|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Refugia
|
![]() Wiec czy wiedz?? bo ciezko sie rozczytac ;P;P ale nie ważne.... Skoro tyle straciłes w rl zyciu to zacznij to nadrabiać a nie wymyslasz chore pomysły na next update... Skoro juz nie grasz to myslenie nad next update tez se odpuśc bo na co Ci to.... Szalej w rl life zeby nadrobic stracony czas w Tibii ;]
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
|
![]() Knight
- Jeśli ma PACCa i 150lvl może za 500cc wykupić blessa nieśmiertelności na 3 dni Smiech na sali - Podwyższyć szybkość wzrostu skilli Sword/Club/Axe o 10% Czemu nie ![]() - Weapon niszczył by się po pewnym czasie i żeby go naprawić knight musiałby iść do kowala. z SoVem do kowala? xD Bye - Nie mógłby używać żywiołów czyli dokladniej? - Używa tylko czarów Find Person,Light Healing,Antidote oraz Levitate i Light Nie Paladyn - Zasięg broni zależny od dysta (10lvl, 50 dista zasieg 1 krateczki, 100expa na h haha - Używa czarów do robienia broni,exury,światła,exivy,antidote oraz levitate. nie - Odebrać palladynowi czary ofensywne taaa na bank odebrac mu amunicje i wogole wszystko - Assainki kończą się tak jak strzały itp. niech najlepiej tibia sie skonczy Druid - Może robić zarówno health jak i mana potiony i jeszcze czego? - Może robić tylko runy lecznicze i bedzie z nich bil - Używa tylko czarów leczniczych i Light oraz Exiva i Levitate hahahaha - Nie może summować potworków hahahahahax2 - Może zawładnąć tylko nad zwierzętami lol - Odebrać czary ofensywne odebrac wszystko wszystkim - Odebrać laski i druid bedzie robil laski innym Sorcerer - Jeśli ma 150lvl i zda jakiś tam test otrzymuje tytuł Warlocka i może przyzywać 1 Demona i zawładnąć nad Warlockami OMG HAHAH glupota roku 2008-2456 - Może tworzyć wszystkie runy ofensywne bez komentarza hah - Niech odbiorą te inne ue i zostawią tylko te co przed upem było dobra ok niech bedzie wola twoja - Mlvl rośnie o 30% szybciej o 100% szybciej fast attak niekonczonce sie runy damrowy pacc - Ma stałe capacity które wynosi 600 noob - Z każdym levelem otrzymuje 50 many i 5 hp i miliard souli Inne: - Zmodernizować questy czyli aby wykonać jakikolwiek quest trzeba udać się do odpowiedniego NCP który da nam zwój z misją NIE - Zlikwidować system czaszek i tych co duża zabijają zamykać w więźieniach na wyspie GMów. HAHAH kolejna glupota - Czary nie są zależne od poziomu ale aby go uzyskać trzeba się go nauczyć ze zwoju ..... kiedy kupujemy czar uzyskujemy zwój i dopóki linia nauki czaru nie zapełni się nie możemy czaru używać. Leave Knight: 1% co minutę Paladyn: 5% co 5 sekund Druid: 5% co 3 sekundy Sorcerer: 5% co sekundę - Zwiększyć siłe Demonów o 30% i dragów o 10% i tak nigdy draga nie zabijesz - Walki mogą się odbywać tylko na arenach walka poza areną będzie karana więzieniem(czyli znikłaby samowola noobów ) lol? ktos ma hunta za okradniecie mnie to mu powiem cho na arane pokaze ci cos - Można by było latać na smokach Sork i druid oswajaliby smoka hahahahahahahah lec juz spac do autora: sorka ale nie wiem jak innym ale wedlug mnie to beznadzieja, popracuj bardziej i moze cos z tego bedzie POZDRAWIAM
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Volshio:
Hehe respect ;] profesjonalne wyśmianie idiotycznych pomysłów ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 01 2008
|
![]() up@
No dobra.......chyba masz rację.Ale chyba mogę na forum pomagać.Wiesz troche tego grania było i mam co nieco wiedzy o Tibi może nie gram w Tibię ale będe pomagać początkującym tu na forum.To chyba mi to nie zaszkodzi. Nie gram z powodu zdrowia również...podejrzewają padaczkę u mnie i ograniczam się przy kompie(teraz to tylko gg,blog,fora)a jak szkoła choć mamy ferie zimowe to wejde na wiki..... Dobra można temat zamknąć ino BARDZO PROSZĘ nie wyśmiewajcie sie ze mnie proszę to bardzo głupie uczucie...... |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Light-r:
Skoro jestes taki doświadczony to owszem mozesz pomagac ;] ale lepiej 10000000x pomyslec nad tym czy sie dobrze pisze ;] przestales grac ze wzgledu na zdrowie? Bardzo dobrze ;] Jeśli chodzi o wysmianie... Coż siła wyższa czasami nie da sie skontrolowac woli jak sie jest niezle rozbawionym ;] ale człowiek uczy sie na błedach raz wysmiany nastepnym razem bardziej pomysli ;];];] tak tu sie zgodze.... Kazdy by latał na dragach a nie je zabijał ;/ tak wiec całkowity bezsens by byl Ostatnio edytowany przez xPoniaTx - 13-01-2008 o 00:10. |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]() Morkox to ty ???
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
|
![]() Właśnie (sorki nie mam dychy jestem spłukany
![]() @up i @down (aaa otoczył mnie) a moojeee komeeentyyy??? masz racje zamknąć ten temat!! Ostatnio edytowany przez Barosa7 - 13-01-2008 o 00:18. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Proponuje temat do zamkniecia ponieważ zaczyna sie gadka całkowicie off-topic a sam temat chyba zostal całkowicie skonczony ;] a potem wszyscy sie dziwia ze na forum jest bałagan ;];];]
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]() Bądźmy szczerzy, z takim tematem nie trzeba się obchodzić z jakimś szacunkiem bo jest maksymalnie głupi i jutro go już nie będzie. Morkox to użyszkodnik, który zabłysnął takimi właśnie tematami oraz filmem " taki lvl a taki newbie"(warto obejrzeć), na sam koniec swojej kariery na forum zwierzył się w owionie, że ma padaczkę bo mu się ręce czasem trzęsą, przyjął bana na klatę i zniknął. A to jest chyba jego drugie wcielenie, brat bliźniak albo co najmniej pokrewna dusza.
@down: ja to nie ty to sry, ale nie bluzgaj mnie tutaj od debili i pomyśl dwa razy zanim założysz temat.
pożycz dyche Ostatnio edytowany przez Donpeyot - 13-01-2008 o 00:56. |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 01 2008
|
![]() Cytuj:
debilu.....to nie znaczy że to ja nim jestem i co że mam drgawki w końcu ilu ludzi cierpi na padakę -.-" Nawet jakbym miał dychę to bym Ci nie dał -.-' |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
|
![]() @Light-r
masz chora wyobraznie.
#35 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() moj pomysl na tematy z waszymi pomyslami jest taki - my sie tym nie zajmujemy, leccie z tym na tibia.com, tam wysmieja was dogłębnie.