![]() |
#722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Serio? Mi się zdawało, że pierwszy reset za darmo o_O Dobrze, że powiedziałeś, bo wprowadził bym gościa w błąd.
#723 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Reset talentów cenowo wzrasta, aż do osiągnięcia maxymalnego limitu - 25g za reset.
A teraz czas na parę zdjęć ode mnie ![]() Najpierw rajdy: Karazhan ![]() Maidenka ![]() Gruul lair Maulgar: ![]() ![]() Gruul: ![]() ![]() Magtheridon Lair: Magtheridon: ![]() I z dystansu: ![]() Postanowiłem odwiedzić Aldorów: ![]() Parę trupów. słabo widać, no ale miałem co innego na głowie ![]() ![]() Tutaj alianci postanowili nas odwiedzić. Komitet powitalny. ![]() Jak cały alliance - partacze straszni. Nawet biorąc nas "z zaskoczenia" nie doszli dalej niż 100-150 jardów w głąb miasta. Żałosne No jako, że aliantom znudziło się szturmowanie (3 nieudane próby) to poszliśmy do nich. Tutaj na łodzi na Darnassus ![]() Już w mieście: ![]() Arcydruid dostaje właśnie lekcję pokory ![]() A tutaj po lekcji: ![]() Przyszedł czas na Tyrande: ![]() No i oczywiście ona jako trup ![]() Pare bonusów: Mini diablo ^^ ![]() BG: Postać na 67 pokazała jak się gra ![]() 1 w honorable kills, 1 w killing blows 3 w ilości zadanego dmg ![]()
![]() |
![]() |
#724 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Czy gracze Hordy/aliantów mogą zabijać npc aliantów/hordy??
![]() |
#725 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() eerion piękne screen shoty ![]() |
|
![]() |
![]() |
#726 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli jest prawdopodobieństwo ze ten Tauryn z moich ss'ków co zabijał npc to gracz?
![]() |
#727 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() To nie chyba a napewno. Dosyc zcesto znudzeni gracze leca na te slabsze wioski przeciwnej frakcji i bawią sie z npc oraz graczami ktozy ich zaatakują.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#728 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() eerion kozackie skriny : P.
|
![]() |
![]() |
#729 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Questy na klucze do karazhanu są od lvl 70 czy 67?
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Użytkownik Forum
|
![]() @eerion
Jak sie dostaliście do stolicy NE?
![]() |
#731 | ||||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
A na wyspie to już łatwo było Cytuj:
Cytuj:
Dzisiaj byliśmy w TK:The Eye. Zabiliśmy Voida. Później wrzucę screeny Cytuj:
Zresztą - pisze player... Cytuj:
![]() |
![]() |
#732 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Eerion
Czy jakbym sie nudził 21lv jak mógłbym dostać sie do jakiejs słabej hordy? xD ps:daje coś ciekawego ![]() http://img115.imageshack.us/my.php?image=wow1ng0.png Nudziło mi sie http://img168.imageshack.us/my.php?image=wowva1.png
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 07-01-2008 o 09:17. |
![]() |
![]() |
#733 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() tam i tak beda guradzi na minimum 40 lvl lub wiecej =P
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#734 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
- Maxymalna cena respecu to 50g za reset. - Proszę, nie porównuj rajdu na Darnassus z rajdem na Ogrimarr, w tym pierwszym podczas szczytu jest może trzech aliantów na krzyż, a Ogrimarr jaki jest każdy widział ![]()
![]() |
#735 | ||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ale powiedz mi - jak 40*70 lvl (około) nie było w stanie nawet się wpakować w okolice banku? Oni nie zabili pierwszego szefa, który stoi 70 jardów od bramy ![]() PS - na ironfoge może skoczys ię później. Jak uda się coś skołować, to wrzuce screeny ![]() Znaczy się - cześć ludzi poszła jeszcze na inne miasta, ale nic nie wiem o powodzeniu. Cytuj:
![]() |
![]() |
#736 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Aha xD Tak z czystej ciekawości czy jest jakiś sposób na expienie nierobiąc Questów i expienia? xD
![]() |
#737 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: LW
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Craftman
Profesja: Druid
Gildia: Serce Wiatru
Świat: Aerie Peak
Poziom: 53
|
![]() |
![]() |
![]() |
#739 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @up:
Myślisz, że damy się nabrać? Zlinkowany item, pokazany... Tak to się każdy głupi może ubrać w pełny T6...
![]() |
![]() |
#740 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: LW
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Craftman
Profesja: Druid
Gildia: Serce Wiatru
Świat: Aerie Peak
Poziom: 53
|
![]() Hehehehe, to moja postac tylko poprostu kolega zobaczyl kogos z pomaranczowym itemem i mi pokazal go na czacie i ja sie w niego ubralem w dressing room, nie widzisz?
|
![]() |