|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#4081 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzieki slownik jusz mam i zrobie spadochron bo ktos chcial
|
![]() |
#4082 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kelion Wihaottho
Profesja: Druid
Świat: Candia
|
![]() Ok, już nie trzeba
Ostatnio edytowany przez Bedytka - 11-01-2008 o 10:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4083 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2008
Lokacja: świat gamera
Stan: Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4084 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() Cytuj:
mogą być takiej samej wysokości jak normalne outfity
![]() |
![]() |
#4088 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() potrzebuje outfit samuraja bez zbroi najwyżej w koszuli z samurajskim mieczem i bez broni
wygląd włosy-spięte w kucyk czarne koszula-jasnoniebieska spodnie-ciemnoniebieskie buty-czarne
![]() |
#4089 |
Użytkownik Forum
|
![]() ponawiam zamuwienie na kolesia w garniturze ktruy trzyma pistolet i bez i ulice z 21 wieku i sciany drzwi okna itp samochodzy lampy drzewa
dobra chcial ktos spadichron to daje: ![]()
![]() |
#4090 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
OMG! To miał być spadochron z Call of Duty, a nie jakiś zabawkowy >.< Zamawiam warriora: Włosy żółte, zbroja szara, legsy szare, bootsy czarne. I z 1 addonem, tymi naramiennikami. @Down Thx ;p
![]() Ostatnio edytowany przez Avios - 11-01-2008 o 19:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4092 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2007
|
![]() Ja też poproszę o warriora ;]
Włosy białe, tors jasno brązowy, legsy ciemno brązowe, butki czarne. z naramiennikami. (takie same jak w tym Kogucika). Ostatnio edytowany przez Kosu - 12-01-2008 o 17:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4094 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 01 2008
|
![]() a oto moje fake'i
![]() i jeszcze ![]() i jeszcze prosze o klikanie w link http://s4.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=86347 Ostatnio edytowany przez minio69 - 13-01-2008 o 12:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4096 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Dobra ja potrzebuje kilku rzeczy. Otuz zrobilem (prawie juz koncze) out Jiraiy z Naruto i chce do niego wielka ropuche (ta co robi z jutsu przywolywania czy jakos tak xd). Oczywiscie ta zaba ma byc wiekrza od samego outa. Moze byc przerobiony Toad Tibijski ale zeby byl zmieniony kolor i prosze mu dac te wszystkie jego szczeguly.
Jutro dam tego outa i bede dodatkowo prosil o dorobienie do niego tego zwoj, ale to dopiero jutro ^^ Prosze o solidna robote, najlepiej jak zrobili by to Oerta, Speed albo mistrz Koper bo juz raz zrobil mi czupryne do Naruta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4097 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocław
Imię: Elder Pechowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: nowy char, stary 96 rp :)
Świat: Shivera
Poziom: 8
Skille: brak
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
أضواء النزول ، فهو مظلم حسابك الغاب هو رأسك لا يمكن للمادة قلبك شعور اقوى بكثير من ذلك اعتقدت عينيك هي اتسعت على الرغم من روحك ، ومن لا يستطيع شراءه عقلك يمكن التجول wątpie czy korzystanie z forum to przywilej..., ost. wysypy noobów świadczą o tym, że każdy może sobie założyc XX kont, bez bana na ip... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4098 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
WSZELKIE PRAWA ZASTRZEZONE DO OUTA. JAK KTOS GO WEZMIE TO JEST NOOBKIEM I WOGULE GO NIE LUBIE xD ![]() @edit A jeszcze zapomnialem mu sandaly dorobic! Ale to juz puzniej zrobie xd Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 14-01-2008 o 16:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4099 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Lordos@
Reported. Topic@ To zrobi mi ktoś tego gościa w pelerynie z kapturem, tak żeby nie dało się go rozpoznać (gościa w tej pelerynie)? Trzeci raz go zamawiam, jeszcze raz i uznają to za SPAM. Tak więc... MIGIEM MI TO ROBIĆ! Bardzo proszę. Edit@ Avios@ Może być, ale zapomniałeś o kapturze. A te włosy... Khem, khem, włosy sobie przemaluje. A jak możesz dorób mu ZAŁOŻONY kaptur.
Ignorując przeszłość, ściągasz na siebie pogardę innych. Ignorując teraźniejszość, stajesz się leniwy. Ignorując przyszłość, prosisz się o nieszczęście. ........................ R. Newcomb Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 16-01-2008 o 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4100 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 01 2008
Imię: Fun Stree
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 2xD
Skille: 11/11
|
![]() Cześć jestem nowy na forum
prosiłbym o taki outfit: ![]() tylko że z poszarpanym ubraniem i taką zbroją: ![]() Ostatnio edytowany przez Unnamet - 16-01-2008 o 10:06. |
![]() |
![]() |