|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#6881 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lotar Bratex
Profesja: Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 22
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 16
|
![]() Witam
26 lvl, Mag, 21 skill obrony, 2(3 albo wyżej) mlvl. Wyposażenie jak na avatarze, mogę zrobić ok. 100 hmm, nie wychodze z miasta bez bp z 10 mana i health potionami. Gdzie, na czym, i w jaki sposób expic najkorzystniej (loot również się liczy). Proszę o szybką odpowiedź Dziękuję Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6882 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Proszę o jakiegoś dość dokładne miejsce z dobrym expem. Zarobek może być mały. A jeśli o Mt.Sternum chodzi to jest zbyt dużo ludzi, a znów niżej zaczynają lurować dragi (zresztą przez co dziś padłem). Guardy - nie znam dobrego miejsca. Jak są po 1-2 co jakiś czas to za mało, znów jak są 3 w małym pomieszczeniu to za dużo. Najlepiej dość duże (ale nie za duże) pomieszczenie, abym mógł spokojnie uciec przed dwoma - trzema.
Ekwipunek: Scarf, Crown Helmet, Blue Robe, Guardian Shield, Plate Legs, Fur Boots, Royal Speary. Skille: 62 dista (skilluję obecnie) i 43 obrony. Aha, lvl mam 28. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Ostatnio edytowany przez matrix62357 - 07-01-2008 o 16:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6883 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() Cytuj:
GS Isle - Duzo expa, duzo kasy ale musisz WE powrzucac, BB isle - duzo expa, waste Oprócz tego : małpy/lizardy/okolnir/tomby/piraci/helheim/edron,ankh smoki/guardy/cyclopolis/ Ostatnio edytowany przez Lynx - 07-01-2008 o 17:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6884 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Venore
Imię: Pavel Knights
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 48
Skille: 76/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Siemka , mam 33 knighta ze skilami 72/70 posiadam eq: bs , p amulet , k-set , warrior helmet , vamp shield , fury boots , moje pytanie jest następujące na czym mogę zarabiać ? mogę robić lootbagi jednak nie na miniti za wszystkie odpowiedzi z gory dzieki ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6885 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: Łódź
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Calmera
Poziom: 50+
Skille: 77+
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Knight Lvl 38 skille 65/62 EQ Bs BoH K Set Warior Helmet Vampire Shield
Chodzi oto żeby zarobić
![]() |
#6886 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2007
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Witam dziękuje za rade dotyczącą mino na darashi (sprawdziłem i dobre).Chciałbym się również dowiedzieć gdzie są małpy.Czy ktoś może podać jakiś link mapkę albo coś w tym stylu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6887 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Krupski Młyn/Tarnowskie Góry
Imię: Sister Of Kolczu
Świat: Celesta
Skille: rosną
|
![]() Cytuj:
![]()
http://paid.vg/id/coach07 <== zarabiaj przez internet Ostatnio edytowany przez Coach - 08-01-2008 o 16:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6888 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2008
Lokacja: ziemia>>europa>>polska>>radziejow>>moj dom>>krzeslo przed kompem
Imię: xxxxxxxxxx
Profesja: Master Sorcerer
Świat: harmonia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() malpy sa w port hope na tiquandzie(chyba sie tak pisze) jestes w depo to idziesz na polnocny wschod i dojdziesz ale przed 40-50lvl trzeba uwazac na merkliny(chyba tak sie pisze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6889 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Gdzie moge przyexpić moim uh makerem? Mówię tu o 45 ed, potrzebuje miejsca z dobrym expem bez waste. Nie piszcie, tomby tomby, tylko jak coś prosze o konkrety, gdzie iść i z czym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6890 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ponoawiam pytanie. I dodam tylko, żeby było to miejsce, bez możliwości lurowania dragów etc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6891 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6892 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Świat: Lunara
Poziom: 61
Skille: 75/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Gdzie expić pallem 21 level skille 60/57, eq: steel helmet, noble armor, guardian shield, plate legs? Zależy mi żeby wyciągać jak najwięcej kasy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6893 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2007
|
![]() Ja mam raczej odmienne pytanie ale może ktoś odpowie
![]() ![]() ![]() Od którego lv knight móglby chodzić na i teraz uwaga: -D lair w Venore same dragi -D lair w Venore dragi + dle |
![]() |
![]() |
![]() |
#6894 |
Użytkownik forum
Lokacja: Poznan
Imię: Lord Torca
Profesja: Rookstayer
Świat: Xerena
Poziom: 16
Skille: 18/21
![]() |
![]() Gdzie można exić z lvl 16 na roku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6895 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2008
Imię: Kenzo Paladin
Świat: Selena
Poziom: 24
Skille: 60/45
Poziom mag.: 9
|
![]() Chciałbym wszystkim początkującym graczom polecić miejsce Outlaw Camp. Uważam, że jest to najlepsze miejsce do nabijania lvli do 20 poziomu oraz dobrze się tam skilluje. To miejsce jest na południe od pustyni niedaleko Venore. Wszystkie moje postacie tam skillowalem.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6896 |
Użytkownik forum
|
![]() Gdzie moge szybko zdobyc kase na eq 63lvl knightem facc skille: 78/77 Mam Mystic Blade I Plate Seta(slabe bo hack)Prosze O Odpowiedz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6897 |
Użytkownik forum
Lokacja: Ostrów Wlkp.
Świat: Galana
Poziom: 65
|
![]() Gdzie mogę expic 65 rp ? Odrazu mowie odpada poh poniewaz duzo ludu, dragon lair takze - ten sam problem , piraty i malpki tez odpadaja - wolno lvl leci . Prosze o rade.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6898 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Świat: Hiberna
|
![]() @CrazyBowl
Popróbuj dragi w venore, dc, może orc land. @Bebal Możesz pójśc nawet na 20 jak chcesz, ale żeby to miało w miare sens (niezły exp i bez dużego waste) to na dragi polecam 35+ lvl i dobre skille, a razem z dl-ami to koło 60. @matrix62357 Doskilluj do około 70 skila i wtedy guardy (ostatnia kopalnia na lewo) albo hellgate, tam ghule, dsy, beho, ale musisz kupić klucz za 5k. @Fenel Żółwie, żółwie i jeszcze raz żółwie. Exp tam wyśmienity, waste nie ma. Jak chcesz, to możesz spróbować piratów jeszcze. @knight-bertol Nie wiem, jak chcesz wycisnąć na giantach 40k/h, ja tam nigdy tyle nie wycisnąłem, max 25-30. Mimo wszystko wybrałbym banutę. PS. Ortografia ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6899 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak dzięki za radę... ale... nie mam kompletnie kasy na skillowanie myślałem nad nabiciem 30 lvl wtedty się kaski uzbiera i od 30 lvla do ok ~68 dista, znów uzbierać kasy i do 70.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6900 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Świat: Hiberna
|
![]() Oczywiście jak Ci się nie chce, to nie skiluj. Skilujcie wszyscy według własnych upodobań, a nie jak mówią jakieś tam poradniki. I to, że ktoś na 30 lvlu ma skile 55 to nie znaczy że od razu jest noob, może jemu sie tak wygodnie expi, jego sprawa. ;]
|
![]() |
![]() |