--> | --> |
|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Zbanowany
|
![]() @Philozof
to prawdopodbnei moje ostanei zalogowanie... Smiedzisz, smierdzisz smierdzisz Smiedzisz, smierdzisz smierdzisz Smiedzisz, smierdzisz smierdzisz Smiedzisz, smierdzisz smierdzisz Smiedzisz, smierdzisz smierdzisz Smiedzisz, smierdzisz smierdzisz Smiedzisz, smierdzisz smierdzisz Smiedzisz, smierdzisz smierdzisz Smiedzisz, smierdzisz smierdzisz Smiedzisz, smierdzisz smierdzisz =.=" twoja ocena jest dla mnie niczym, a ty mi z tekstem, że to przez ciebie się załamałem =.=" jesteś żałosny. Btw. sie nie zalamalem, tylko skonczylem z fake'ami (przez Oroga i Vasudanina) Uffff to teraz możecie po mnie jeździć i tak tego nei przeczytam ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mama i jaa
Profesja: Paladin
Gildia: Mama i tyy
Świat: Morgana
Poziom: 007
Skille: 65/39
Poziom mag.: 5
|
![]() Walić Oroga i Vasudanina. Połączmy się i pokonajmy ich.
![]()
![]() |
#43 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Zostawcie dziecko wraz ze swoją żałoba.
Albowiem to jakichś 2 kolesi costam robiąc odwiodło go od jego projektu. Sic! Ty człowieku nie jesteś poważny! Jak będziesz poważny to wróć to pogadamy. Nie pamiętam z jakiego to filmu ![]() Ale pasuje tutaj jak ulał. Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2008
Lokacja: Betonowa Dżungla ;)
Imię: Asquael
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mayaheine :*
Świat: Refugia
|
![]() mi sie podoba !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Świnoujście
Imię: Mama i jaa
Profesja: Paladin
Gildia: Mama i tyy
Świat: Morgana
Poziom: 007
Skille: 65/39
Poziom mag.: 5
|
![]() @UP
Podoba Ci się nasza kłótnia, czy kawałek Fake?
![]() |
#46 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 02 2008
Imię: Karius Dhales
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
Poziom: 18
|
![]() zajebiste jeden z lepszych faków
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() gratulacje ^^ założyłeś dzisiaj konto tylko po to, by odkopać temat sprzed miesiąca? oO
|
![]() |
![]() |