![]() |
#102 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() Victeronie moj drogi co stalo sie z twoimi itemami z domku xDDDDDDDDD?
Zalamka? ![]() Nie poddawaj sie, kupisz kase na allegro, jak zawsze ^^. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Kościan
Imię: Wojtemo Koscian
Profesja: Knight
Gildia: Oven
Świat: Titania
Poziom: 121
|
![]() NIszczyciele(Svitek i Cinek) zycze wam powodzenia!!!Oath moze jest zgrane ale Polacy tez potrafia przeciez czynic cuda no nie??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania
Stan: Niegrający
Świat: Morgana
![]() |
![]() Oath ma niezlego sponsora w postaci Victerona
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
|
![]() Nie wiem dokladnie ale Keri cos wybąkal ze costam noobchar i walnal m walla na parcla i go zwinal. 13x demon helm, demon arm, avenger, 2x softy, bp of bp of b robe i troche innego loota. I oczywiscie kasa ktorej liczby sie nie dowiedzialem ;x
Gebhard cos mowil ze Vic mial resa kompa ale jak to sie stalo ze parcel wpadl w rece Keriego to niemam pojecia ![]() ![]()
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
|
![]() Czy ta nowa gildia będzie coś działać czy zrobili ją tylko po to żeby pokazać oath że Vic z kumplami potrafi zrobić cool gildie ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Oczywiście jestem bezstronny ale jak czytam ten temat to spamujesz chuj wie po co i na co.. ogarnij sie trochę potem pisz gdzieś na forach i wyrażaj swoje opinie.. Oczywiście niech wygra lepszy. A Ty Victeron musisz teraz inwestować na Allegro.. za swoją głupotę trzeba płacić. Nie pozdrawiam.
WIESZ CO SIE LICZY ? SZACUNEK LUDZI ULICY ! Ostatnio edytowany przez Zwidek - 09-01-2008 o 00:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Druid Carlos
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rise
|
![]() No i juz trudno, ze stracil duzo kasy.Wy to bardziej przezywacie niz on
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Imię: Knight Kudini
Poziom: 103
|
![]() a niektórzy zarzucają nam, że Zikss jest złodziejem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
|
![]() i tak Rise nic nie zrobi bo się boją Oath a i tak Oath jest o wiele silniejsze od nich
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Hawan Prock
Poziom: ~~
Skille: 15/23
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() Siema!!!
Dobrze kudini mowi czepiacie sie zikssa a sami w oath kradna..... Co doszans: Czy woja się skończyła, albo była już jakaś walka?? NIE, wiec co mi p&^&^@$^, że Rise sobienie poradzi.... Polak potrafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CU~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Poziom: 150
|
![]() Zwidek, mam prosbe zamknij twarzyczke bo nie wiesz co tu sie dzieje. Pozatym slyszalem ze na furorze ostro w pizde obrywacie wiec zajmij sie soba i swoim servem. Tu bedzie dobry cytat: "W dupie byles, gowno widziales i gowno wiesz."
Yo
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A Szwed nie? A Anglik nie? A Hiszpan nie? A Brazylijczyk nie? Pomyślcie troszkę. : ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Chica mala
|
![]() Cytuj:
Zikss okradal niewinnych ludzi czyz nie? Adam, nie bulwersuj sie, to jakies fake konto ;] Edit: Hawan coz sie stalo, ze juz nie po stronie Oath? Komu innemu bedziesz teraz dupe lizac? Ostatnio edytowany przez Fureyka - 09-01-2008 o 17:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Hawan Prock
Poziom: ~~
Skille: 15/23
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() @up
Hmmm.. Mówisz,że Oath okradło winnego człowieka, tak??? To powiedz mi co takiego VIc~zrobił??? Zajebaliście go bez powodu, anie sorka "miał na 200 lvl przestać-.-" nice reson... a to czyjątrzymam strone to jest moja i wyłącznie moja sprawa!!!! wreszcie się poznałem na "PA OATH". W ciągu 2 dni od oath hunted "ZA INSULT NA KERI~" <NIOCH><NIOCH> dostało 4 moim kumpli.... żal.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Chica mala
|
![]() Cytuj:
Ciebie i Twoich kumpli chyba kazdy zna i sobie wyobrazam za co maja hunta ^^ Vic dobrze wie za co padl. Kolejny raz chcial zaczac wojne to ja ma, tylko, ze szybciej, nie po pg ktorym planowal. Ze ty jestes tylko niedoinformowanym lizodupem i nie wiesz wszystkiego (a raczej nic nie wiesz) to juz inna bajka ^^ |
|
![]() |
![]() |