|
|||||||
| Notki |
| Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: *~>Olsztyn<~*
Imię: Ice Gacus
Profesja: Knight
Świat: *~>HARMONIA<~*
Poziom: 50+
Skille: 70~/70~
Poziom mag.: 5+
|
Filmik Trwa 6 godzin, więc sporo zajmuje...
http://rapidshare.com/files/84341846/mint.rec.html W Filmiku: All co się działo wczorajszego dnia. Występowali xP : Ice Gacus (JA) Rafafos Small Dark Druid |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
|
ee.. jestem ciekaw kto to obejrzy o.O zwykły szary dzień z życią 40 lvl kina..
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
|
Moim zdaniem niecodziennie bloczy się dl,e bije banshee itp na 40 lvl.
Każdy ma swoje opinie. I mam nadzieje że ktoś to obejrzy. ;] |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
|
Niby nie bloczy sie dli na codzien, w kazdym razie to zaden wyczyn : P. Tak jak napisal kolega up, uwazam ze nikt tego nie obejrzy.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
Cytuj:
pokaż choc troche hardkoru, moze jakis 6 lvl palek wali z blokerem wrl, albo bk?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Da Old school.
|
Cięzko będzie z bk na 6 lvl'u ;< nawet nA 49 NIEMOZLIWE ;<
Taaa.. Wyobraź sobie, że oglądając f60 minutowy film z wojen zasypiam.. a co dopiero 6h czegoś takiego.?! Nastepnym razem podziel to.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Ale wiem o co Ci chodzi. _______________________________ Nadzieje zawsze można miec ^^. Edit Może kilka Up'kow wcześniej było by większe zainteresowanie ![]() Up Chciałem podzielić ale harmonia=kolejki. A jak mam kolejki i włączam TibiaCam to po pokazaniu listy postaci i wybraniu jej nic sie niedzieje. Wtedy wbiłem bez kolejki i kręciłem all xD Ostatnio edytowany przez IceGacus - 17-01-2008 o 21:31. Powód: up |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
|
hehe
DL na 45 lvlu przed uhowym upem był był dość ryzykowny, kombo to 860~ Banshee to ja dla kumpla bloczyłem na 35 sorcu, bez większych problemów. Btw. twoja nazwa tematu jest tak uporządkowana i poprawna, że uhuhuhahahahahahahahaahhahahahaha
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
|
tak uporządkowana że ja nic nie czaje ;p
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Lokacja: Poland
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 45
Poziom mag.: 5
|
Zajebisty filmik Pozdro Gacuś ;-)
![]()
|
|
|
#11 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Imię: Feerox
Profesja: Paladin
Gildia: Sweet Guys
Świat: Unitera
|
Cytuj:
i 'kombo' od nich nie wynosi 860~ tylko 600~ a to duza roznica ;o. Banshee ten potworek jest bardzo barwny (ze względu na moja historię z nim ) nutki są straszne nie mówiąc o paraliżu ... ciężko z tym bloczeniem 35 sorcem, ale możliwe, nie wykluczam.według mnie Banshee>DL @film nuda ![]() Pozdrawiam Michalusik
|
|
|
|
#12 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Co do banshee>dl to pomnóż to przeż -1 i się zgodzę
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
|
Co do nazwy tematu to taki pokładany bo już nie mogłem więcej literek zmieścić xP
i dzięki za dobry coment xP" krol_podziemia" i dzięki też za all comenty negatywne one też muszą być ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
|
na 64lvl blocząc dl'a, majac jakies 650hp+ zlozylem sie w ułamku sekundy, banshee po ostatnim upie to naprawde izi szit, max 200hp na ture odbiera
film nie obejrze bo z pewnoscia nudne,dobry film dla ludzi z 20lvl ktorzy nigdy jeszcze nie spotkali sie z tymi potworami,jesli na filmie ubiles solo banszi to gratz uporu bo najtem najtrudniej leje sie banshee
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master Tusk
Profesja: Rookstayer
Gildia: Infernal Majesty
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
|
Ale wy ludzie jesteście...jak użytkownik Ryba dał swój dziewięcio-godzinny filmik to wszyscy "wow ale ekstra nie było czegoś takiego" tutaj - 6h i większość "za duże!!11 nikt nie będzie oglądał!1"
Tam 100% filmiku to klepanie warlocków i rundki do depo po sdki i manasy, tutaj parę różnych potworów. Narzekacie że to żadne wyzwanie - jakoś sdkowanie warlocków na 96lvl+ was bardzo podniecało...weźcie opanujcie swoje kolesiostwo i stawiajcie na równi każdego. Z chęcią filmik ściągnę, jednak obejrzę jutro bo teraz już mi się oczy kleją. #down No właśnie. Ostatnio edytowany przez MasterTusk - 18-01-2008 o 14:36. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Da Old school.
|
No tak.. ale to był Pan Ryba..
@Etoric Ironia rulez, ehh.?
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 18-01-2008 o 18:49. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
żondźsh!!1
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
|
jeżeli wg was ryba miał kiedykolwiek rangę pana na tym forum to wam chyba przez 10 lat internet paczkami przychodził
ten asslicker przynajmniej na tym podforum jest traktowany jako najnormalniejszy użytkownik, z drobnymi odstępstwami[patrz użytkownik Frapper]
|
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
|
Czyli kogoś jednak temat zainteresował. ^^
Przypomniało mi się że jest jeszcze Mad Mage room quest xP |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
Mi się film podoba. Sam mam postać na podobnym poziomie, więc miło było pooglądać co można nią porobić ;]
|
|
|
|