|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: *~>Olsztyn<~*
Imię: Ice Gacus
Profesja: Knight
Świat: *~>HARMONIA<~*
Poziom: 50+
Skille: 70~/70~
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() Filmik Trwa 6 godzin, więc sporo zajmuje...
http://rapidshare.com/files/84341846/mint.rec.html W Filmiku: All co się działo wczorajszego dnia. Występowali xP : Ice Gacus (JA) Rafafos Small Dark Druid |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() ee.. jestem ciekaw kto to obejrzy o.O zwykły szary dzień z życią 40 lvl kina..
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Moim zdaniem niecodziennie bloczy się dl,e bije banshee itp na 40 lvl.
Każdy ma swoje opinie. I mam nadzieje że ktoś to obejrzy. ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
|
![]() Niby nie bloczy sie dli na codzien, w kazdym razie to zaden wyczyn : P. Tak jak napisal kolega up, uwazam ze nikt tego nie obejrzy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
pokaż choc troche hardkoru, moze jakis 6 lvl palek wali z blokerem wrl, albo bk?
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Da Old school.
![]() |
![]() Cięzko będzie z bk na 6 lvl'u ;< nawet nA 49 NIEMOZLIWE ;<
Taaa.. Wyobraź sobie, że oglądając f60 minutowy film z wojen zasypiam.. a co dopiero 6h czegoś takiego.?! Nastepnym razem podziel to.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ale wiem o co Ci chodzi. _______________________________ Nadzieje zawsze można miec ^^. Edit Może kilka Up'kow wcześniej było by większe zainteresowanie ![]() Up Chciałem podzielić ale harmonia=kolejki. A jak mam kolejki i włączam TibiaCam to po pokazaniu listy postaci i wybraniu jej nic sie niedzieje. Wtedy wbiłem bez kolejki i kręciłem all xD Ostatnio edytowany przez IceGacus - 17-01-2008 o 20:31. Powód: up |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() hehe
DL na 45 lvlu przed uhowym upem był był dość ryzykowny, kombo to 860~ Banshee to ja dla kumpla bloczyłem na 35 sorcu, bez większych problemów. Btw. twoja nazwa tematu jest tak uporządkowana i poprawna, że uhuhuhahahahahahahahaahhahahahaha
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
![]() |
![]() tak uporządkowana że ja nic nie czaje ;p
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Lokacja: Poland
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 45
Poziom mag.: 5
|
![]() Zajebisty filmik Pozdro Gacuś ;-)
![]()
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Imię: Feerox
Profesja: Paladin
Gildia: Sweet Guys
Świat: Unitera
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() według mnie Banshee>DL @film nuda ![]() Pozdrawiam Michalusik
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Co do banshee>dl to pomnóż to przeż -1 i się zgodzę
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Co do nazwy tematu to taki pokładany bo już nie mogłem więcej literek zmieścić xP
i dzięki za dobry coment xP" krol_podziemia" i dzięki też za all comenty negatywne one też muszą być ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() na 64lvl blocząc dl'a, majac jakies 650hp+ zlozylem sie w ułamku sekundy, banshee po ostatnim upie to naprawde izi szit, max 200hp na ture odbiera
film nie obejrze bo z pewnoscia nudne,dobry film dla ludzi z 20lvl ktorzy nigdy jeszcze nie spotkali sie z tymi potworami,jesli na filmie ubiles solo banszi to gratz uporu bo najtem najtrudniej leje sie banshee
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master Tusk
Profesja: Rookstayer
Gildia: Infernal Majesty
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
|
![]() Ale wy ludzie jesteście...jak użytkownik Ryba dał swój dziewięcio-godzinny filmik to wszyscy "wow ale ekstra nie było czegoś takiego" tutaj - 6h i większość "za duże!!11 nikt nie będzie oglądał!1"
Tam 100% filmiku to klepanie warlocków i rundki do depo po sdki i manasy, tutaj parę różnych potworów. Narzekacie że to żadne wyzwanie - jakoś sdkowanie warlocków na 96lvl+ was bardzo podniecało...weźcie opanujcie swoje kolesiostwo i stawiajcie na równi każdego. Z chęcią filmik ściągnę, jednak obejrzę jutro bo teraz już mi się oczy kleją. #down No właśnie. Ostatnio edytowany przez MasterTusk - 18-01-2008 o 13:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Da Old school.
![]() |
![]() No tak.. ale to był Pan Ryba..
@Etoric Ironia rulez, ehh.?
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 18-01-2008 o 17:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() żondźsh!!1
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jeżeli wg was ryba miał kiedykolwiek rangę pana na tym forum to wam chyba przez 10 lat internet paczkami przychodził
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czyli kogoś jednak temat zainteresował. ^^
Przypomniało mi się że jest jeszcze Mad Mage room quest xP |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Mi się film podoba. Sam mam postać na podobnym poziomie, więc miło było pooglądać co można nią porobić ;]
|
![]() |
![]() |