![]() |
#3381 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Padłem wtedy jeżeli mówisz o akcji Noobcharów ![]() @UP Dobranoc ^^ @Down grali Szwedzi fakt, ale to nie było Next Generation, tylko Nordic Battlegroup ~ jakoś tak. Nie mów więc, że NG PAuje ;P 1. Waptor nie był w NG, gdy zaczęła się wojna. 2. Nigdy nie widziałem biednego Waldoria xd 3. Nie wiem jak z Vanym, ale gdy mój rl (Spooiler) zrobił fake na trade, że wyloocił Mandrake Waptor chciał kupić za 800k. 4. Raczej idą expić, no fakt czasem zabiją kogoś, ale to świat PVP jednak, trzeba się z tym liczyć. Ostatnio edytowany przez Piesek - 16-01-2008 o 01:03. |
|
|
![]() |
#3382 |
Guest
|
![]() a kto gral na tych noobcharach ?? XDDD dobra c ya
mialem isc spac ale... pare przykladow: 1.expisz sobie 100~lvlem na vdl, przychodzi Waptor ktoremu zachcialo sobie pobic dragi na bocie. Wpisze sie na list ze jest next czy powie leave? oto jest pytanie 2.waldorio nie ma kasy, pojdzie expic na malpy? nie. sciagnie pare paymentow ;d 3.lootujesz cos bardzo rzadkiego co chce miec Vany Hod, czy zechce on od Ciebie to kupic? nie, zacznie Cie bic a paymentem bd ten item 4.Ng nie ma co robic, pojda na basen w ankrahmun sobie poplywac? nie, otworza online list exiva najwyzszego lvla i w pizde chama n/c Arikaable Zaa~ czy jakos tak to jest char Rotana, byl w veno i pkowal ;o Ostatnio edytowany przez Arha - 16-01-2008 o 01:00. |
![]() |
#3383 |
Guest
|
![]() 1. ale juz jest, i zawsze trzymal z nimi ^^
2.no parenascie dedow i nie ma kaski 3.zloocilem dwarven helmet, cieszylem sie nim az 1 dzien ! |
![]() |
#3384 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@down Przynajmniej wreszcie coś o Obsidii, a nie o tym ze "Zielaq to zdrajca" czy "twoja stara" xD bb ^^ Ostatnio edytowany przez Piesek - 16-01-2008 o 01:20. |
|
![]() |
#3385 |
Guest
|
![]() dobra nie chcem przedluzac tej bezsensownej rozmowy ;d bb
|
![]() |
#3386 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Archin... kurde, nie widzisz co się tu dzieje ? Ludzie fizia dostają . Odłóż trochę kaski i na 3 dni wszystkich do jakiegoś schroniska, może być nawet Wisła
![]() Pomyśl nad tym ![]()
![]() |
#3387 |
Użytkownik Forum
|
![]() 06:33 Vuzox [171]: FOR BETTER OBSIDIA
Walczcie nie poddawajcie sie!!!! ![]() HAIL!! ![]() A tak btw: Ciekawe jakby openka wyszła ![]()
14:46 Bufind Xold [17]: morzesz otwierac dzwi z czerwona klamko 14:47 Bufind Xold [17]: takie do szkszynki pocztowej Ostatnio edytowany przez Allirav - 16-01-2008 o 08:11. |
![]() |
![]() |
#3388 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Blade'Qu / Gamio
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint / AIE
Świat: Obsidia/Xerena
Poziom: 146
Skille: 96/100
Poziom mag.: 22
|
![]() Divilonia
Jan 16 2008, 07:39:05 CET Killed at Level 116 by Exor Vashi and by Silles Solavar |
![]() |
![]() |
#3390 |
Guest
|
![]() chcielismy zabic Gadera ale ze Divilonia sie nasunal to cos zabilsimy go
![]() ![]() |
![]() |
#3392 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: brać na piwo?
Imię: Parufka
Świat: Obsidia
Poziom: 6
|
![]() Cytuj:
1)napisze leave 2)ściągnie pare paymentów 3)paymentem bedzie ten item 4)"w pizde chama" ![]() ![]() ![]() Ale jeżeli wszyscy myślą że oni słyną tylko z tego to też musze powiedzieć że to nie prawda. Naprawde da się z nimi pogadać i pośmiać. Wystarczy tylko chcieć. ĆIPS FOR AL |
|
![]() |
![]() |
#3393 |
Guest
|
![]() No tak można sie dogadać, ale tylko z niektórymi. Waptor myśli że jest bogiem, Waldorio że może wszystkimi rządzić a Vany że jest fajny ...
Gdyby nie oni to bym nie walczył ale cóż . . . XD |
![]() |
#3394 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() A Rotanimod myśli że inni go lubią...
#3395 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 50
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
![]() |
#3396 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2007
Imię: Shibor
Poziom: 122
Skille: 92/66
Poziom mag.: 21
|
![]() Arha raczej nie sciagałby paymantow tylko zarobił ta kase i nie zajebalby nikogo dla zabawy raczej mandrake by nie kupil bo na chuj addon? Dziekiuje za uwage ;]
Ostatnio edytowany przez Shibor - 16-01-2008 o 17:29. |
![]() |
![]() |
#3397 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() akurat arha to byl zly przyklad, bo on jest jaki jest
![]() ale chyba wiesz co yarosh mial na mysli.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3398 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Guildford
Imię: Elitarny
Gildia: Next Generation
Poziom: 120
Skille: 96/73
|
![]() @Arha
Gadasz ze to NG wy*******a ludzi z expa ale wy nic nie lepsi jestescie. Pare dni temu expie na GSach na POH i przybiegl jakis ek z Saint (nie pamietam juz kto to byl) a ja do niego ze ja expie na gsach a on mi na to... Ja expie na calym poh... Zaczal mi wybijac gsy wszystkie i taka gadka byla. Zal ![]() Ostatnio edytowany przez NyGuS19 - 16-01-2008 o 18:01. |
![]() |
![]() |
#3400 |
Guest
|
![]() |