![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
|
![]() 22:36 Gajowy Szeryf [12]: ice
22:36 Kajtek-Kamil [12]: SELL SPIKE SWORD 22:36 Ice Posypa [29]: ? 22:36 Gajowy Szeryf [12]: look 22:36 Gajowy Szeryf [12]: trade 22:36 Ice Posypa [29]: LOL 22:36 You see a silver mace (Atk:41 Def:30 +2). It can only be wielded properly by players of level 45 or higher. It weighs 67.00 oz. MOVIE: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36143 Nadal ktoś sie przypierdoli, że to fake? xD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Pomocny Murzyn
chyba *(swój nick) tekstt... chyba tak nie pamiętam dokładnie ;p
Cała polska o tym wie! Ze czerwona armia ta! To kibice Widzewa! la la la la la la la la la la la la la la Ostatnio edytowany przez Caruel - 13-01-2008 o 23:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Profesja: Paladin
Poziom: 121
Skille: 94/66
|
![]() Efekt użycia proxy pod tibicamem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2005
Świat: Inferna
|
![]() z tego co slyszalem hadorek ma silver mace, ale i ze da sie ja przekuc (cyklop?) tylko nie wie jak?
czy cos na ten wzor, musialbym doczytac temat a tutaj wykradzione (nie dawal ssow a znalezli zdesperowani gracze jego album na photobucket ;d;d\) z jego albumu zjdecie http://smg.photobucket.com/albums/v6...vancefirst.jpg link do tematu na torgu: Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Goox - 14-01-2008 o 00:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Alliance of Krynn
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Faaaaake , koles kreci to na 3 tibicamach ... tez moge tak zrobic ze na infernie mam np dragon scale legsy ...
/Otoz juz tlumacze oco chodzi z 3 tibicamami ;p , 1 bot podrabia sprite i kamera to kreci i wtedy sie buguja spritki , 2 to cos co sie wyswietla You see a ...i znow sie buguja nazwy , a 3 tibicam poprostu to nagrywa jakby bylo prawdziwe ![]() @up trzeba byc pierw zaajerestrownym :[ , a bym chetnie sie posmial co za bzdury tam napisali ;p p.s. kto moze ma jakies bezuzyteczne konto na tibia.org.pl bo musze skorzystac a jakos niechce mi sie zajerestrowac :{ help ;p Ostatnio edytowany przez Segalczuk - 14-01-2008 o 01:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
|
![]() to bys dlugo sie posmial bo to az 600+ postow xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla tych, którzy nie mają użytkownika na torgu, a chcieliby się dowiedzieć, gdzie tkwi rozwiązanie:
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Hadorek ma silver mace. Czemu inne staty? - Quest nie kończy sie z chwilą zdobycia macki, da sie ją jeszcze przetopić...
Dla tych , którzy nie mają konta na torgu, wskazówki do questa: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Hassanoo - 14-01-2008 o 12:03. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Maharakilla
Świat: Rubera
![]() |
![]() Za dużo gadania, za mało robienia.
Hador zaczął Questa, ale go nie skończył. Zdobył Mackę, ale nie wie gdzie się teraz z nią udać, ponieważ ta którą zdobywa skądś - czy to wyjmuje ze skrzynki, z ciała, czy dostaje od NPC, jest Silver Macą Questową! Stąd inny opis od tej normalnej. Zapewne trzeba ją później przetopić, lub jak jest w Mining Helmet Quest, dać NPC który Ci ją zwróci z drobnym dodatkiem ![]() Spoiler który jest na TORGu jest zfejkowany. Było poruszane. I nikt kto jak dotąd wkleił zdjęcie, że niby ma Mackę, tej Macki nie ma! A tak btw. Wszyscy byście się zdziwili jakby Wam się rzeczy łączyć zaczęły z książek, rozmów NPC. Nie tylko liczba literek przy poziomie jest najważniejsze w grze, a odkąd zacząłem się interesować tym Questem (będzie już z 3 tygodnie), śmiało mogę stwierdzić, że Tibia to jak najbardziej RPG. @down I mówi mi to człowiek który się wczoraj zarejerstrował.... Taaa a świstak siedzi zawija itd. Ostatnio edytowany przez quiqqly - 14-01-2008 o 16:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() taa a świstak siedzi i zawija twoją...
super, hardork~ ma? niech ma tylko czemu nie pokaze skoro taki kozak, zapraszal na harmonie, gram tam i co? no no.. zgadliscie ;] |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju
Imię: Jack Tortoise
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Konkretne dowody pls? Coś więcej niż filmik z tibicama na którym nawet nikt nie patrzy na mace...? Nie? No to trudno, dla mnie to fake
![]()
![]() |
#36 |
Zbanowany
|
![]() imo to i tak sukces rozpoczac tego questa poprzez zdobycie "czystej" macki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|