|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Pierwszy wydaje mi się dziwnie znajomy, może... może... hmm szukam, szukam i:
http://img208.imageshack.us/img208/7523/ferdekfake02ju1.png Cholera, pierwsze 2 obrazki są w sensie zabójczo podobne. Wiedziałem, że ze jeszcze wszystko u mnie działa... Drugi fajny ;d Odzwierciedla większość tibijczyków. POwodzenia* w dalszej pracy i pamiętaj że to co stare nie znaczy że bez praw autorskich ;x /Atom *nie, to nie jest aluzja polityczna Ostatnio edytowany przez Voon - 14-01-2008 o 08:52. Powód: co to za obrazkiowy syf w poście? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla mnie nie ma w tym nic podobnego, nie wspominając już, że nigdy powyższego nie widziałem na oczy.
Nawet jeśli pierwszy tekst jest podobny - to już dalsze nei mają ze sobą nic wspólnego, nie zauważył? Cytuj:
Lubię placki. Ostatnio edytowany przez EvilPwned - 27-12-2007 o 22:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Nie zamierzam sie wykłócać o głupstwo ale:
Cytuj:
Cytuj:
2.Czyż autor winien wstawiać słynny znaczek '©' żeby było wiadomo że jest autorem właśnie tego? 3.Z tymi prawami autorskimi chodziło o to że większość młodych twórców korzysta z już sprawdzonych metod (tu fake'ów), nie była to przestroga dla ciebie tylko dla ogółu. 4.Nie twierdze że zerżnąłeś coś z mojego 'gównianego' fejka ale że jest podobieństwo, była to przestroga żebyś szukał bo jeden teskt nie bawi dwa razy. 5. Nie było cie rok? Ok, spoko (jak to mówią pokemony ;s), ja nic nie twierdze, powodzenia w dalszej pracy. /Atom |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
|
![]() pwned weź się nie wykłucaj (nie mówie że nie masz racji) , tylko rób te paski. Nadal są takie jak kiedyś , a wtedy coś wcześniej je dawałeś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
No bo wtedy dawałem "byle co" żeby tylko było... a teraz wolę posiedzieć i pomyśleć nad jednym paskiem tydzień i żeby był zaj**isty, niż dawać codziennie po jednym, które w ogóle nie śmieszą. Idę w jakość, nie ilość. A że na razie nic mi do głowy nie przychodzi, to nie robię i tyle. @down ^^ thx
Lubię placki. Ostatnio edytowany przez EvilPwned - 28-12-2007 o 14:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
|
![]() @up
Nie no , niezłą wiarę masz. Wtedy dawałeś często i coś i tak rechotałem jak szalony... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Lokacja: Tam gdzie nie ma Oroga ;P
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nie mam postaci
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nie mam gildii O.o
Świat: Wszechświat!
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 99
|
![]() Racja, taki sobie ;c
Mógłby być lepszy. Wykonanie dobre. 5/10 ;<<
Shakespeare hates your idiot fake`s. Im really sorry ): And happy new year... Fake`i oceniam w następujących kryteriach: -Pierwsze wrażenie (0-5p) -Fabuła lub przy fake`ach paskowych humor (0-10p.) -Ortografia, interpunkcja, gramatyka, stylistyka (0-5p) -Wykonanie (0-10p.) -Punkty dodatkowe ode mnie (0-5p.) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Przykro stwierdzić, ale ten paseczek deczka ssie. :<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() Uśmiech zagościł, ale poszedł. :<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Haha, to sie nazywa gra w lóźne skojarzenia
![]() Śmiech dla inteligętnych ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
LEpszy od precli, ale kiepski tak jak (chyba) wszystkie fake paskowe
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Lokacja: Tam gdzie nie ma Oroga ;P
Wpisy bloga: 2
Imię: Nie mam postaci
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nie mam gildii O.o
Świat: Wszechświat!
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 99
|
![]() Na chwilę się uśmiechnąłem, ale zgadzam się z Eerionem.
To ssie. Ostro O.o 5/10 @down Takie już mam określenia ;D
Shakespeare hates your idiot fake`s. Im really sorry ): And happy new year... Fake`i oceniam w następujących kryteriach: -Pierwsze wrażenie (0-5p) -Fabuła lub przy fake`ach paskowych humor (0-10p.) -Ortografia, interpunkcja, gramatyka, stylistyka (0-5p) -Wykonanie (0-10p.) -Punkty dodatkowe ode mnie (0-5p.) ![]() Ostatnio edytowany przez Philozof_ - 06-01-2008 o 10:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |