|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#4061 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kraon
A wiesz co ? Chyba rusze dupe i Ci to zrobię bo lubię WoW'a (a Ciebie loffam ;**). Może do dzisiejszego wieczora albo jutro będziesz miał ^^.
|
![]() |
#4062 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Przemyśl-,-
Stan: Zbanowany
Imię: Patrick Master Bowmen
Profesja: Paladin
Gildia: Prieure de Sion
Świat: Nerana
Poziom: 36+
Skille: 65/45
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Potrzebuję MMS, ale w postaci addonu. Z góry thx.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4063 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elder Pechowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: nowy char, stary 96 rp :)
Świat: Shivera
Poziom: 8
Skille: brak
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Witam jestem stosunkowo nowym fake'owcem, a raczej kimś kto chciałby kiedyś nim zosta nazwanym, bądź co bądź prosze o outfity do "pokolorowania":
male beggar z addonami male hunter z addonami male assasin z addonami barbarian z addonami summoner z addonami warrior z addonami z góry dziękuje i pozdrawaim ![]()
أضواء النزول ، فهو مظلم حسابك الغاب هو رأسك لا يمكن للمادة قلبك شعور اقوى بكثير من ذلك اعتقدت عينيك هي اتسعت على الرغم من روحك ، ومن لا يستطيع شراءه عقلك يمكن التجول wątpie czy korzystanie z forum to przywilej..., ost. wysypy noobów świadczą o tym, że każdy może sobie założyc XX kont, bez bana na ip... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4064 |
Guest
|
![]() Witam , Ja bym prosił o kilka outfitów z słynnego anime Dragon Ball
1.)Goku Super Saiyan 4 ![]() ![]() 2.)Goku ![]() jesli te obrazki nie pomogly to znajdźcie lepsze i na podstawie innych zrobcie (ja lepszych nie moglem znalesc ) @edit oby dwa z każdej strony @edit2 i takom żółto białom kule w rodzaju ataku Kame Hame Ha Ostatnio edytowany przez Fast4You - 05-01-2008 o 17:30. |
![]() |
![]() |
#4066 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taki offtop(Proszę nie karać). Daje wam link do filmiku gdzie gram główną rolę
![]()
![]() |
#4068 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2008
Lokacja: świat gamera
|
![]() Zrób mi ktoś takie klocki jak do tetrisa o paru kolorach - potrzebuje do fake! I spoko macie czas bo użyje w późniejszych paskach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4069 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Ponawiam, prosił bym żeby się ktoś za to wziął.
![]() |
#4070 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2x Up
Dasz screena tos spróbuję zrobić. @5x Up Się zobaczy, może zrobię ![]() @Pacz_Knight Chyba zrobię Ci to zamówienie. @Kogucki Zobaczy się. P.S. Jeśli by ktoś mógł to potrzebuję Undead Dragon'a ze wszystkich stron i w ruchu.
![]() Ostatnio edytowany przez Avios - 07-01-2008 o 21:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4071 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
To masz screena , nie musisz robić wszystkich ale żeby troszkę ich było(tak na jeden kadr w moim fake). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4072 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
@down Jak zrobisz porządny będzie porządna notka... ![]() Ostatnio edytowany przez Kogucik302 - 07-01-2008 o 22:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4074 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() mógłby mi ktoś zrobić orków?Z siekierą,długim,mieczem i włócznią(nie te tibijskie)Takie o ciemno-zielonej skórze i skórzanej zbroi trochę więksi od normalnych ludków
http://yunosku.on.toribash.com/ kliknij a dodasz mi 30 tc w toribashu(spełnij dobry uczynek) Ostatnio edytowany przez Yuno Skumi - 07-01-2008 o 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4075 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4076 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocław
Imię: Elder Pechowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: nowy char, stary 96 rp :)
Świat: Shivera
Poziom: 8
Skille: brak
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Cytuj:
outfity jak można z 4 stron, nie muszą by jak się poruszają
أضواء النزول ، فهو مظلم حسابك الغاب هو رأسك لا يمكن للمادة قلبك شعور اقوى بكثير من ذلك اعتقدت عينيك هي اتسعت على الرغم من روحك ، ومن لا يستطيع شراءه عقلك يمكن التجول wątpie czy korzystanie z forum to przywilej..., ost. wysypy noobów świadczą o tym, że każdy może sobie założyc XX kont, bez bana na ip... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4077 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4078 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja zamuwil bym kolesia w garniturze z pistoletem w reku typu glock ,ulice samochodzy jakies chodnik i kolesia w garniturze bez pistoletu odwrucony i w pozycji chodzacej noi jakies sciany i drzwi z 21wieku wiem ze to duzo ale potrzebne mi
![]() |
#4079 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A ja zamawiam słownik dla ciebie O.o |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4080 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
Nie czepiaj sie ortografji ;< ort. ROX ;p To zrobisz mi to zamowienie? xD Najbardziej mi zalezy na tym plaszczu z akatsuki ;p |
![]() |
![]() |