![]() |
#3401 |
Guest
|
![]() Jak bym miał władzę to co bym robił ?? zobaczy czy ktoś jest na vdl, jeśli zajęte to bym poszedł na następny exp place, ja cały czas nie mam kasy i z nikogo jeszcze paymenta żadnego nie ściągnełem. mając władzę chronił bym kumpli i bym grał for fun
Edit. Et Luiz Jan 16 2008, 17:59:07 CET Killed at Level 92 by Rotanimod Eht and by Hedvenkka Madik Jan 16 2008, 17:44:51 CET Killed at Level 109 by Waldorio and by Sha'tari Ng wspaniałe jest i nie pkuje ^^ Ostatnio edytowany przez Arha - 16-01-2008 o 19:24. |
|
![]() |
#3402 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: brać na piwo?
Imię: Parufka
Świat: Obsidia
Poziom: 6
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Sie rozpisałem i na tym kończę <3 4Ever Pussy! PS. Zastanawiam się nad zmienieniem stylu. Figi na Stringi bo już mi sie moja Pussy poci tym czołgu... A może po prostu kalesony? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Madik
Jan 16 2008, 17:44:51 CET Killed at Level 109 by Waldorio and by Sha'tari padlem bo KIROY WIND gra ze mna ![]() pephol plax skomentuj xd
#3404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia
Imię: DEDMICZ OF HELLZ
Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa
Poziom: 145
|
![]() Ludzką rzeczą jest się mylić, lecz tylko głupcy nie wyciągają z tego wniosków.
![]() Morale nie spadły, wręcz się podniosły. Teraz każdy chce zrobić wszystko, żeby wyrzucić parę osób z serwera. Wojna się szybko nie skończy, ponieważ od nas ludzie się nie wypłacą. Wiedzą co ich czeka po zapłaceniu(patrz wojna NG vs Ltk). |
![]() |
![]() |
#3405 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
TO JA BYLEM JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA to byl chyba drugi raz mojego Super Power Abuserstwa ![]() tylko taki maly szczegul wyminiles tylko mnie ale nie wspomniales o 3 kolesiach 40 lvl i jednym 27 ms co ci wycinal resp, tylko o mnie ![]() szczeze jak zobaczylem 27 ms bijac gsy to sie zdziwilem ![]() a Gdyby to byl Rotanimod Eht. To po twoich slowach "I hunt here" on by cie zabil potem kazal placic a potem by powiedzial calemu NG ze ELitarny zaplacil to idzcie go Paowac bo wam tez zaplaci ![]() Ostatnio edytowany przez Kuan Ti - 16-01-2008 o 20:10. |
|
![]() |
![]() |
#3406 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A ty się tak zdenerwowałeś, że poszedłeś pod hellgate krzyczeć "JEBAC POLACKOW/SAINT". Równaj w dół.......polacku. |
|
![]() |
![]() |
#3407 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Guildford
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elitarny
Gildia: Next Generation
Poziom: 120
Skille: 96/73
|
![]() @Vylk~
Mniejsza o to. ![]() @up Huj Cie to co ja tam robilem?... Nie pomagam NG ze ich lubie czy zeby im dupe lizac tylko poprostu mam w NG 2 kumpli dzieki ktorym zrobilem taki lvl jaki mam i dziekuje im za to i teraz ja bym chcial im jakos pomoc. Jesli bede w stanie pomoge im. Chociaz z tym lvl to se za duzo nie moge ![]() Ostatnio edytowany przez NyGuS19 - 16-01-2008 o 20:29. |
![]() |
![]() |
#3408 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
#3409 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli NG ma prawo zabijać naszych supporterów/kolegów, a my nie? Najpierw się pomaga NG, a potem narzeka, że Saint to banda power abuserów. No fakt, bardzo logiczne.
|
![]() |
![]() |
#3410 |
Guest
|
![]() marność nad marnościami i wszystko marność, co w przelozeniu na obsidie daje
burdel nad burdelami i wszystko burdel. patologiczna gra, patologiczny serw, patologiczne podejscie pozdrawiam wielce z(a)mieszany Yofa, władca kilofa |
![]() |
#3411 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ty sie dziwisz spojrz na siebie i powiedz ze jestes dobry
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3412 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie za bardzo wiem o czym ty mowisz. no ale coz. zycie
![]() |
#3413 |
Guest
|
![]() haha no oczywiscie
![]() ![]() btw. dalej czekam na hajs i sie doczekac nie moge ![]() edit. wrzucilbym tu dowod z archiwum z gg, ale pozniej kazdy moze napisac ze to podrobka wiec sie wstrzymam ![]() Ostatnio edytowany przez FoRa1 - 16-01-2008 o 21:18. |
![]() |
#3414 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
hahaha skad niby mam wiedziec co ty tam sobie wymyslasz i kto to jest budyn? : ![]() a i nie odpisuj juz na to. nie chce mi sie z toba gadac xd bo nawet nie mam pojecia kim TY jestes xd
Trójmiasto jest Nasze, Trójmiasto do Nas należy. Nie damy nikomu, nikomu nie damy Trójmiasto do Lechii należy!! Ostatnio edytowany przez majk - 16-01-2008 o 21:30. |
|
![]() |
![]() |
#3416 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() a Ty nie probuj byc fajniejszy niz Ci sie wydaje ![]() albo ch** Wam do tego. bylo przez chwile ale sie zmylo. madik milego grania ![]() Ostatnio edytowany przez FoRa1 - 16-01-2008 o 21:51. |
|
![]() |
#3417 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3418 |
Guest
|
![]() nie jestem ale wiem wiecej niz Ci sie wydaje odnosnie w/w sprawy.
nie jestem easy; mam adhd. nie jestem tadam ! |
![]() |
#3419 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
licz sie ze slowami...i nie jestem idiota ![]() tak mozesz mowic do swoich kolegow czy do kogo tam zechcesz ale nie do mnie.