![]() widziałeś śmieją się z Lidzbarka a takie cwaniaki nigdy tu nie przyjadą nawet za 1mln dolarów Kuba widziałeś tych ziomków foto z rl?leszcze na maxa a i gdzie jest mój wierny kolega czy tam kuby?uuuu chyba dostał i teraz boi się napisać... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @reszta Lumineros Robert P. mieszkam z drugiej strony miasta niż Shanek Shanek Jakub J. mieszka z w odwrotną stronę do mnie ja po tej stronie jak się jedzie na Żuromin a on po tej jak się jedzie na Lubawe(wy i tak nie kumacie gdzie to no bo jak by to powiedzieć cioty i pajace z was, a i MURZYNY!) a ty mój wieczorny fart ![]() Pan Jaca thx za eq ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4908 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Za dużo ich było : p
Świat: Teraźniejszy
Poziom: 007
Skille: elo
Poziom mag.: 99
|
![]() fajny temat ! \o/
![]() ![]() ![]() p0zdrawiam wszystkich użytkowników ( prócz Lumineros-a ) (; w Ujjj Dużo ssów dajecie ![]() ![]() ![]() p0zdr0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4909 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Poland
Stan: Niegrający
Gildia: Mystic Warriors
|
![]() Niee no to przechodzi ludzkie pojęcie : o. Ja nie wierzę, że można byc tak głupim ? :| Człowieku jak sądze po gimnazjum to ty będziesz operatorem miotły i będziesz 'operatorem powierzchni płaskich' w swoim mega 'mieście'. Miałeś srać na to forum, więc się nie udzielaj ... zrobisz coś pożytecznego choć raz w swoim życiu, i odjeb się od Emon'a wieśniaro !
![]() |
#4910 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Poland
Stan: Niegrający
|
![]() @ Up
WY*******AJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#4911 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: Siedlce
Imię: Don Mokate
Poziom: 104
Poziom mag.: 67
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4912 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Scypion'Pallek
Profesja: Paladin
Gildia: Trinus Dentrinum
Poziom: 45
Skille: 80/66
Poziom mag.: 16
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4913 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Wadowice
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jednego zwisa mniej teraz czas na drugiego, wiec
@Shanek Co to ciebie sie nie bede wypowiadal bo widac ty nic nie zmadrzales i dalej piszesz teksty jak dziecko z 2 klasy. Wez sie chlopie sam nad soba zastanów i jak Don pisal pozdro&pocwicz. Bo pojawiles sie nagle jak jakis wypierdek czterodaktyla i myslisz ze tak wazny tu jestes ze kazdy przed toba bedzie klekal i sie bal? n/c ![]() Ostatnio edytowany przez Jarex - 04-01-2008 o 23:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4914 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2006
Lokacja: W domu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |