![]() |
#3181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Zolda : moze i przesadzilem ale zastanow sie next time co ty w ogole piszesz i kim jestes w tibii aby na mnie rzucac oskarzenia o kupnie chara !! !! widac ze nie grales nigdy na obsidii bo gdybys gral to bys wiedzial !! a skoro nie grales nigdy albo nie znales mnie to nie pisz takich bzdur na oficjalnym forum !! bo gdyby cie to inetersowalo naprawde czy kupilem kiedykolwiekchara to bys sie zapytal na prv w tibii !! a propagande to mzoesz robic u nigersow w domu
![]() ![]() ![]() Pozdro Friends :* |
![]() |
|
![]() |
#3182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
Gildia: Next Generation
|
![]() Najlepiej wszyscy wyjdziemy, a jak nie, to prędzej czy później nas Pan wyrzuci, za heretyzm i bluźnierstwo ! Zostanie Pan sobie z Panem Omagad i może z Panem Kiroyem, macie podobne poglądy, więc dla Was tu jest miejsce, to się dogadacie ;]
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() MAKE SOME NOISE!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#3184 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2007
|
![]() Cytuj:
Dobrze ze juz zjadlas wszystkie rozumy i jestes the best szkoda ze tylko tak Ci sie wydaje a jak Sie cos nie podoba to proste Wy****dalaj bo "wyjdz"to zbyt ladnie jak dla takich ludzi jak Ty....!! ![]() a Tak Btw. To Pozdro Dla Omagad i Kiroya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
Gildia: Next Generation
|
![]() ojojoj władca forum widze. Założ bloga, to sobie będziesz mógł porządzić, a to forum jak na razie jest publiczne, więc mogę sobie pisać co mi się podoba ;d a wyjdę jak będę miała ochotę ;]
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3187 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() i pisz tu sobie choc gowno wiesz ale udajesz PoOozdroOo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3188 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#3189 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() @ omoj
Pokaż języczek... ![]()
![]() |
#3191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Natti : moj zarzut do kolegi byl poniewaz nie operuje faktami tylko probuje mnie pomowic !! i o to tylko chodzilo !! takie oszczerstwa i klamstwa to nie do mnie !! a skoro nic nie wie to nich nie psize etgo na forum zapytal by sie na prv to bym odpisal mu i tyle !! a nie na forum takie numery !! i masz racje mozesz psiac na forum co chcesz mozesz naadwac komu i co chcesz ale pamietaj ze bez odzewu sie to nie obejdzie !! i ja sie za zadnego pana tego forum nie uwazam bron Boże , tylko nawet czasami mi moga puscic nerwy !! i z checia konstruktywna krytyke poparta faktami przyjme i odpisze na forum na ten temat !!
|
![]() |
![]() |
#3192 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() a wcale ze nie, bo ty!
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3195 |
Guest
|
![]() @do all co odp "Twoja stara"
Ludzie zastanówcie się co piszecie...takie teksty są żałosne...jedynie co wam powiem na ten temat to zacytuję słowa Sokoła...lecz nie interpretujcie ich zbyt dosłownie, a pomyślcie o tym: "To do wszystkich, co okradają swoje matki Przypomnij sobie, kto kupował ci zabawki" Szacunek dla rodziców plx? @Down żal mi Ciebie... Ostatnio edytowany przez Piesek - 09-01-2008 o 16:37. |
![]() |
#3196 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3197 |
Guest
|
![]() pieprzona gówniarzeria probujaca byc smieszna elo, panowie !
a, i marsz czyscic jezory ![]() Ostatnio edytowany przez Myllion - 09-01-2008 o 16:41. |
![]() |
#3198 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2006
|
![]() Cytuj:
2.Nie napisales swojego nicku wiec nie mam jak sie spytac. 3.O ile mi wiadomo to tibia.pl NIE JEST oficjalna strona tibii. 4.A kim Ty jestes,zeby mi mowic co mam robic? |
|
![]() |
![]() |
#3200 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
o w morde.... ![]() to zes pojechal kumplu ![]() "piesek" twoje miejsce jest chyba w budzie nie? ![]() wiec idz w swoj kat do budy ![]() Myllion dobrze ze Ty jestes Elo Ewul ![]() PooOozdroooOoooOoooo ![]() |
|
![]() |