|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
|
![]() Elo!
Mam zamiar przez ferie dobić 30+lvl(mam 22)i isć na Dracona Quest. W najbliższym czasie moge zarobić troche na lootbagu wiec potiony to nie problem. Otoż czy ja 30+lvl kina skile 63 k arm p legi drag shield wiwern fang i kolega 40 pal skile 72 i jakies 30 lvle knight i sorc dadzą rade?? 1. Co wziąść? 2.Opłaca sie??chodzi mi bardzie o zabawe a nie o kase;] 3.Raczej nie bede uzywał rzeczy z questa(nagrody) wiec po ile je sprzedam? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: Siemianowice
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Potwory z jakimi musicie sie zmierzyć:
Szkielety,Roty,Carion Wormy,Ghoule,2 Becho i może Elder Becholdera,3 DSy,Ghoule,Spidery,Slimy,DRAGON,Scorpy (już w Draconi) i mumie I W FINAL ROOMIE: 3 DSy i 3 Mumie Weźcie kilka GFB i dużo Antidote Runes na scorpy dacie rade jak będziecie uważać przede wszystkim na Elder Becholdera! Ito tyle ;p Powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
|
![]() Aha a ile mam wziąsc potionow?będe bloczył DSy dla tego palka . Ile kosztuje ring na niewidocznosc??Steahl ring tak?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Stealh ring na większości serwerów kosztuje około 2k.
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2006
Lokacja: Świebodzin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Danubia
![]() |
![]() Cytuj:
1. Duzo Heallth Potionów i Mana Potionów. 2. Hmm.. nieoplaca sie jak bedziesz bloczyl to juz szczególnie. 3. Nieorietuje sie na twoim servie . P.S Bedziesz mial hardcore jak bedziesz blokerem , pare dragów (luz) a potem male pomieszczenia 10x10 sqm a w nich po ~10 ds'ów na klate . Radze aby poszedl z wami dobry sorcerer z minimum bp gfb i sporą iloscią Mana Potionów. ![]() Ostatnio edytowany przez Subaru - 15-01-2008 o 21:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() Hahahahahahhahaa
Rotfl LoL Trochę się uśmiałem... Koleś nie będziesz musiał bić żadnych dragów, te 10 DS na klatę to żal... Wpierw, aby dostać się na Draconie musisz przejść przez hellgate (klucz za 5k), nic ciekawego tam nie spotkasz oprócz ghouli i paru Beholderów (możliwe zlurowane DS-y i Elder beholdery, ale zdarza się to BARDZO RZADKO). Jeszcze w hellate wdrodze do hellgate spotkasz resp 3 DS, paru ghouli i skele (można lurować pojedynczo). Na draconii na +1 nic nie ma, na +2 są 2 DS (pojedynczo), na +3 mumie i DSy (czasami obok shocdów kilka mumi i ds, ale rzadko), +4 to same mumie i slime (pojedynczo), +5 to 3 mumie i 3 ds, na klatę idą 2 więc jakieś bardzo hardcorowe to to nie jest... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Imię: Roxyus Morn
Profesja: Paladin
Gildia: Elite Team
Świat: Harmonia
Poziom: 60+