![]() |
#341 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tą walke nie wiem czy mozna nazwac ze jest o lepsza morgana chociaz w pewnym sensie moze tak być ale na 100% jak wygramy to nie bedziemy popełniac takich błędów jak Avis/Fire/Oath czy jak oni tam chcą. Bedziemy walczyć do Rooka? ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Druid Carlos
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rise
Świat: Morgana
|
![]() Pewnie ze bedziemy walczyc do konca. I wlasnie dlatego mamy przewage bo nam juz nie zalezy na charach ponad 70% z nas ma hunted 4ever, a Oath i ich team sie boja o swoje chary bo chca tu pograc ;] a nam nie zalezy bo to ostatnia proba. W ogole nie wiem kto by zaplacil te payments
bo to trzeba byc debilem zeby 60~ ms'owi dac 2kk paymentu, za te 2kk to on by zrobil dziesieciu takich ms'ow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Torpeder
Nie, to nie ja ![]() @Hawan Podobno wmawiales kilku osobom z Avis ze jestes szpiegem ale ani przez chwile w to nie wierzylem i sie nie mylilem. A Kobyl wylecial za co ? za to ze tak latwo pada? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @Kafar
Gz xD Cytuj:
![]() |
![]() |
#347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Zabrze
Imię: Magda
Świat: Polska
Poziom: 21
|
![]() Cria Andan
Jan 15 2008, 16:34:23 CET Killed at Level 166 by Vildingen @ Kafar no i gz ![]() @down nie do konca o to chodzi ![]() Ostatnio edytowany przez motorolka164 - 15-01-2008 o 18:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 115
Poziom mag.: 66
|
![]() A Cria nadal ma invite do Avis, Vildi leje swoich? Czy gdy natychmiastowo sie nie przyjmie inva to odrazu idzie sie do piachu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Gildia: Flow
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() Gowno prawda victeron nie gral wtedy na cria andan. Najlepiej neich jeszcze wiecej osob sie sprzeda do oath to wtedy bedzie cacy a ja wam pozycze powodzenia w klekaniu przed oath przy kazdym spotkaniu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Druid Carlos
Gildia: Rise
|
![]() To ladnie ze oath sobie samo robi wrogow.Niech jeszcze troche ludzi zabija to zobaczymy jak to bedzie i czy im wyjdzie na dobre.Bo taki 165 ms to w wojnie sie moze przydac i to bardzo
![]() A o tym, ze Victeron gral na Cria Andan to powiem tyle: cos Russel ma chujowego spy ze takie bzdury mu sprzedaje ![]() bb ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Hawan Prock
Poziom: ~~
Skille: 15/23
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Btw. Niezła beka z ciebie "ziomuś" , zastanawia mnie jedno, a mianowicie: Czego nie odkryjesz swojej "twarzy"(w twoim przypadku ryja,geby,jadaczki,pyska itp. itd.)????? KAFAR GZ XD Szkoda Criana troche;/;/, ale jeszcze chłopak pokaże na co go stać ![]() Ostatnio edytowany przez Hawan - 15-01-2008 o 19:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda Criana troche;/;/, ale jeszcze chłopak pokaże na co go stać
![]() pokaże pokaże uwierz mi i to już niebawem dziś albo jutro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#353 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#354 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Chciałem zapytać o jedno Rise, czy kobyl~ wyleciał za swoje "noobowskie fragi"??
@Boruc:* I NIE KŁAM WIECEJ BO ZIDANE NIE JEST NAJLEPSZY!!!!!!!!!!! ![]() "DE" BEST IS GREGOR RASIAK (PINOKIO)!!!!!!!!!!! ![]() Hawan~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Użytkownik Forum
|
![]() TAK wyleciał za to jak sie zachowywał i za noobienie i nie potrzebne dawanie fragów przeciwnikom. Raz afkował przed dp i go ubił Lookeyy solo dobra wpadka sie zdarza . ale drugi raz..... -.- Biegał pomiedzy Oathami jak all byli zalogowani w ank a on pomiedzy nimi biegał wkoncu Paralize m wal i trap i placek. PROSTE temu panu juz podziękowaliśmy .
![]() |
#356 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Fire Knight of Morgana
Jan 15 2008, 18:32:21 CET Killed at Level 109 by Krell and by Sliccery Skoro Immortal jest liczony do war fragow on powinien byc tez. Nie zdzazyl nawet wejsc do Rise ![]() @Hawan Nie ujawnie nicku bo i tak nie uwierzysz. Jesi Oath wygra, co jest bardzo prawopodobne (kwestia czasu az Rise zacznie placic), nie pograsz se juz tu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Nom też wlaśnie takmyślałem, dzięki za odpowiedz. Który to owner Kobyla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Hahahaha dobre ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Dla twojej informacji RISE(WIEM ZE SIE POWTARZAM) wygrało tą wojne!!!! Co do tego czy sobie pogram, czy też nie. To zależy wyłacznie ode mnie czy odpale sobie piksele na kompie czy nie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hawan~ Pozdro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Gildia: Flow
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() @Arturo
Tiaaa niech wszystkich wybija co byli kiedys w gildii z kims z Rise. lol. Napewno Victeron Fire knightem gral, wiec nie ma problemu co ? Btw. Jezeli myslisz ze ktos z naszej gildii zaplaci payment w wysokosci podanej w poscie russela to sie lekko mowiac "grubo mylisz". Nikt nie ma zamiaru placic, albo gramy na morganie i wygrywamy ta wojne, albo nie bawimy sie juz w tibie ;] PS: jak dla mnie arturo to krell. |
![]() |
![]() |