| 
 | |||||||
| Notki | 
| Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  31-12-2007, 12:44 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 04 2005 Posty: 42 |  Edron > Miejsce >Cycloo..... Witam od kilku dni siedzie na tzn cyclopolis I zauważyłem że scare armory jak leżały 3 dni temu tak dalej leżą. Czy to jest te jedno z magicznych miejsc gdzie mogę przekitrac loota i przetrzyma to save serwera ? Bo jak jest save serwer to zazwyczaj wszystko znika prawie wszystko . Screeen:  | 
|   |   | 
|  | 
|  12-01-2008, 00:10 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 09 2007 Lokacja: Bełchatów Posty: 51 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Master Sorcerer Gildia: Revenge of Blood Świat: Hiberna Poziom: 62 Poziom mag.: 50 |   nieraz spotkałem się z sytuacją ze coś leżało przez 3 dni w jednym miejscu.. pamiętam jak na larvach expiłem to zostawiłem w pewnym miejscu bp z vialkami, przez dwa kolejne dni ten sam bp leżał tam   niewiem na czym to polega ale nie wierze w jakieś magiczne kratki, tylko w jakiś błąd który uniemożliwia wyczyszczenia kazdego zakamarka w czasie ss. | 
|   |   | 
|  12-01-2008, 00:33 | #3 | 
| Now or never Data dołączenia: 15 04 2006 Lokacja: Chorzów Wiek: 33 Posty: 682 Stan: Aktywny Gracz Imię: Tytanowiec Profesja: Royal Paladin Gildia: Masters of Dedaj Świat: Refugia Poziom: 87 Skille: 87/56 Poziom mag.: 18 |   A jak było dziesięciolecie Tibii? Wtedy przez pół roku po evencie walały się te badziewia z present boxów :> I trzeba dodać, że podłoga czyści się nie tylko przy ss ale też normalnie, w czasie gry (Nie wiem, może o jakichś konkretnych godzinach lub jak itemy leżące na ziemi przekroczą liczbę X?... hmm..) | 
|   |   |