![]() |
#4082 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Jaslo
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Gotti,Cruel Hunters
Świat: Menera
![]() |
![]() Omna is back xD.
[GUILD]Cruel Hunters[/GUILD] Ktoś kiedyś powiedział : To co dobre kiedyś sie kończy... Zegnajcie all nadszedl czas i na mnie, pamietam o was i nigdy nie zapomne czasu spedzonego z wami... Ostatnio edytowany przez Cavendish12 - 11-01-2008 o 11:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4083 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szanowny Pan B. czuje się (tylko czuje) za kogoś ważnego, więc taki zwykły Don jak Ty jest kimś za mało ważnym (ale nie dla mnie, Donuś xD), żeby miał się hańbić rozmową z Tobą. Według mnie to jest po prostu żałosny.
Ostatnio edytowany przez Udenix - 08-01-2008 o 23:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4084 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fog
Poziom: xxx
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xx
![]() |
![]() Kupie BP small stones = 40 k
jak ktoś ma sprzedać to plz sellnijcie mi ![]() musze troche poskilować ;P
![]() |
#4085 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shalyo Call
Gildia: Cruel Hunters
Poziom: 71
Skille: 80
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() @up
Ja mam na sell 1,7k kamyczków ale do Poniedziałku mam bana jeśli cię to interesuje to poczekaj do poniedziałku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4086 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Imię: Chopines
Profesja: Elite Knight
Gildia: Infernal TEAM
Poziom: 130
Skille: 90+/86+
Poziom mag.: 8
|
![]() ![]()
![]() |
#4087 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2007
Lokacja: debica
Imię: Sheylia
Gildia: Nietykalni
Poziom: 105
Skille: 93/75
Poziom mag.: 18
|
![]() @Chopines - gz ladnie jedziesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4089 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2007
Lokacja: debica
Imię: Sheylia
Gildia: Nietykalni
Poziom: 105
Skille: 93/75
Poziom mag.: 18
|
![]() Przez kicki to chyba ostro w dol ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4090 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Lokacja: Lesko
Imię: Overlou\Overloux
Poziom: 99
Skille: -.-
Poziom mag.: :)
![]() |
![]() Tibia – gra online, w której gracz wciela się w postać wesołkowatego piksela, wędrującego po świecie pełnym innych pikseli. Najczęściej w grze spotykane są piksele polskie, brazylijskie i angielskie. W Tibię najczęściej grają dzieci, które chcą uderzyć matkę, jednak nie mają pretekstu, żeby to zrobić. Tibia uczy nas, jak być wojownikiem i żyć w zgodzie z naturą oraz kolorowym otoczeniem pikseli.
* Płaczesz po utracie cennych studded legsów. * Widząc nowe buty kolegi mówisz: Ale zajebisty addon. * Rzucasz monetą na plecak kolegi gdy ten położy go na ziemi. * Chcąc wrócić do domu ze szkoły stawiasz ławki pod ścianą i prosisz o TP. * Wstajesz o piątej rano aby expić na dogach i sheepach. * Zastanawiasz się jak schować 20 łopat do plecaka. * Zawsze nosisz przy sobie niebieskie kamienie. * Widząc nauczycielkę wchodzącą do klasy, wołasz: Uwaga, GM! * Bierzesz wodę z pobliskiej fontanny i wylewasz na buty przechodniów. * Kupujesz postać na Allegro za 220 zł i masz „deda” po godzinie gry. * Rzucasz na lekcji WF'u utani gran hur. * Bez problemu zjadasz 16 surowych jajek naraz. * Możesz patrzeć tylko w czterech kierunkach. * Kupujesz pacca na 360 dni ale nie wiesz jak „dojść” do Ankrahmun. * W osiedlowym sklepie używasz słów: „hi”, „buy”, „bye”. * Rzucasz liną w swoją starą. * Jedząc drugie śniadanie wydajesz charakterystyczne dźwięki: munch munch. * Stoisz na krześle, a nie siedzisz. * Łowisz ryby całą noc. * Nikomu się nie przedstawiasz. * Nigdy nie robisz tego samego dwa razy. * Kupujesz książkę na Allegro 100 leveli w 100 dni, ale to na nic, bo w książce jest napisane: Kup se pacca, noobie. * Masz name zaczynający się na: Odważny, Wojowniczy, Niepokonany, Lojalny, Szlachetny, Przekonany o twojej Wyższości. * Gdy brak ci kasy w szkole na czipsy, krzyczysz free items plz!!! * Po wakacjach na pytanie jak je spędziłeś, odpowiadasz, że zwiedzałeś piramidy w Ankrahmun * Do kolegów w szkole mówisz po nicku, zamiast po imieniu, i używasz tibijskich słówek, np. tutaj_nick come albo give or hunted. * Chodzisz stawiając kroki w równych odstępach, tylko w cztery strony świata. * Ktoś na ciebie patrzy. Masz zieloną koszulkę. Ktoś mrugnie oczami. Masz niebieską koszulkę i wyrosła ci broda. * Masz dziwną obsesję na punkcie krzeseł, stołków i taboretów. * Zamiast dać koledze długopis do ręki, rzucasz mu go na ziemie i mówisz take. * Używasz botów na lekcjach w szkole. * Potrafisz się bić, stojąc odwróconym tyłem do rywala. * Gdy nudzi ci się na lekcji, grasz książkami w fast hand z kolegą z ławki. * Kiedy nauczyciel w szkole pyta cię o zadanie domowe, którego nie masz, mówisz, że zabrakło ci capa. * Treść twojego zadania domowego z j. angielskiego brzmi: my best friend is chair and table. * Grasz w otoczeniu krzeseł; na wszelki wypadek jedno leży obok myszki. * Wszyscy ludzie w twoim otoczeniu są tego samego wzrostu, a kobiety mają ten sam rozmiar biustu. * Nigdy się nie załatwiasz. * Chodzisz w szaliku nawet w lecie. * Wszyscy wokół ciebie mają te same rysy twarzy. * W jednym plecaku potrafisz zmieścić 20 takiej samej wielkości plecaków zawierających jeszcze 20 takich samych każdy. * Kolorujesz kamyki łowiąc ryby i próbujesz sprzedać je zdziwionym przechodniom. żródło :http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Tibia pzdro TTD xD jeszcze pare dni i wróce ![]() ![]()
16:54 Bisto pogromca [74]: after to jest po? 16:54 Mozezaraz [63]: ta 16:54 Corrano [52]: ja znam tylko always i tampax 21:48 Koko Looko [73]: to zostane zawodowym graczem w tibie =] 21:48 Koko Looko [73]: i od wakacji KOXXXXXXXXXXXX 21:48 Master Dodik [113]: koko wysoko mierzysz ;] 21:48 Siuchnik [111]: ta a , enthu bedzie czuwal nad twoim zdrowiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#4091 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: z Nienacka
Imię: Piranesi
Gildia: Dark Water
Poziom: 112
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() Hir ju ar
![]() @edit & down To jest moja "kolezanka?" z klasy xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD lachon nie?, na fotce peel ma byc nawet jej klan x]
Ostatnio edytowany przez Piranezi - 09-01-2008 o 19:33. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4092 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Jaslo
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Gotti,Cruel Hunters
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4093 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Lokacja: Lesko
Imię: Overlou\Overloux
Poziom: 99
Skille: -.-
Poziom mag.: :)
![]() |
![]() Piranezi ta fota w avatarze to rl ? ( jak tak to wyjdz kiedyś na swieże powietrze i pobiegaj bo ci druga broda rośnie lol )
16:54 Bisto pogromca [74]: after to jest po? 16:54 Mozezaraz [63]: ta 16:54 Corrano [52]: ja znam tylko always i tampax 21:48 Koko Looko [73]: to zostane zawodowym graczem w tibie =] 21:48 Koko Looko [73]: i od wakacji KOXXXXXXXXXXXX 21:48 Master Dodik [113]: koko wysoko mierzysz ;] 21:48 Siuchnik [111]: ta a , enthu bedzie czuwal nad twoim zdrowiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#4094 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: Chosczno
Imię: Master Menerczyk
Profesja: Paladin
Poziom: 53
Skille: 73/56
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
Bo bahzel to jest żal on niechce nić pisać bo nie umie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4095 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Imię: Chopines
Gildia: Infernal TEAM
Poziom: 130
Skille: 90+/86+
Poziom mag.: 8
|
![]() @Sheylia-thx
![]() ![]()
![]() |
#4099 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: warszawa
Imię: Adamo Cherlentano
Gildia: Time To Die
Poziom: 121
Skille: 92/69
Poziom mag.: 21
|
![]() ~wOw~ ~GrAtZ~ ~AwEsOmE~ ~GoOdJoB~ ~wAyTo Go~ ~YoU rOcK~ ~yAy~~GrEaT, mAn~ ~ThAt´s tHe sPiRiT!~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: Dolnyślask
Stan: Początkujący
Imię: Lord Szepiter
Gildia: Solo ;d