![]() |
#401 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Victeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sunblade Reloaded
Świat: Morgana
Poziom: 201
Poziom mag.: 81
|
![]() @ Eter Rael
To co Ci Oath zaplacilo zebs im pomogl w wojnie to cala te 1kk wydasz na blessy i runy. Na morganie koniec grania dla Hiszpanow i ludzie bojacych sie o postac. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#402 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Ruda Slaska
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jedziesz z nimi Vic~
Old Stigandi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
|
![]() Rise wygra xD To już koniec Oath. MNacie może filmik z wczorajszego Open Battle ?? xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Użytkownik Forum
|
![]() Impreza Wczoraj na Ankh Byla Przedniaaaaaa xD Troszke ich pogonilismy : ) Eter Rael Gz wyboru jeszcze raz -100k? czyli juz tylko 900k zostalo?
Kara Guys
![]() |
#405 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() To dopiero poczatek wojny... na Oath potrzeba wiecej fragow... a obawiam sie ze to nie bedzie takie proste...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Ja Tobie grzecznie uwagę zwróciłem.
![]() @Rise Gratz ![]()
![]() |
#407 |
Guest
|
![]() Jak na razie to Oath nic nie pokazało
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
|
![]() Taaa
Dajcie filmik. Ostatnio edytowany przez Xig-ennon - 16-01-2008 o 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Zbanowany
|
![]() Zostalismy zoownowani co tu duzo gadac.
Najlepsze jest to jak duzo polaczkow pisze i po co ci to bylo, po huj ci ten milion. Popierwsze jak dolaczam dowojny to na powaznie, inie zamierzam placic tak jak wy to macie w zwyczaju. Jakbym mial zgoinac 3 razy w ciagu dnia to bym to zrobil zeby team mialz tego pozytek. Po drugie: ludzie ja mialem w huj kasy przed wojna na 30 zgonow z aolem, nie potrzebuje kasy od nikogo lol (zresztajak sam morita mi na msn powiedzial russel jest za skapy zeby plaicc za dolaczenie). No ale co ja was bede przekonywal wy lepiej wiecie ile mi zaplacil xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Lokacja: Bogatynia/Wrocław
|
![]() 2 filmiki:
http://www.xxxxxxxxxxxxx.com/220847215.html -nagrywalem ja http://www.xxxxxxxxx.com/189328954.html -nagrywal Tiastes spe~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
|
![]() Cytuj:
nie myscie sobie ze oath tak latwo sie podda ![]() jak juz beda sie wykruszac to juz po nich ![]() i wedlug mnie nie dawac im paymentow, tylko rook albo sami sobie robia delete ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#412 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Za rozpowrzechnianie mojego Filmu pt. "Zal.org.br" grozi Ci grzywna w wysokosci 50k ale zawsze mozesz mi dac w lape ![]() Tiastes/Ankrahmun (100k) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Hawan Prock
Poziom: ~~
Skille: 15/23
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() Elo!
MAm pytanie czy Rusel znów mówi, że nie przegrali OB ![]() ![]() ![]() Btw. NIc do polaków w Oath nie mam i nikt nie powinien mieć, to ich dobrowolny i świadomy wybór, czyż nie? Każdy ma wolny wybó, nic na przymus. Pytanie do Oath: Kiedy Tengu z Xereny dołącza ![]() Skąd wiem??? TOP SECRET ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2007
Lokacja: Gdańsk
|
![]() To już lepiej zapłacić grzywne, w łape wychodzi drożej xD
Vavamuffina Style Ostatnio edytowany przez BorucaoO - 16-01-2008 o 11:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
|
![]() Zgadam sie z Volshio , nawet jezeli Rise wygra kilkoma fragami to i tak wiele to nie zmieni i Oath nie powie: O w morde! co my teraz zrobimy??!!!
Jak chce sie zrobić porządek to trzeba porządnie zepsuć kilku podstawowych graczy. Wiem ze gadanie jest łatwe ale nie wiele pomoge, moge tylko kibicować RISE !!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Gildia: Flow
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Co do polakow w oath to wiadomo ja im przeciez nie zabronie dolaczac tam ![]() ![]() @Volshio Jeszcze duzo za wczesnie zeby obmyslac czy beda hunted forever czy nie ;P Ostatnio edytowany przez Tensz-in - 16-01-2008 o 11:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Hawan Prock
Poziom: ~~
Skille: 15/23
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() No masz racje tenszin,ale popatrz na to z tej strony.
Pól kolesi z forum jeżdzi po nich wyzywając ich od zdrajców etc.\ Pzecież to nie powinno zależeć od narodowośći,kolegujesz się z kim chcesz, walczysz z kim chcesz, nie żebym coś sugerował, ale elementarny szacunek im też się należy a nie tylko bluzgi. Ostatnio edytowany przez Hawan - 16-01-2008 o 11:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Zbanowany
|
![]() Noo ja nie jestem ich ojcem zeby pilnowac tych co ich wyzywaja xDD
Dla mnie osobiscie ta wojna to nie sprawa narodowosci. Zlozylo sie ze Rise to sami polacy, bo inaczej byc nie moglo, bez dobrej komunikacji nic z tego nie bedzie ( jak zreszta widac po zagrywkach Oath ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Zbanowany
|
![]() oooo co ja widze XD budze sie po dobrej bibie a tu taka niespodzianka XD szkoda ze na filmikach nie widac wszystkich fragow. Fajnie OB.
Czy mi sie wydaje czy ekipa nizahe pierwszy raz tak dotkliwie przegrala OB? Napewno Polacy nigdy ich tak nie wykosili ale czy Tengu? Gratuluje dobrej walki obu stronom ![]() ![]() @ Fragi zaraz zaktualizuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Zbanowany
|
![]() @kafar
Od nich padli Arman bloodhand, Raistlin Firearrow, Grax Thus, Djotas, Goethea , Eter Rael, Magnus Grimm, , Lookeyy i Sathoz. Od nas padli Madzinia, Dance Van'thorn i Victeron. ![]() Od kogo kto padl sobie potem wkleisz bo naprawiaja tibia.com (mam nadzieje te kurewskie lagi na morganie tez ^^') |
![]() |
![]() |