![]() |
#1841 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Poprostu jesteś dla nich nikim ![]() ok siedziesz z partyzantką na vencie HEHE ale fajnie frends? ///10 owner Dringsa, 8 Ancient Boltera i 3 Kirshny
![]() |
|
![]() |
#1842 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() SMS Od: +48600231613
Kiko tu.. wlaz na venta albo daj pasy bo za 10 min vitality robi sneka z 10 osob i chcemy ich rozjebac Vilum az tak wam sie noodzi ze nam smsy wysylacie?xDD!!
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1843 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aj a Dostałe Xiro tu.. daj passy sneak za 10 min tylko jakoś nikt igdy domnie nie dobijał sie o passy tym bardziej z Dateruze trafiliście jakies cioty i co juz hackneliscie kogoś?
Veshgar ja napisałem JAK NIE UMIESZ CZYTAĆ daj przykłady z OVEN nie z cf Cioto i tak jak napisali Chris,Valor niedostali delete za shar. /// 11 owner Dringsa , 2 owner Smuglera, 2 Owner Dateruza, 3 Owner Garima i 2 Owner Latuza
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. Ostatnio edytowany przez Dominatorrr - 11-01-2008 o 13:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1844 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
P.S scr i kiko skąd oni mieli wasze numery?...
![]() |
![]() |
#1845 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Btw. 14:00 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1846 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz
To w takim razie chłopaki uważajcie bo wasze głosy podrobią i będą dzwonić po pasy haha żalownia. Już chyba nic mnie nie zaskoczy xD
![]() Ostatnio edytowany przez Szczuru.pl - 11-01-2008 o 16:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1847 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
BTW. mówiłem że z tymi sms'ami śmiesznie wyjdzie =D @Podgrzewacze Nie ma sensu Wam udowadniać że jesteście głupi, po jakimś czasie samo powinno dotrzeć.. nie dotarło? Widać jest z Wami jeszcze gorzej niż uważaliśmy :O @Emok Ależ Ty jesteś bezgranicznie tępy ehuehuehue!11 Pewnie liczysz, że Ci wylevelują chara do 100 jak każdemu i że sobie dołączysz =S @cała ta sytuacja Na opena Callastusem wpadłem dla jaj bo ja w przeciwieństwie do Was nie płaczę kiedy stracę chara. Na mc w międzyczasie robiłem swoje swoją aktualną postacią, a co robiłem - to pewnie zostanie między nami. Byłem nieaktywny bo miałem kilka wyjazdów.. No, a wczoraj swoją osiemnastkę ;> Skąd mieliśmy numery? Jeszcze rok temu sami je nam dawaliście, liżąc tyłek Vilumowi bo wtedy "jeszcze nie byliście tacy elospokozajebiaszczy". @post Jedynie na pół strony. Jeszcze mnie trochę łeb boli. Popiłem, i trochę za mało spałem, to fakt xS PS. Scroopy gratz 100. I zero w tym ironii.
![]() |
![]() |
#1848 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
I nie dołączę ![]() Znów Twoja dedukcja gówno dała :< @down ![]() Ostatnio edytowany przez Emok - 11-01-2008 o 23:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1849 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
Nie kusi "kawałek z tego torta"? Jestem w szoku.. życzę wytrwałości w takim razie. No i nie zależy Ci na levelu... mamy więcej wspólnego ze sobą niż przypuszczałem ;> PS Dzięki za życzenia na tibia.com, a teraz czas na sępy które mnie objadą bo nie mają nic lepszego do roboty =D
![]() |
![]() |
#1851 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Ader.
Dziekuje ![]() A ja nigdy nie dalem vilumowi mojego numeru telefonu, bo od zawsze sie nie lubilismy ![]() Btw. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() ![]()
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi Ostatnio edytowany przez Scroopy - 12-01-2008 o 00:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1852 |
Użytkownik Forum
|
![]() ader idioto i my uwierzymy w twoją beznadziejną wymówkę ?
Połowa z nas się roku temu kłóciła np ja z Xirem i niewiem jakim cudem miał wam podać nr to po 1 Po 2 jak byście byli mądrzejsi to by wam wyszło z sms a że jesteście imbecyle i wysyłacie sms do Scroopa gdy on jest na ventr ZAWSZE bo nie chodzi do szkoły jak wszystkim wiadomo to pozdro wyszliście jak idioci a copotem Paweł(Elvaka) zadzwonił to mówił że dzieciaki sie smiały i rozłaczyły czyli niewiem jak ty skończyłeś te 18 lat XD Pozatym byłem chyab 3 osobą która dostałą takiego sms a skoro wysyłacie w moim imieniu sms to najlepiej żebym otym niewiedział ?! i prosze was kurwa mnie nikt nigdy nie prosił o passy aushaus a tym bardziej nikt u nas nie prosi one smsem ahahahaaaaa Imbecyle jak niewiem idzcie na odwyk od tej gry bo naprawde wam najebało na głowe juz. Na przyszłośc jak coś robicie to sie nad tym zastanówcie żeby zrobić to dobrze i nie wyjść na kompletnych idiotów To tyle odpoczywam po Studniówce (nogi bolą i głowa też XD)
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1853 |
Użytkownik Forum
|
![]() toż to mój tekst xD
![]() |
#1854 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Niestety juz nie bede tak czesto na vent bo prace znalazlem ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1856 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Loth Xiroth
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fusion
Poziom: 101
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1857 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: T4r6uf3k
Stan: Na Emeryturze
Imię: Smuggler~
Gildia: Wolny strzelec <3
Poziom: 72
Skille: 19/21
Poziom mag.: 53
|
![]() Cytuj:
Szef ![]() Scr: Nie skończyłem drugiej klasy gimnazjum czyli wychodzi na to że podstawowe... Szef: Wy*******aj :*** |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1858 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() vilum urodziny w tibi obchodzisz ? wszystkiego najlepszego... zaprosil bys nas to sie najebiemy na statku a nie :'(
![]() |
![]() |
#1859 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Loth Xiroth
Gildia: Fusion
Poziom: 101
|
![]() |