![]() |
#3901 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo?
Poziom: 65
Skille: 60
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
EJJJ nie rob ze mnie emo!! To ze padlem to nieoznacza ze sie zalamalem i chcialem sobie zyly ciac i przez to nie gram!! NIe gram z innych powodow :<
![]() |
|
![]() |
#3902 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Świat: Iridia
Poziom: 135
|
![]() Nie powiedziałem ,że ja jestem tego powodem, tylko chcialem Tobie uświadomić ,że bardzo brzydko postępujesz wobec mnie, ja Ci oddałem rzecz na której Tobie najbardziej zależało
![]()
Be without fear in the face of your enemies. Speak the truth, always, even if it leads to your death. Ostatnio edytowany przez Karolek98 - 15-01-2008 o 01:39. Powód: kilka literowek ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#3903 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3904 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Na Emeryturze
Imię: Veremus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3905 |
Użytkownik Forum
|
![]() Karolek
NIe jestem do Ciebie wrogo nastawiony!! Po prostu nie ukrywam, ze nie jestem zwolennikiem DD. Jesli jestes w stanie zapewnic mnie ze DD jak wygra wojne juz nigdy nie bedzie PA'owalo ani Pk'owalo to bylbym w stanie zmienic zdanie, ale z gory zakladam, ze to niemozliwe (pamietam Anime). A za ta rzecz jestem CI bardzo wdzieczny Pozdrawiam i moze niedlugo wemze sie za exp
![]() |
#3906 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Snk
Profesja: Elite Knight
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3907 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ralph, tego Ci nawet Arc nie zapewni ze nie beda abusowac po wojnie... Nikt nie moze powiedziec co bedzie potem. Ja jedynie moge powiedziec ze nie abusuje i nie zamierzam
![]()
![]() |
#3908 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xandar Mac'Leod
Gildia: Arcanium
Poziom: 132
Skille: 97+dist
Poziom mag.: 21
|
![]() Punkt widzenia zmienia sie wzgledem punku polozenia. Nie chce tutaj bronic Arc ani naskakiwac na DD. Po prostu wielu z Was (uzytkownikow forum) nie rozumie pojecia PA mimo, ze sie tym posluguje. Inni zas pisza o reszcie, ze sa evul PA a sami robia/robiliby to samo. Nie oszukujmy sie ale tak samo Arc jak i DD naduzywa swojej wladzy i wysmieje kazdego kto bedzie gadal bzdury, ze tak nie jest. Przyklady? Zanim DD czyli wtedy Invincible dowiedzialo sie, ze gralem na Sparcco, Helun i Efesos kilka razy mnie wyrzucili z respa,to samo sie stalo kiedy Night Agent (dla mniej zorientowaych to czlowiek od Arc) wjebal sie na resp Dax'Riderowi. Dlatego napisze tutaj szczerze. Ta wojna w malym stopniu ma podloze walki z power abusing'iem.
Inna sprawa to fakt, ze sa tez ludzie, ktorzy pisza mi na pm teksty typu: idziecie bic szwedow? Mam nadzieje, ze po paru miesiacach wojny znajda sie osoby, ktore zrozumieja, ze to nie jest wojna 'polacy-rodacy kontra evul shwedzi'. Ostatnia rzecza jest to, ze niektorzy na sile probuja wprowadzic miedzy obie gildie nienawisc. Pewnie, ze jak na kazdej wojnie ludzie gadaja glupoty o sobie i czasem ich zaluja ale sa tez przypadki, ze walcza ze soba ludzie, ktorzy sie znaja dobrze i czesto sie lubia (You see Eternal Karolek.) Pozwole sobie na moim i Karola przykladzie pokazac jak to jest, ze dwoch kumpli ze soba walczy. Obaj mamy swoje powody i oba sa jak najbardziej uzasadnione. Ja walcze z DD o to by moc spokojnie grac na serverze a nie jak niektorym sie wydaje zeby miec wladze. Po prostu chce miec mozliwosc pojscia z kumplami na hunta bez koniecznosci marnowania polowy many na exive czlonkow DD. Dobrze wiem, ze dla Murata, Xandar fajny to taki, ktorego nie ma na Iridii i to mi dal do zrozumienia. Wiec jak latwo zgadnac walcze o mozliwosc gry na tym serverze. Karol ma podobne powody. Jak sam mowil nie chcial dochodzic do DD ale to Arc go zmusilo. Ja tu nie bede sie rozwodzil kto ma racje bo to slowo przeciwko slowu i trudno to rostrzygnac ale rozumiem czemu walczy. Z jego punktu widzenia bez powodu go wciagnelismy w ta wojne. Mysle, ze gdyby byly inne okolicznosci, inna wojna i inni ludzie to potrafilibysmy walczyc ramie w ramie. Ja mam tylko jedna prosbe. Niech zamkna swoje jadaczki osoby, ktore o tej wojnie nie maja pojecia. Jezeli chcesz sie wypowiadac w jakiejs kwestii musisz miec chociaz male pojecie o tym co jest grane a jak nie masz to siedz cicho i zachwycaj sie frag lista. Tyle.
Ostatnio edytowany przez Xandar Mac'Leod - 16-01-2008 o 06:57. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3909 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
nic dodac, nic ujac ;s
![]() |
#3910 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#3911 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#3912 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Poziom: 00
|
![]() Cytuj:
Zapewne madre slowa ale nie czytalem XD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3913 |
Użytkownik Forum
|
![]() Xandar
Tak to wyglada z Twojego punktu widzenia, osoby uczestniczacej w wojnie. Z mojego punktu widzenia to wyglada tak: znam troche DD z realacji koleguff i wlasnych obserwacji. Nietrudno zauwazyc, ze odwalaja niezla PA (nie wszyscy). Po zakonczonej wojnie, przypuscmy,ze wygraja, nie chcialbym, zeby wyrzucal mnie 30 lvl z repsa, rl xxx z gildii YY, kolegi goscia z ZZZ, ktorego bratem jest ktos z DD. Przy wygranej z Arc prawdopobonie tez tak sie moze zdarzac, ale sie nei dowiem dopoki nie sprobuje. Power Abusing w tej wojnie to pikus. Wy walczycie, tak jak mowiles, o wasze byc lub nie byc albo byc lecz nie wychodzic z pz'ta. Pozdrawiam
"Dzisiaj życie to nie sen Jednak trzeba bawić się No bo co innego pozostaje W takim chorym kraju ..." Pierdolona era techno http://www.wrzuta.pl/audio/8CQW8eKH9...ona_era_techno Ostatnio edytowany przez Massterralph - 15-01-2008 o 23:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3914 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja to niezle wyniki osiagam w czasie wojny ;d motywuje mnie ona do expienia i jest woogle cool ;d wiekszej kasy nie mialem w dp jak w czasie wojny
![]() tak tak oloriony i neztas'y , xandar to jest jeden z najporzadniejszych ludzi ktorzy walcza po stronie arcanium ;d edit: a co na tym forum tak milo zaczelo sie robic? jakos spokojniej niz zawsze ;s
Be without fear in the face of your enemies. Speak the truth, always, even if it leads to your death. Ostatnio edytowany przez Karolek98 - 16-01-2008 o 00:00. Powód: zapomnialem dodac kilku slow ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#3915 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: pozdrawiam moich fanuf:cup:
Wpisy bloga: 5
Stan: Niegrający
Imię: Vincento Vampire
Gildia: chonorwy bongo them member
Świat: Iridia:cup:
Poziom: 007
Skille: durzeee
|
![]() Cytuj:
Wasz nieszczerze, Shane ~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3916 |
Użytkownik Forum
|
![]() karolek: ,,a co na tym forum tak milo zaczelo sie robic? jakos spokojniej niz zawsze''
To pewnie cisza przed burza Ostatnio edytowany przez TyranX - 16-01-2008 o 00:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3917 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolego tego ze arc nie bedzie abusowac nikt ci nie zapewni. Ale wiemy juz natomiast ze mewtu z swoimi kolegami przed woja mial wladze i mial gildie nazywala sie Anima Libera i nie powiesz mi ze tam nie bylo PA. A wiec jesli mialbym wybierac miedzy mewtu ktory przed woja robil PA, a arc ktore PA po wojnie jest niepewne wybralbym ta 2 odpowiedz
Ostatnio edytowany przez TyranX - 16-01-2008 o 00:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3918 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Uppsala
Imię: zielper'kusznik
Gildia: Umrałe umralaki (Deadly delight)
Poziom: 150
Skille: 80/22
Poziom mag.: 15
|
![]() Racja.
Rozsądny człowiek mając do wyboru przegraną lub niewiadomą, zawsze postawi na niewiadomą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3920 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Uppsala
Imię: zielper'kusznik
Gildia: Umrałe umralaki (Deadly delight)
Poziom: 150
Skille: 80/22
Poziom mag.: 15
|
![]() Wow o 3 nad ranem łapsurdaku... Wez sie ogarnij chlopie bo zycia nie masz
|
![]() |
![]() |