![]() |
#4141 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratz Vade! xD
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4143 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Stan: Niegrający
Imię: Huragan Blade
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 194
Skille: 95/92
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Przypominam iż jednego z faronów poszliśmy robić w 7 osób z gildi, na Twoją prośbę pomogliśmy wtedy zaliczyć go również kilku osobom spoza gildi m.i.n Xiiayou. Założenia taktyczne przy Hocie były dwa, zrobić ją przedewszystkim jako gildia, żeby zacząc być liczącą się siłą na serwerze, oraz uczyć się współpracy jako grupa przed zrobieniem pierwszego na serwie POI (ponieważ bylismy all zbieraniną high lvli, gdzie przed wstapieniem do Gotti, każdy grał z kim innym i w innych gildiach, mieliśmy rózne pomysły, zachowania itd) Nie potrafilismy ze sobą dobrze współpracować co pokazał pierwszy wspólny wypad na Omruca, dedy przez to zaliczyło kilka osób m.i.n Kosi 132 RP, Brynio 115 EK, Pablos 123 RP, Do'nel 109EK. Kolejny wypad to było te 7 osób, gdzie juz nikt nie padł, bo zaczynaliśmy juz wiedzieć co, kiedy i kto ma robic w teamie. Dzień później wywiązała się na gc dyskusja na temat przynależności i lojalności do gildi, jak zapewne pamietasz, dużo pisałeś na temat swojej gry z ludźmi spoza gildi. NIkt Ci tego nie zabronił, natomiast wyłuszczono Ci stanowisko po co i dlaczego Hote mamy robić razem wewnątrz gildi, napisałeś ok. Minął tydzień, każdy z nas był zajęty własnymi sprawami w końcu powrócił temat braku wspólnej gry i Hoty. Omna wyszedł z propozycją aby na spokojnie co weekend robić gildią jednego farona, all się zgodzili i tak miało to być. Minął jeden dzień, loguje się wieczorem do gry a nasz wspaniały Vade siedzi na faronie, gdzie 90% teamu jest spoza Gotti (cudowna lojalnośc). Spokojnie przyjąłem to do wiadomości i pytam na gc co z naszymi ustaleniami? i jeśli teraz robią to czy moge dołączyć i Ci z gildi co będą chcieli? na co Vade odparł "absolutnie, mamy team 7 osób i nikogo nie chcemy i nie potrzebujemy" Po tym haśle zaczeło byc w gildi gorąco i na gc, Vade się wystraszył że wyjdzie na gnoja, zaczął przeinaczać fakty i łaskawie napisał że mogę dołączyć LOL. Po całym zajściu jeden dzień słuchałem różnych dziwnych opowiastek Vade o całym zajściu o robieniu wspólnie Hoty, baaaa...czegokolwiek, ucichło. W kuluarach all mówili o słabym liderze czyli Omnie, że się nie nadaje że trzeba go zmienić bo nie potrafi i nie zależy mu na tym żeby nas scalić w jedność, że ogólnie większośc gildi patrzy na swoje korzyści a nie na dobro gildi itd. Zmęczony zabawą w pseudo-gildie wystapiłem z niej jako pierwszy, zaznaczam tutaj że powstała ona tylko i wyłącznie jako element rywalizacji z high BR i Amerykanami, ponieważ oni dominowali w tamtym czasie niepodzielnie na Menerze, przeszkadzali większości polaków w grze nie liczyli się ogólnie z naszą nacją wcale. Chcieliśmy to zmienić. Vade ty do nas przyszedłeś tylko i wyłącznie na doczepke, jeśli nie podzielałeś naszych celów i chęci, trza było z TTD nie wychodzić, tak jak to zrobił Xiiayou i Ude, chcieliśmy bardzo żeby dołączyli do nas, ale zdecydowali że nasze cele ich nie interesują i chcą stanowic siłę na Menerze w ramach TTD, szacunek z obydwu stron został zachowany. Zaznaczam że po całej sytuacji niezależnie ode mnie odeszlo z gildi 50% jej stanu, spowodało to kilka rzeczy, brak chęci wspólnej gry, nieudolności lidera w prowadzeniu gildi, oraz brak nawet tak prozaicznej rzeczy jak jakichkolwiek rozmów na gc. Vade sytuacja z Tobą była punktem zapalnym i tego Ci własnie nie wybacze, obłudy, kłamstw i egozimu. P.S: przepraszam all, definitywny koniec z mojej strony. Btw, Ja naprawde chciałbym zobaczyc źródła Twoich rewelacji Vade na temat tego ile razy i czym moge się leczyć w tej samej rundzie...no na podstawie czego tak twierdzisz, tylko swoich obserwacji? tutaj możesz wkleić tylko linka, żeby nie pogłębiac offa, natomiast w grze chętnie wysłucham obszerniejszego komentarza. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Stan: Zbanowany
Imię: Vademekium
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Cruel Hunters
Poziom: 150
Poziom mag.: 74
|
![]() @up juz mi sie nie chce czytac co tam napisales....
![]() PS. jezeli ty nikgo nie dyskryminowales to mi wyjasnij dlaczego pisales ze xiia nie moze isc na poi? @ edit mozna sie leczyc 2x potion i uh .... i koniec tematu z leczeniem... nie wierzysz? tibia.wikia.com @edit 2 Gratz Dodik i Ude xDDD
I'm waiting for you... Ostatnio edytowany przez Vadem - 11-01-2008 o 11:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4145 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
P.S proponuje przenieśc naszą rozmowe do Tibi, jesli chesz żebym Ci jescze coś wyjasnił |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2007
Lokacja: debica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sheylia
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nietykalni
Poziom: 105
Skille: 93/75
Poziom mag.: 18
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4147 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Huraganasjkdkldhjkssdf
A że niby tak nie mowiles?? To co znaczyly twoje slowa "xiia nie moze sie dowiedziec o poi" a moze to ja pisalem?
![]() |
#4148 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Usilnie starasz się wciągnąć innych w naszą pogawędke? i starasz się skłócić mnie z innymi? Kto mnie zna, ten wie że jak mam coś do kogoś to nie owijam w bawełne, tylko gadam prosto z mostu co sądze. Inna sprawa że ludzie zazwyczaj cenia szczerość, ale tylko w teori, nawet jeśli jest to tak anonimowe miejsce jak internet. Gdybym coś miał do Xiia to on by się pierwszy o tym dowiedział. Zobacz że to Ty mnie ciągle atakujesz, właśnie za szczerość moich wypowiedzi. W rozmowie z Tobą przytaczam prawdziwe i konkretne fakty a nie wydumane. Nie radzisz sobie z tym wogóle i wijesz się jak piskorz w saku, szukając drogi do oczyszczenia się z moich zarzutów. Najnowszy Twój pomysł, czyli próbe wciągnięcia innych w to bagienko, podoba mi się najmniej. Chłopcze, Ty nie chcesz nic wyjaśniać i rozmawiać, tylko na siłę się wybielić a mnie oczernić, właśnie za to że śmiem pisać co mam do Ciebie i dlaczego. Proponuje żebysmy na tym na serio skończyli rozmowe ze sobą. Przestań mnie prowokować do odpowiedzi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4149 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: Chosczno
Imię: Master Menerczyk
Profesja: Paladin
Poziom: 53
Skille: 73/56
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
Nie pierdol głupot i nie spamuj forum>.> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4150 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: z Nienacka
Imię: Piranesi
Gildia: Dark Water
Poziom: 112
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() W koncu odrobiony , jeszcze mnie z malp wygonili i musialem dobic na jakims syfie :
![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2007
Lokacja: debica
Imię: Sheylia
Gildia: Nietykalni
Poziom: 105
Skille: 93/75
Poziom mag.: 18
|
![]() 80 dist + maly wysyp ;>
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Darkside the ghost
Profesja: Knight
Gildia: Jou Shikari
Poziom: 312
Skille: 102/100
Poziom mag.: 10
|
![]() 144lvl
![]() Chcąc dowiedzie się kto Cie wpakował w poi obejrz stronę 203 (jest tam pare postów które można uznac za "w***banie Cie tam) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2007
Gildia: Fog
Poziom: xxx
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xx
![]() |
![]() ![]() shielding też odrobiony (56) był też fajny hit na of 275 w leadera ale nie uchwyciłem :/ ude, sheylia i all gz ![]() P.S Ktoś mugł by mi pomóc przy pewnym quescie dla mnie idla mojego kumpla Nie znam dokładnej nazwy questa ale jest on na pohu i nagrodą jest min. might ring (chyba tak sie pisze ![]() Przeszkodą są 2 dl'e i kilka dragów :/ Jakby ktoś miał chęci pomóc to piszcie na priv lub w grze pozdro ![]() ![]()
![]() |
#4154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: World of dreams and mysteries.
![]() ![]() |
![]() @Sheylia gratki ;******
@Piranezi to chyba twój bocik wbił ten kosmiczny 56 lvl ![]()
![]() |
#4155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
Lokacja: Wodzisław Śląski
Imię: Tsunami-Knight
Poziom: 95+
Skille: 82/80
Poziom mag.: 7
|
![]() @2up
jezeli chcesz to rzuc pare bp mf i ci to wycleanuje ![]() btw. gz lvl;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#4156 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ huraganaskdsjkhdkjsghfkghgdhjdfg
ty nigdy nikogo nie obrazales? A kto napisal ze z hołotą nie idzie???? A z reszta pomysl jesli chcesz pisac nastepny post na temat "Chamstwo i arogancja Vade" Poświeć te 5 minut na napisanie calego referatu i zamiesc streszczenie bo to co piszesz jest za dlugie i tresc tego calego shitu mozna wyrazic w 10 slowach
I'm waiting for you... Ostatnio edytowany przez Vadem - 11-01-2008 o 21:17. Powód: bo ziemia byla za sucha |
![]() |
![]() |
![]() |
#4157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Jaslo
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Gotti,Cruel Hunters
![]() |
![]() Wczorajszy hunt: