|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2008
Lokacja: świat gamera
Stan: Zbanowany
|
![]() Przeczytałem starego Klevasha i szczerze mówiąc na 8/10 , kontynuacja jest na 10/10. po prostu miodzio!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Myślę, że "Klav'isch" brzmiałby lepiej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Lepiej Clev'er, ku chwale tanich wyrobków.
Ad. paska - true, tyle, że Miszy pomagał w robieniu Herbi Oxyna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Lokacja: Tam gdzie nie ma Oroga ;P
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nie mam postaci
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nie mam gildii O.o
Świat: Wszechświat!
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 99
|
![]() Ja nie wiem czy ty nie masz, Zając, pomysłów? Przecież Orog to temat tak ciekawy do robienia pasków jak schnąca farba. Jego multikonta i noobostwo już nikogo nie śmieszy ani nie dziwi.
Teraz jest żałosny. I jeśli będziesz o żałosnych osobach robił fake`i to spadną one to poziomu tychże osób. ;<
Shakespeare hates your idiot fake`s. Im really sorry ): And happy new year... Fake`i oceniam w następujących kryteriach: -Pierwsze wrażenie (0-5p) -Fabuła lub przy fake`ach paskowych humor (0-10p.) -Ortografia, interpunkcja, gramatyka, stylistyka (0-5p) -Wykonanie (0-10p.) -Punkty dodatkowe ode mnie (0-5p.) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Takie sobie. Nie jest zle chodz to kolejny paskowiec o noobie. Zreszta to prawda ze teraz jest coraz wiecej takich osob co mowia PL??//?/ ;p
Zrob cos fajnego zeby mozna sie bylo posmiac xd Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 28-01-2008 o 16:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Mało śmieszne...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Eeee, E?
To jest fake paskowy humorystyczny czy filozoficzny? Bo się pogubiłem. Jeśli humorystyczny to masz kiepskie pomysły, że akurat na taki wpadłeś? Pospolite w Tibii, oczywiste dla wszystkich, itd. 3/10 Jeśli filozoficzny to dobry, 10/10
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Ten fajny o Orogu:
Tak, on rządzi xD Najpierw był tu jako "Orog", później pojawił się na pomocfake, gdzie wypuścił fake'a który wszystkim się podobał (a tak dokładniej to była ironia), później odszedł (przeze mnie! ![]() @topic: Spoko ;d 10/10 nie mam zastrzeżeń.
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Jakieś dziwne te siano ;/....
coś kiepskie...ale na 7/10 sie nada....
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A GO POJECHAŁEM HAHA Nie, nie wiem o co mu chodziło z Herbim. ;p Tzn. w fejku mi nie pomagał, resztę pozwolę sobie zostawić bez komentarza...
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Niektóre zaje***te niektóre troche denne a ocena za wszystkie to 8/10
czyli dobry fake według mej skali
![]() |
![]() |