Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Iridia

Notki

Iridia Wydarzenia ze świata Iridia

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 14-01-2008, 23:30   #3901
Massterralph
Użytkownik Forum

Massterralph's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2007

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo?
Poziom: 65
Skille: 60
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karolek98 Pokaż post
ze teraz nie grasz nie znaczy ze nie bedziesz chcial jeszcze pograc taka mała rada noo ;d

EJJJ nie rob ze mnie emo!! To ze padlem to nieoznacza ze sie zalamalem i chcialem sobie zyly ciac i przez to nie gram!! NIe gram z innych powodow :<
W takim chorym kraju ..."

Pierdolona era techno
http://www.wrzuta.pl/audio/8CQW8eKH9...ona_era_techno
Massterralph jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-01-2008, 00:18   #3902
Karolek98
Użytkownik Forum

Karolek98's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Świat: Iridia
Poziom: 135
Domyślny

Nie powiedziałem ,że ja jestem tego powodem, tylko chcialem Tobie uświadomić ,że bardzo brzydko postępujesz wobec mnie, ja Ci oddałem rzecz na której Tobie najbardziej zależało Więc nie powinieneś być do mnie wrogo nastawiony ;s

Ostatnio edytowany przez Karolek98 - 15-01-2008 o 01:39. Powód: kilka literowek ;d
Karolek98 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-01-2008, 09:08   #3903
Naro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach

Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lisuu-aleniewrl Pokaż post
widzieliście? Shurak za 469 zl :O
tanio ;o
Shurak zawsze był tani
Naro jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-01-2008, 11:36   #3904
IridiaCarlinPk
Zbanowany

Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik

Stan: Na Emeryturze
Imię: Veremus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
IridiaCarlinPk ma numer GG 2729017
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Naro Pokaż post
Shurak zawsze był tani
hahaha
@viking-yo;p
IridiaCarlinPk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-01-2008, 13:16   #3905
Massterralph
Użytkownik Forum

Massterralph's Avatar

Domyślny

Karolek
NIe jestem do Ciebie wrogo nastawiony!! Po prostu nie ukrywam, ze nie jestem zwolennikiem DD. Jesli jestes w stanie zapewnic mnie ze DD jak wygra wojne juz nigdy nie bedzie PA'owalo ani Pk'owalo to bylbym w stanie zmienic zdanie, ale z gory zakladam, ze to niemozliwe (pamietam Anime). A za ta rzecz jestem CI bardzo wdzieczny

Pozdrawiam i moze niedlugo wemze sie za exp

Pierdolona era techno
stary 15-01-2008, 17:23   #3906
Lisuu-aleniewrl
Użytkownik Forum

Lisuu-aleniewrl's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Snk

Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Naro Pokaż post
Shurak zawsze był tani
AUSHauHshuahusuh
stary 15-01-2008, 19:35   #3907
Karolek98
Użytkownik Forum

Karolek98's Avatar

Domyślny

Ralph, tego Ci nawet Arc nie zapewni ze nie beda abusowac po wojnie... Nikt nie moze powiedziec co bedzie potem. Ja jedynie moge powiedziec ze nie abusuje i nie zamierzam
stary 15-01-2008, 21:52   #3908
Xandar Mac'Leod
Użytkownik Forum

Xandar Mac'Leod's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Arcanium
Poziom: 132
Skille: 97+dist
Poziom mag.: 21
Domyślny

Punkt widzenia zmienia sie wzgledem punku polozenia. Nie chce tutaj bronic Arc ani naskakiwac na DD. Po prostu wielu z Was (uzytkownikow forum) nie rozumie pojecia PA mimo, ze sie tym posluguje. Inni zas pisza o reszcie, ze sa evul PA a sami robia/robiliby to samo. Nie oszukujmy sie ale tak samo Arc jak i DD naduzywa swojej wladzy i wysmieje kazdego kto bedzie gadal bzdury, ze tak nie jest. Przyklady? Zanim DD czyli wtedy Invincible dowiedzialo sie, ze gralem na Sparcco, Helun i Efesos kilka razy mnie wyrzucili z respa,to samo sie stalo kiedy Night Agent (dla mniej zorientowaych to czlowiek od Arc) wjebal sie na resp Dax'Riderowi. Dlatego napisze tutaj szczerze. Ta wojna w malym stopniu ma podloze walki z power abusing'iem.

Inna sprawa to fakt, ze sa tez ludzie, ktorzy pisza mi na pm teksty typu: idziecie bic szwedow?
Mam nadzieje, ze po paru miesiacach wojny znajda sie osoby, ktore zrozumieja, ze to nie jest wojna 'polacy-rodacy kontra evul shwedzi'.

Ostatnia rzecza jest to, ze niektorzy na sile probuja wprowadzic miedzy obie gildie nienawisc. Pewnie, ze jak na kazdej wojnie ludzie gadaja glupoty o sobie i czasem ich zaluja ale sa tez przypadki, ze walcza ze soba ludzie, ktorzy sie znaja dobrze i czesto sie lubia (You see Eternal Karolek.) Pozwole sobie na moim i Karola przykladzie pokazac jak to jest, ze dwoch kumpli ze soba walczy.
Obaj mamy swoje powody i oba sa jak najbardziej uzasadnione. Ja walcze z DD o to by moc spokojnie grac na serverze a nie jak niektorym sie wydaje zeby miec wladze. Po prostu chce miec mozliwosc pojscia z kumplami na hunta bez koniecznosci marnowania polowy many na exive czlonkow DD. Dobrze wiem, ze dla Murata, Xandar fajny to taki, ktorego nie ma na Iridii i to mi dal do zrozumienia. Wiec jak latwo zgadnac walcze o mozliwosc gry na tym serverze. Karol ma podobne powody. Jak sam mowil nie chcial dochodzic do DD ale to Arc go zmusilo. Ja tu nie bede sie rozwodzil kto ma racje bo to slowo przeciwko slowu i trudno to rostrzygnac ale rozumiem czemu walczy. Z jego punktu widzenia bez powodu go wciagnelismy w ta wojne. Mysle, ze gdyby byly inne okolicznosci, inna wojna i inni ludzie to potrafilibysmy walczyc ramie w ramie.

Ja mam tylko jedna prosbe. Niech zamkna swoje jadaczki osoby, ktore o tej wojnie nie maja pojecia. Jezeli chcesz sie wypowiadac w jakiejs kwestii musisz miec chociaz male pojecie o tym co jest grane a jak nie masz to siedz cicho i zachwycaj sie frag lista.

Tyle.
Anum 21:12:51
jak ty chcesz być pg jak srasz 30 minut?!
Cytuj:
18:43 Don Toro [132]: twoj stary to czarnuch
18:43 Dardiuz [101]: spier****j
18:43 Dardiuz [101]: dzwiko
18:43 Don Toro [132]: JAJKO!
18:43 Don Toro [132]: Kurwa mac.
18:44 Don Toro [132]: kurwa masslog?
Cytuj:
13:11 Togur Knight [75]: twuj brat to kozak
13:11 Xandar Mac'Leod [124]: tfuj?
13:11 Xandar Mac'Leod [124]: czy muj?
13:11 Togur Knight[75]: umisz pisac?

Ostatnio edytowany przez Xandar Mac'Leod - 16-01-2008 o 06:57.
Xandar Mac'Leod jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-01-2008, 22:07   #3909
Karolek98
Użytkownik Forum

Karolek98's Avatar

Domyślny

@up
nic dodac, nic ujac ;s
stary 15-01-2008, 22:59   #3910
Neztas
Użytkownik Forum

Neztas's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Neztas
Gildia: Ethical
Poziom: 156
Skille: 104
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Olorion. Pokaż post
Myslalem ze jestes jakims mega retardem, a tu sie okazuje ze piszesz calkiem madre rzeczy. Sry for that ;;
to samo
stary 15-01-2008, 23:27   #3911
Kiełek
Użytkownik Forum

Kiełek's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Profesja: Elite Knight
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
Kiełek ma numer GG 6*****9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xandar Mac'Leod Pokaż post
Punkt widzenia zmienia sie wzgledem punku polozenia. Nie chce tutaj bronic Arc ani naskakiwac na DD. Po prostu wielu z Was (uzytkownikow forum) nie rozumie pojecia PA mimo, ze sie tym posluguje. Inni zas pisza o reszcie, ze sa evul PA a sami robia/robiliby to samo. Nie oszukujmy sie ale tak samo Arc jak i DD naduzywa swojej wladzy i wysmieje kazdego kto bedzie gadal bzdury, ze tak nie jest. Przyklady? Zanim DD czyli wtedy Invincible dowiedzialo sie, ze gralem na Sparcco, Helun i Efesos kilka razy mnie wyrzucili z respa,to samo sie stalo kiedy Night Agent (da mniej zorientowaych to czlowiek od Arc) wjebal sie na resp Dax'Riderowi. Dlatego napisze tutaj szczerze. Ta wojna w malym stopniu ma podloze walki z power abusing'iem.

Inna sprawa to fakt, ze sa tez ludzie, ktorzy pisza mi na pm teksty typu: idziecie bic szwedow?
Mam nadzieje, ze po paru miesiacach wojny znajda sie osoby, ktore zrozumieja, ze to nie jest wojna 'polacy-rodacy kontra evul shwedzi'.

Ostatnia rzecza jest to, ze niektorzy na sile probuja wprowadzic miedzy obie gildie nienawisc. Pewnie, ze jak na kazdej wojnie ludzie gadaja glupoty o sobie i czasem ich zaluja ale sa tez przypadki, ze walcza ze soba ludzie, ktorzy sie znaja dobrze i czesto sie lubia (You see Eternal Karolek.) Pozwole sobie na moim i Karola przykladzie pokazac jak to jest, ze dwoch kumpli ze soba walczy.
Obaj mamy swoje powody i oba sa jak najbardziej uzasadnione. Ja walcze z DD o to by moc spokojnie grac na serverze a nie jak niektorym sie wydaje zeby miec wladze. Po prostu chce miec mozliwosc pojscia z kumplami na hunta bez koniecznosci marnowania polowy many na exive czlonkow DD. Dobrze wiem, ze dla Murata, Xandar fajny to taki, ktorego nie ma na Iridii i to mi dal do zrozumienia. Wiec jak latwo zgadnac walcze o mozliwosc gry na tym serverze. Karol ma podobne powody. Jak sam mowil nie chcial dochodzic do DD ale to Arc go zmusilo. Ja tu nie bede sie rozwodzil kto ma racje bo to slowo przeciwko slowu i trudno to rostrzygnac ale rozumiem czemu walczy. Z jego punktu widzenia bez powodu do wciagnelismy w ta wojne. Mysle, ze gdyby byly inne okolicznosci, inna wojna i inni ludzie to potrafilibysmy walczyc ramie w ramie.

Ja mam tylko jedna prosbe. Niech zamna swoje jadaczki osoby, ktore o tej wojnie nie maja pojecia. Jezeli chcesz sie wypowiadac w jakiejs kwestii musisz miec chociaz male pojecie o tym co jest grane a jak nie masz to siedz cicho i zachwycaj sie frag lista.

Tyle.
Prawda dyszka
stary 15-01-2008, 23:27   #3912
TyranX
Użytkownik Forum

TyranX's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2006

Poziom: 00
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xandar Mac'Leod Pokaż post
Punkt widzenia zmienia sie wzgledem punku polozenia. Nie chce tutaj bronic Arc ani naskakiwac na DD. Po prostu wielu z Was (uzytkownikow forum) nie rozumie pojecia PA mimo, ze sie tym posluguje. Inni zas pisza o reszcie, ze sa evul PA a sami robia/robiliby to samo. Nie oszukujmy sie ale tak samo Arc jak i DD naduzywa swojej wladzy i wysmieje kazdego kto bedzie gadal bzdury, ze tak nie jest. Przyklady? Zanim DD czyli wtedy Invincible dowiedzialo sie, ze gralem na Sparcco, Helun i Efesos kilka razy mnie wyrzucili z respa,to samo sie stalo kiedy Night Agent (da mniej zorientowaych to czlowiek od Arc) wjebal sie na resp Dax'Riderowi. Dlatego napisze tutaj szczerze. Ta wojna w malym stopniu ma podloze walki z power abusing'iem.

Obaj mamy swoje powody i oba sa jak najbardziej uzasadnione. Ja walcze z DD o to by moc spokojnie grac na serverze a nie jak niektorym sie wydaje zeby miec wladze. Po prostu chce miec mozliwosc pojscia z kumplami na hunta bez koniecznosci marnowania polowy many na exive czlonkow DD. Dobrze wiem, ze dla Murata, Xandar fajny to taki, ktorego nie ma na Iridii i to mi dal do zrozumienia. Wiec jak latwo zgadnac walcze o mozliwosc gry na tym serverze. Karol ma podobne powody. Jak sam mowil nie chcial dochodzic do DD ale to Arc go zmusilo. Ja tu nie bede sie rozwodzil kto ma racje bo to slowo przeciwko slowu i trudno to rostrzygnac ale rozumiem czemu walczy. Z jego punktu widzenia bez powodu do wciagnelismy w ta wojne. Mysle, ze gdyby byly inne okolicznosci, inna wojna i inni ludzie to potrafilibysmy walczyc ramie w ramie.

Ja mam tylko jedna prosbe. Niech zamna swoje jadaczki osoby, ktore o tej wojnie nie maja pojecia. Jezeli chcesz sie wypowiadac w jakiejs kwestii musisz miec chociaz male pojecie o tym co jest grane a jak nie masz to siedz cicho i zachwycaj sie frag lista.

Tyle.

Zapewne madre slowa ale nie czytalem XD
TyranX jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-01-2008, 23:37   #3913
Massterralph
Użytkownik Forum

Massterralph's Avatar

Domyślny

Xandar
Tak to wyglada z Twojego punktu widzenia, osoby uczestniczacej w wojnie.

Z mojego punktu widzenia to wyglada tak: znam troche DD z realacji koleguff i wlasnych obserwacji. Nietrudno zauwazyc, ze odwalaja niezla PA (nie wszyscy). Po zakonczonej wojnie, przypuscmy,ze wygraja, nie chcialbym, zeby wyrzucal mnie 30 lvl z repsa,
rl xxx z gildii YY, kolegi goscia z ZZZ, ktorego bratem jest ktos z DD. Przy wygranej z Arc prawdopobonie tez tak sie moze zdarzac, ale sie nei dowiem dopoki nie sprobuje.

Power Abusing w tej wojnie to pikus. Wy walczycie, tak jak mowiles, o wasze byc lub nie byc albo byc lecz nie wychodzic z pz'ta.

Pozdrawiam

Pierdolona era techno

Ostatnio edytowany przez Massterralph - 15-01-2008 o 23:38.
stary 15-01-2008, 23:59   #3914
Karolek98
Użytkownik Forum

Karolek98's Avatar

Domyślny

Ja to niezle wyniki osiagam w czasie wojny ;d motywuje mnie ona do expienia i jest woogle cool ;d wiekszej kasy nie mialem w dp jak w czasie wojny fajnie miec dluga wojne przynajmniej zawsze jest jakies zajecie, jak nie exp to walka ;d I ciesze sie ze polowa z was troszke zmadzala i coraz mniej osob mnie zaczyna obrazac, ze wzgledu na to ze mnie nie zna ;d
tak tak oloriony i neztas'y , xandar to jest jeden z najporzadniejszych ludzi ktorzy walcza po stronie arcanium ;d

edit:
a co na tym forum tak milo zaczelo sie robic? jakos spokojniej niz zawsze ;s

Ostatnio edytowany przez Karolek98 - 16-01-2008 o 00:00. Powód: zapomnialem dodac kilku slow ;d
Karolek98 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-01-2008, 00:26   #3915
Vincento_Vampire
Użytkownik Forum

Vincento_Vampire's Avatar

Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: pozdrawiam moich fanuf:cup:
Wpisy bloga: 5

Stan: Niegrający
Świat: Iridia:cup:
Poziom: 007
Skille: durzeee
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Olorion. Pokaż post
Myslalem ze jestes jakims mega retardem, a tu sie okazuje ze piszesz calkiem madre rzeczy. Sry for that ;;
Nie ma megaretardów, są konflikty interesów.

Wasz nieszczerze,
Shane

~
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Al'Bundy Pokaż post
Haha wincenty zmiazdzyl phoenixowi suty xD
I RULE THIS BOARD OBEY ME
Vincento_Vampire jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-01-2008, 00:26   #3916
TyranX
Użytkownik Forum

TyranX's Avatar

Domyślny

karolek: ,,a co na tym forum tak milo zaczelo sie robic? jakos spokojniej niz zawsze''

To pewnie cisza przed burza

Ostatnio edytowany przez TyranX - 16-01-2008 o 00:52.
stary 16-01-2008, 00:49   #3917
TyranX
Użytkownik Forum

TyranX's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karolek98 Pokaż post
Ralph, tego Ci nawet Arc nie zapewni ze nie beda abusowac po wojnie... Nikt nie moze powiedziec co bedzie potem. Ja jedynie moge powiedziec ze nie abusuje i nie zamierzam
Kolego tego ze arc nie bedzie abusowac nikt ci nie zapewni. Ale wiemy juz natomiast ze mewtu z swoimi kolegami przed woja mial wladze i mial gildie nazywala sie Anima Libera i nie powiesz mi ze tam nie bylo PA. A wiec jesli mialbym wybierac miedzy mewtu ktory przed woja robil PA, a arc ktore PA po wojnie jest niepewne wybralbym ta 2 odpowiedz

Ostatnio edytowany przez TyranX - 16-01-2008 o 00:51.
stary 16-01-2008, 00:57   #3918
Pan_Olimpu
Użytkownik forum

Pan_Olimpu's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Uppsala

Poziom: 150
Skille: 80/22
Poziom mag.: 15
Domyślny

Racja.

Rozsądny człowiek mając do wyboru przegraną lub niewiadomą, zawsze postawi na niewiadomą.
Pan_Olimpu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-01-2008, 04:13   #3919
.Viffarn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 02 2007
Wpisy bloga: 1

Imię: Krejzolek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Virtue
Poziom: 164
Poziom mag.: 73
.Viffarn ma numer GG 1836798
Domyślny

Zabilem Don'kena.
.Viffarn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-01-2008, 07:58   #3920
Pan_Olimpu
Użytkownik forum

Pan_Olimpu's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Uppsala

Poziom: 150
Skille: 80/22
Poziom mag.: 15
Domyślny

Wow o 3 nad ranem łapsurdaku... Wez sie ogarnij chlopie bo zycia nie masz
Pan_Olimpu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania