| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #41 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 01 2008 Posty: 36 Stan: Aktywny Gracz Imię: Tiriuskio Seragin Profesja: Elite Knight Świat: Refugia Poziom: 115 Skille: 85/80 Poziom mag.: 7 | elo gz all | 
|  |   | 
|  | 
|  | #42 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 01 2008 Lokacja: Betonowa Dżungla ;) Posty: 40 Stan: Aktywny Gracz Imię: Asquael Profesja: Master Sorcerer Gildia: Mayaheine :* Świat: Refugia | żeś sie rozpisał bracie    ... HG ROX  btw.. Gz all Oo, widze ze kopalnia rox ;p 
				__________________ Uważaj jak tańczysz bo życiowy parkiet bywa śliski... Nie bądź jak agentura, zbytnio towarzyski... Bądź bliski dla bliskich... "Poznasz nową osobowac uwierzysz mu na slowo i poniesiesz konsekwencje.. a ja zostane z Tobą - kontroluj dekadencje..." To do wszystkich co okradaja swoje matki przypomnij sobie kurwa kto kupowal ci zabawki, kto cie karmil - kto ci zycie dal nie wierzycie nam ze obroci sie to przeciw wam? HAIL MAYAHEINE. Loyal to Guild FOREVER and EVER ... HAIL FRIENDS... | 
|  |   | 
|  | #43 | 
| Guest Posty: n/a |  | 
|   | 
|  | #44 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 01 2008 Lokacja: Betonowa Dżungla ;) Posty: 40 Stan: Aktywny Gracz Imię: Asquael Profesja: Master Sorcerer Gildia: Mayaheine :* Świat: Refugia | Shareza, czy ty naprawde jestes taki ciemny? Jak ci sie nudzi ku**a to rozbierz sie i pilnuj ubran. Jestes w Mayaheine? NIE. Grasz chociaz na refugi ? NIE. A moze jestes przyjacielem Mayaheine? TEZ NIE!(przynajmniej tak sadze-.-). WIEC! jesli widzisz ZDJECIA GILDII MAYAHEINEto po ch**a wklejasz swoje ss! zapewniam cie ze nikogo to tutaj nie obchodzi, żegnam spamerze 
				__________________ Uważaj jak tańczysz bo życiowy parkiet bywa śliski... Nie bądź jak agentura, zbytnio towarzyski... Bądź bliski dla bliskich... "Poznasz nową osobowac uwierzysz mu na slowo i poniesiesz konsekwencje.. a ja zostane z Tobą - kontroluj dekadencje..." To do wszystkich co okradaja swoje matki przypomnij sobie kurwa kto kupowal ci zabawki, kto cie karmil - kto ci zycie dal nie wierzycie nam ze obroci sie to przeciw wam? HAIL MAYAHEINE. Loyal to Guild FOREVER and EVER ... HAIL FRIENDS... | 
|  |   | 
|  | #45 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 08 2006 Lokacja: Radom Posty: 1,475 Stan: Na Emeryturze | Oja!Jaki bulwers!Imfao. Nie można mu normalnie zwrócić uwagi tylko odrazu wyjeżdżać z przekleństwami;s @Topic Gz  
				__________________ Niektórzy nienawidzą mnie, bo niczego im nie zazdroszczę... | 
|  |   | 
|  | #46 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 01 2008 Lokacja: Betonowa Dżungla ;) Posty: 40 Stan: Aktywny Gracz Imię: Asquael Profesja: Master Sorcerer Gildia: Mayaheine :* Świat: Refugia | Oj no można xd.. ale widzisz , temat jest dla czlonkow  gildi a inni niech podziwiaja i komentuja a nie kolo sobie wbija i wkleja ss a mnie szlag trafia... bo chyba nazwa tematu mowi sama za siebie;p 
|  |   | 
|  | #47 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 07 2006 Posty: 662 Stan: Aktywny Gracz Imię: Arcano Vampire Profesja: Royal Paladin Gildia: Flow Świat: Morgana Poziom: 187 Skille: 109/94 Poziom mag.: 25 | Fotki fajne lv fajne czego wiecej checi, czekam na więcej. | 
|  |   | 
|  | #48 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 12 2007 Posty: 25 | Ostatnio edytowany przez Allmighty1'99'0 - 12-01-2008 o 00:05. | 
|  |   | 
|  | #49 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 07 2007 Lokacja: Gorzów Wielkopolski Posty: 65 Stan: Aktywny Gracz Imię: Ulaire the paladin Profesja: Royal Paladin Świat: Refugia Poziom: up Skille: 62/52 Poziom mag.: 8   | no no  panowie bardzo ładne szkriny   kto wie może jak nie długo tutaj będe wrzucac ale teraz tylko skille  Dawać więcej !  
				__________________ 20:16 Luki Bolter [47]: 45min jeszcze 20:16 Luki Bolter [47]: o kruwa 20:16 Mateo Immortal [25]:  20:16 Mateo Immortal [25]: denerwuje sie 20:16 Luki Bolter [47]: ja czuje podniecenie 20:16 Luki Bolter [47]:  20:17 Mateo Immortal [25]: stanal ci 20:17 Luki Bolter [47]: nie boje sie smierci buehhe 20:17 Luki Bolter [47]: xD 20:17 Luki Bolter [47]: nom ^^ HEH | 
|  |   | 
|  | #50 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 01 2008 Lokacja: Betonowa Dżungla ;) Posty: 40 Stan: Aktywny Gracz Imię: Asquael Profesja: Master Sorcerer Gildia: Mayaheine :* Świat: Refugia | Tzn? a ty jestes w MayaheinE? jesli nie to nic tu nie wrzucaj z laski 
|  |   | 
|  | #51 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 01 2008 Lokacja: Betonowa Dżungla ;) Posty: 40 Stan: Aktywny Gracz Imię: Asquael Profesja: Master Sorcerer Gildia: Mayaheine :* Świat: Refugia |  
|  |   | 
|  | #52 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 03 2007 Posty: 28 | 2 lvle odrobione = 1kk ~~ expa na frostach  
				__________________ Cris | 
|  |   | 
|  | #53 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 03 2007 Posty: 28 | Manche treten Dich, manche lieben dich, manche geben sich, für dich auf.  
				__________________ Cris Ostatnio edytowany przez Sensey_13 - 13-01-2008 o 10:50. | 
|  |   | 
|  | #55 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 01 2008 Lokacja: Betonowa Dżungla ;) Posty: 40 Stan: Aktywny Gracz Imię: Asquael Profesja: Master Sorcerer Gildia: Mayaheine :* Świat: Refugia | kilka ss.. (FROSTY)  Ostatnio nie mialem szczescia  ale chyba los mi sprzyja ponownie  W koncu cos dobrego polecialo od kilku dni    Tutaj lvl'ik wszedl...  A to koncowy loot...  
|  |   | 
|  | #56 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 03 2007 Posty: 28 | Frosty przed wyjściem do szkoły - 1h huntu    
				__________________ Cris | 
|  |   | 
|  | #57 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 01 2008 Lokacja: Betonowa Dżungla ;) Posty: 40 Stan: Aktywny Gracz Imię: Asquael Profesja: Master Sorcerer Gildia: Mayaheine :* Świat: Refugia | 2h na frostach - 20 bp's strong mana potion  Loocik:    No i podsumowanie huntu    Nie zaprzecze ze mam ostatnio szczescie  
|  |   | 
|  | #58 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 05 2005 Lokacja: Łańcut Wiek: 36 Posty: 160 Stan: Aktywny Gracz Imię: Ali Banan Profesja: Elite Knight Gildia: Children of Chaos Świat: Refugia Poziom: 150 Skille: 93/93 Poziom mag.: 8   | a ja mam lagi po modernizacji sieci i nawet nie mialem możliwości zrobić screena jak padłem bo mnie kickło i jak zalogowałem to już w siwątyni   Ale widze że świetnie sobie radzicie bezemnie i leci wam na huntach  
				__________________ "Każdy inny, wszyscy równi." | 
|  |   | 
|  | #59 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 12 2007 Posty: 25 |  | 
|  |   | 
|  | #60 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 12 2005 Lokacja: Gąbin Wiek: 33 Posty: 386 Stan: Aktywny Gracz Imię: Korpos The Allmighty Profesja: Elder Druid Gildia: Children of Chaos Świat: Refugia Poziom: 194 Skille: xx/29 Poziom mag.: 84 | @Shareza Dajcie mu spokoj  btw jak ty smierdzisz przed kompem gownem to nie znaczy ze i tibia smierdzi ale dzieki za gz ^^  Pomagalem Verlowi i przy okazij     łał 
				__________________  Cytuj: 
 | |
|  |   |