|
|
#4581 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Za daleko by opowiadac
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ptak Zabojca
Profesja: Sorcerer
Gildia: Anbu
Świat: honera
Poziom: 35
Skille: 14/22
Poziom mag.: 36
|
Gz dla wszystkich oby tak dalej
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#4582 |
|
Użytkownik forum
|
Teraz advance mojego palka... 23 lvl
![]() |
|
|
|
|
|
#4583 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2007
Imię: Gieroj from Dolsk
Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
Poziom: 115
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
Siemka
To miał byś zwykły dzień, ale jednak nie był. Jan 12 2008, 16:48:23 CET Died at Level 94 by a destroyer Na POI robi sie cyrk ![]() |
|
|
|
|
|
#4584 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
Lokacja: Bydgoszcz :*
Imię: Royal Vwiking /< HACKED
Gildia: Alderath
Świat: Honera/Harmonia
Poziom: 79+
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 17
|
wedug mnie te poi bylo 1 wielkim nie wypałem a karimmar na innym charze lurował -.- frajer jebany
|
|
|
#4585 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Ab
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dziundzior
Profesja: Knight
|
lev
![]() ![]()
|
|
|
#4586 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
GZ POI
najlepsza organizacja, wszystko gładko poszło, normalnie klaskać uszami ! blockowałem 2 HFF i Hellhounda ! pro jestem, co nie ? (Ten oto post był napisany z ironią, proszę nie brać go na poważnie, prawda jest taka że organizacja była "brazylijska", Spawciu padł i wiele innych Ziomków "<3") Pozdro dangs (2x gleba _/) Pozdro Nikaia (Bede bloczył(a) dam radę 11!!1) Pozdro Honera (plz lags) /Hail.
|
|
|
|
#4587 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2007
Lokacja: Łódż
Stan: Początkujący
Imię: Danik of Honera
Gildia: _____________
Poziom: 19
Poziom mag.: 00
|
|
|
|
#4588 |
|
Użytkownik forum
|
A tutaj mały huncik na "mini tombie" pod mt. sternum, loot:
![]() |
|
|
|
|
|
#4589 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2007
Imię: Ancaux
Gildia: Toxic Fire
|
lvl'e
![]() ![]() ![]() Gz all |
|
|
|
|
|
#4590 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
Nie wiem szok - z calej ekipa byla garsta osob ktore przezywa, mi naszczescie sie udalo bo w pore zrezygnowalem, szczerze to wszystko pieknie i ladnei i za dlugo, nie zrobilem jednej sali ja jak i jeszcze inni ktorzy nei wiedzieli ze na nia sie idzie, wsumie mam 4/7 wiec jeszcze 3, pojdzie z jakims br teamem za free...
Pozdro dla karimara z innego chara ktory ladnie ujebal z 3-4 osoby <frajer> Wspolczucia dla shiby, gieroja i prutka...
|
|
|
#4592 |
|
Użytkownik Forum
|
Wszystko się sypło w Komnacie Infernatila, czyli na Hellfire Fighter i Hell Hundach
Udało mi się zaliczyć ten tron!! (utani hur i heja) biegnąc widziałam osoby blokujące respa, niby wszystko było ok, biegnę do tp a tam już.. cały korytarz, most wszystko poblokowane. A dalej jak się sprawy potoczyły każdy wie, killing team padł, większość ekipy teleportowała się "relogiem", cały czas przychodziło Hellfire Fighter, a właśnie szczerze podziwiam gracza Moocer, który odważył się odejśc od ogonka i brać Hellfire Fighter na siebie, duża odwaga gratuluję. Odeszłam od kompa, zastąpił mnie kuzyn.. po jakiś czasie wracam patrze a tu nagle w tej komnacie 5 osób i leje nas Hellfire Fighter po szybkim skrócie dowiedziałam się że postanowili paść, bo wyjść nie mogą jako że u góry wszystkie się zrespiło.. wpadłam na pomysł żeby jakimś cudem wyjść z tp i uciec do komnaty Pumin, zarzuciłam utani i wióry.. maniakalnie się lecząc dotarłam do Pumin a tam jeszcze z 5-6osób, uff .. Pamiętam że był Lee, Tarix, Zakonnik Heror.. postanowili wybić to na górze, no niestety Tarix i Lee padli. Już nic nie mogliśmy zrobić, z Zakonnikiem chcieliśmy uciec do TP, którym można się uratować... no ale oboje padliśmy, Zakonnik nie wiem dlaczego, pewnie nie zdążył się wyleczyć bo na górze trochę tego było, a ja zwyczajnie pobiegłam w górę.. bo nie wiedziałam że ten "ewakuacyjny" tp jest na dole ;] maniakalnie sie lecząc wpadłam do TP na górze który wywalił mnie na środek sali, w panice pobiegłam przed siebie, wpadłam w róg, zblokowały mnie potworki no i U are Ded xD Coż.. trudno, przynajmniej byłam do końca!! Przeżyły chyba 4 osoby (nie liczę tych co dali tp metodą "relog", zwyczajnie uciekając )a tu zamiast gadania, tak to się zaczęło ![]() ![]() środek: ![]() a tutaj ta komnata z której nie mogliśmy wyjsc ![]() A tu piękny koniec: ![]() 2 Betrayed wraith Hand of Cursed fate blightwalker Aha i żeby nie było, sama nie byłam na całym POI, zmieniałam się z bratem(robił początek) i kuzynem (Gony). Dzięki kuzyn za pomoc ![]()
Ostatnio edytowany przez Jvsta - 13-01-2008 o 00:14. |
|
|
|
|
|
#4593 |
|
Guest
|
I kurwa wszyscy popadali to bylo do przewidzenia . tylko kilku przezylo bo sie tepnelo a reszta...
![]() |
|
|
|
#4595 |
|
Użytkownik Forum
|
@Tym razem post bez zdięcia; Odnośnie "POI":
Powiem krótko i dość zwięźle: w życiu nie widziałem większej zgrai: nOObów, pojebów, dosłownych ciotasów. 3/4 osób tzw. "followers" mieli totalnie w dupie komendy killing team'a! Piszą: please stay on 1 sqm, stack ! a 3/4 ludzi biega, spamuje, używa czary <i najgorsze, że to głównie Polacy> Możecie mnie z bluźnić, wyzwać, a nawet zabić, możecie nawet mnie zapytać: a co ty robiłeś!? Otóż Ja pomagałem w pewnym sensie organizacji, nie będę się pucował do killing teamu! bo to nie o to chodzi, ale bloczyłem spawn, kierowałem ludźmi, czasem bloczyłem potwory, nosiłem różnym osobom zasoby, i co najważniejsze! Wykonywałem polecenia! Popieram wypowiedź 2xup, wszystko zaczęło się od tego, że osoby wyznaczone do stania i bloczenia respu <white person> olały to totalnie, i jak zasrane pazery ruszyły w przód żeby ukończyć seala! Totalny żal, przecież oczywiste jest to, że ktoś by po was przyszedł, zmienił was i poczekał na was! Kolejna sprawa, podczas 4 seala, podbija do mnie Don Witold i mówi < jeszcze przy spawciu >: "Ej, Boże ja nie ukończyłem poprzedniego seala, prosze wróć się ze mną".! Pytam: Gdzie ty kurwa byłeś, że seala nie ukończyłeś ? Ty na quest szłeś czy qwa wycieczke krajoznawcza po Pits Of Inferno ?Nastepna sprawa, widziałem pełno kozaków jak np. 86 lvlowy bodajże Sir Akin < poprawie nick jeśli błąd >, Antycyburt < choć potem poświęcił się i padł >, którzy nie sluchali niczego, pucowali sie do killing teamu, i latało i waliło se potworki ;/ normalne ? niby tak, ale czemu jak byliśmy w krytycznej sytuacji, osoby te bały się wejść w tp ? skoro latały po Poi i ryczały, że undead draga zblokowały ? Ostatnia sprawa: Dlaczego kurwa macie pretensje do killing teamu !? i teksty: "Thx Nab Dangs phi fucking blockers" albo "spawciu zajebiste gz, ded hahaha" <- to jest kurwa żenujące, wy się jebnijcie wszyscy w głowy, i mowię szczerze: na miejscu Dangsa zrobiłbym tak: 1 ostrzeżenie < pod pohem >, drugie ostrzeżenie < w drodze przez te dźwignie itd > i 3 ostatnie ostrzeżenie < pumin seal gdzie kompletny brak rozumu > i mówię tak: ok, ostrzegałem raz, drugi, i trzeci, dalej macie nas w dupie, teraz my mamy was w dupie - zbieram kase, WYCHODZE ! tylko tyle, poprostu wychodze i idę spać! I teraz rada na przyszłość: to nie killing team jest uzależniony od was, to wy < my > jesteśmy uzależnieni od killing teamu! Przyjmuje falę krytyki na klatę Słucham ?A i jeszcze jedno: do tych co niby uciekli <tp-relog>. Zostałem do momentu, aż 2 hellhoundy wpadły i padło kilka osób, nie widziałem sensu dalej stać i się stresować, poprostu wolałem opuścić ten lokal! Po za tym zostały mi ostatnie 24 Great Health Potion, został bym jednak dłużej, ponieważ prosiłem antycyburta, aby mi życznął, skoro ma dużo - zgodził się, ale jakimś cudem Bp, które mi przekazywał - znikały < czyt. ktoś najzwyczajnie mówiąc: podpierdolił > Sir Kozi _/ Ostatnio edytowany przez SirKozi - 13-01-2008 o 01:38. |
|
|
|
|
|
#4596 |
|
Zbanowany
|
@EDIT @up
Weź ty jak można Ciebie krytykować?? Masz racje! NOOBY NIE UMIEJĄ SŁUCHAĆ, NIE BLOKOWALI RESPU GDY KILLING TEAM SZEDL DALEJ.. -.- TP, RELOGI "Thx Nab Dangs phi fucking blockers" albo "spawciu zajebiste gz, ded hahaha" ŻENADA!! BTW.. "Ej, Boże ja nie ukończyłem poprzedniego seala, prosze wróć się ze mną" To dowodzi o waszym zgraniu! Może spróbujcie jeszcze raz ale tym razem PORZĄDNIE PRZYGOTOWANI CO???? Ostatnio edytowany przez Barosa7 - 13-01-2008 o 01:51. |
|
|
|
|
|
#4597 |
|
Użytkownik Forum
|
Racje masz Sir Kozi.. masz cholerą rację, rozpierducha tam była fakt, brak dyscypliny, mi niestety też raz zdarzyło się nie posłuchać, ale to akurat z niewiedzy, i to było właśnie w Puminie, ktoś mnie wypchnął a ja zwyczajnie nie wiedziałam jak stanąć znów na te kratkę
a okazało się to banalnie proste, wystarczyło wyjść tp obok i wejść znów. Później już się do tego stosowałam .Tu nie ma Kozi co na Ciebie bluzgać, napisałeś racje, ja również nie uważam że to killing team nawalił, oni wszystko robili co było w ich obowiązku.. a jak sobie przypomnę seala z poisonem, dojście do tronu było prawie niemożliwe przez dekli, którzy po blokowali przejście by jak najszybciej zaliczyć tron! No i jeden wielki KOREK, zamiast ustawic się w kolejce to lecą na chama omg... Co do tych relogów, nadal jestem zdania że to była ucieczka choć nie powiem... bo też się nad tym zastanawialiśmy, szanse były nikłe, a wiadomo, nikomu nie śpieszno do śmierci, jednak zdecydowaliśmy, że skoro powzięliśmy się wykonywania tego Qesta, to zrobimy go do końca! i jestem z tego nijako dumna hehe.Nie ma co sprawy roztrząsać.. nie udało się, trudno, nauka na przyszłość.
|
|
|
#4598 |
|
Użytkownik Forum
|
@ co do "ucieczki" owszem wspólnymi siłami, może może dalibyśmy rade, jednak polowa ludzi, co najciekawsze też z killing teamu: np humma, nazgod, blue, marshal ;p dali loga < blue na samym końcu >, więc oni już całkowicie przekreślili szanse na "powodzenie".
Mamy nauczkę, jednak został mi seal z puminem tylko, i chciałbym go jutro wykonać ![]() |
|
|
|
|
|
#4599 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Imię: Zako... .....
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Order of death
Poziom: 101
Poziom mag.: 69
|
po 1) Odnosnie wypowiedzi sir kozi
Banda debili powtarzam DEBILI z brakiem nawet 1 kropli rozumu w tych zakutych palach przyczynila sie do strasznie dlugiego czau oczekiwania jak mozna byc takim kretynem i walem zeby niezrozumiec prostego zdania "stac na 1 sqm" powtarzanego dla jelopow nawet po polsku.po 2) Praktycznie zero wspolpracy wsrod ocalalychmoglismt wyjsc z tego zywi wytrzymalem okolo 15 sec na gorze po rzuceniu ue trup widoczny przy korytarzuna zdjeciu u skaschy u pumina byl ed 2 ek ale praktycznie zero checi do wspolpracy poza wyjatkami nickow niebede przytaczal bo troszke adrenaliny i niewiele pamietam.. po 3) Typ zwany NEZBO dostal zolta tarcze od killing teamu i zaczol drzec sie zeby all to tp szli wlazlem tam wkoncu <przeciez ma zolta tarcze> a tam kurwa z 8 phantasm -.- po 4)Co do killing teamu na poczatku bylem na nich zly <choc przyznacie ze ded dangsa na trapach to mala zenada> niewiem czemu niezdolali wyczyscic tej komnaty ale na ich miejscu to ja bym juz dawno wziol nogi za pas i zabil ta bande noobow. @edit zeby niebylo w 99% popieram sir~~ jako jeden z nielicznych zachowywal sie tam rozsadnie zwisa mi co sadzicie na moj temat ale niespierdolilem stamtad logajac sie. Ostatnio edytowany przez zakos - 13-01-2008 o 02:33. |
|
|
|