![]() |
#1581 |
Użytkownik Forum
|
![]() "...I przyjdzie czas, iż na ziemię ponownie zstąpi Wielki Mistrz Gry, a wszyscy, którzy czitowali pożałują swych czynów i zostaną wysłani na wieczną banicję, a każdy ich potomek zostanie zabity w czwartą rocznicę swych narodzin..."
Nie wiem skąd to cytat, nie wiem czy to w ogóle jest cytat, ale nich cziterzy mają przestrogę! ![]() @down Hmm, mój post powinien wylądować pod twoim, lepiej by bramialo. ;p
A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 07-01-2008 o 20:41. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() " Witam. Chcialbym sie przedstawic. Nazywam się Kołbaś i jestem nalogowym cziterem. Moj nałóg trwa juz rok. Nic go nie przerwalo poniewasz bylem sprytniejszy od innych i nigdy nie dostalem bana..."
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1583 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2008
|
![]() szczere ej widziałem dzisiaj kolesia który teleportował potwory obok siebie i zabijał je to znaczy do siebie żeby je bic czy to dez efekt HaX aha a tak na marginesie gdzie mogę kupić zwierzaczka i ile on kosztuje ?? i co daje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1584 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ej, może poczytałbyś sobie czasem, k*rwa mać, FAQ?!
Ostatnio edytowany przez <.< - 07-01-2008 o 22:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1585 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Daj jakąś gwiazdkę(*) w niecenzuralnych słowach bo szkoda dostac warna za wulgaryzmy do trolla.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1587 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Oja, zapowiadają 3rd joba na eMS.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1588 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() O cie panie jakie luksusy xD btw mafuss na czym tak loota wybiles i ile tam siedziales PowerGamerze
A no chyba ze btw kim ty grasz bo tak jakos zapomnialem ?
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 09-01-2008 o 16:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1590 |
Użytkownik Forum
|
![]() No robi się z tej gry drugie silkroad jak widzę ... pełno cziterów.
Nudna, trudna, nużąca i gra magiem na około 20lvlu to zwykłe trzymanie klawiszy. Nie polecam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1591 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eee, słabiak jesteś, tylko do 20 poziomu wytrzymałeś... ja doszedłem do ~45! Ha!
@down A/punkt pierwszy/1/I To na górze to żart był... No powiedzmy pół żartem pół serio. B/drugi punkt/2/II A ty do którego posziomu doszedłeś? SAMEMU? :>
A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 09-01-2008 o 23:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1592 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() tez mi wyczyn...
@raf420 Nie, poniewaz tutaj jest auto ban(przed chwilą poprzez glupia moja nieuwage i zapominalstwo dostalem bana do 8 lutego) Dlatego strzescie sie ludzie na EMS poniewasz zaczynam tam hackowac dopoki nie zniknie mi ban na GMS
![]() |
![]() |
![]() |
#1594 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Wcześniej pisałeś, że nigdy nie dostałeś bana. To znaczy, że pierwszy ban w GMS aż tak długo trwa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1596 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#1597 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Podczas zmiany mapy lub channela trzeba wylaczyc pewnego hacka inaczej jest wlanczany AutoBan no i zapomnialem o tym =/
![]() |
![]() |
![]() |
#1598 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() siemka muj nowyu char D
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tu jakis durzy slim ale pokonalem go solo ^ ^^ ![]() ![]() ![]() p0zDr0 ^.^ \m/ @Down: Jak dawniej, Broa. Jak tylko się lognę dodam cię do buddy. Ostatnio edytowany przez Upierz - 10-01-2008 o 22:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() @up
Też przed chwilą się z nim biłem moim pro-elo-3-2-0 dexless sinem o lvlu 14 ![]() Fajny lut. Btw. Na jakim servie grasz? @edit ok ^.^ podaj swój nick i gg (jeśli masz) - PW.
![]() Ostatnio edytowany przez Kashek - 10-01-2008 o 23:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1600 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |