![]() |
#3481 |
Użytkownik Forum
|
![]() to idz do ng i walcz o ich lepsza obiside to nie wbijesz 130 lvla i juz cie wypierdola.
yunichi mowi ze missclick ale chodzi mu o to ze ue mu weszlo za tyle za ile nie powinno. smieszni jestescie bo jak ng zabilo z 10 osob random za bycie polakami to nie bylo placzu a teraz jak junichi przez przypdaek zabil bo mu sie wjebali na respa to wielka tragedia lol
![]() |
#3482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Profesja: Royal Paladin
Gildia: License to kill
Świat: Obsidia
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Boixos ma racje Yunichi chociaż poprosił o wyjście i wytłumaczył się z dead jakby to była sytuacja z ng to nie dość że nie tylko Barbara padła to jeszcze Ty i obaj hunta ; ) I nie mów że nie jesteś tego świadom przecież zawsze tak było i będzie ...
|
![]() |
![]() |
#3483 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Śląsk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sparta Avengers
Skille: 19/26
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
po 2: watpie w to ze zabil przez przypadek (3ci raz barbra padla od kogos z was, tez przypadek nie? zbieg okolicznosci po prostu?) i moze tez calkiem przypadkowo blokowal mi droge? praktycznie w trapie bylem, z jednej strony wrl z drugiej yunichi i nie mialem jak wyjsc bo stal w waskim przejsciu <czyt. 1 sqm> i zarowno przed nim jak i za nim ognie wiec nie bylo jak odsunac, ale oczywiscie rowniez przypadkowo stanal w tym miejscu chociaz z sd mogl walic stajac duzo dalej ![]() Ostatnio edytowany przez Paul84 - 18-01-2008 o 12:45. |
|
![]() |
![]() |
#3484 |
Guest
|
![]() 100k do Barbra Storm albo wychodze z gildi i nie walcze
|
![]() |
#3485 |
Użytkownik Forum
|
![]() cry me a river
ma wojne i co ma prosic kogos kto mu sie wjebal na respa zeby wyszedl?? bylo sie uleczyc . pozatym o jakich 3 sdkach mowisz jak sam wkleiles ze cie walnal 7 razy a ty dalej nic?lol
#3486 |
Guest
|
![]() Kurwa Resp Byl Wolny Od 2 Godzin To Jak Kurwa Mu Sie Wjebal Ja Pierdole
|
![]() |
#3487 |
Użytkownik Forum
|
![]() czytanie ze zrozumieniem sie klania... lol. poczytaj UWAZNIE moj poprzedni post
|
![]() |
![]() |
#3488 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
i co z tego ze od 2 h tyle widocznie mu zajelo uwiniecie sie
![]() |
#3489 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
po 2 prawie non stop sie leczylem z reda na yellow to jak mialem napisac cokolwiek? wiem ze wedlug was to nic trudnego, jak sie uzywa bota to mozna se pisac, ale ja nie uzywam po 3 czyli dla was to norma jak ktos opuszcza resp na 2h (o ile niewiecej bo niewiem czy tam byl przed ss) bez jakiekogokolwiek listu itd, po czym przychodzi i gada ze to niby jego resp? to gz ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3490 |
Użytkownik Forum
|
![]() po 1 mozna napisac
po 2 trudno wciskac 1 palcem hotkeya a druga reka pisac ? pozatym z tego co widze barba cie mogla siowac albo ona mogla pisac 10:12 Yunichi [121]: to jak mozecie nie zabijac mi respa? 10:12 Kenyu [98]: to Ty nam wybijasz a nie odwrotnie taaaaaa wyszlibyscie , i skad mozesz wiedziec o tym czy uzywamy bota czy nie ? zdradzisz mi ta tajemnice? po 3 jak ma wojne to moze nie zostawiac listu @arha panie swiety moze pogadalbys z drugim ownerem bo z tego co slyszalem to inaczej od ciebie zareagowal,a textami typo oddajcie 100k bo wyjde z wojny niczego dobrego nie wskurasz ,wrecz przeciwnie ![]() od razu mowie ze pisze to jako ja a nie gildia zeby nie bylo plakania potem ,to jest tylko moje zdanie na ten temat
#3491 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3492 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
czytales wogole to co pisalem? lol cytat z mojego 1 posta na ten temat: "10:12 Barbra Storm [108]: exura sio "Kenyu <i teraz polecialo sd w barbre po czym poszlo UE..." |
|
![]() |
![]() |
#3493 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#3494 |
Użytkownik Forum
|
![]() na lepszej obsidi nie bedzie ludzi nietykalnych i kazdy bedize odpowiadal za swoje czyny
![]() sd i ue mozna w tej samej chwili walic?
#3495 |
Guest
|
![]() za swoje czyny ? tzn ? za expienie ?
no jesli Barbra uzyla sio i dostala sd to nie zdazyla sie uleczyc . . . |
![]() |
#3496 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie mowie o tej sytuacji teraz mowie ogolnei xp
jezeli wali sio potem dostaje sdka a dopiero potem ue to pomiedyz sd i ue ma czas z tego co wiem chyba ze sie exhausty pozmienialy
#3497 |
Guest
|
![]() hmm moze to bylo dla niej zaskoczenie ? nie kazdy ma super pro mega hiper pvp
|
![]() |
#3498 |
Użytkownik Forum
|
![]() no moze i ta no ale to nie jest temat gadki x P
#3499 |
Guest
|
![]() Jak sie nie ma rl kumpli w Saint czy NG to sie hunta ma za nic :S Ja dlatego pomagam NG mam tam rl kumpli i nie podoba mi się zachowanie kilku Saintów, więc też nie macie podstaw aby czepiać się mnie/Hepula, Deew Ekomsa, że jesteśmy za NG. Mam nadzieję, że po tym co tu napisałem przestaniecie nas jeździć od "pedałów co sprzedali Polskę", bo jak widzimy Saint też lepsze nie jest i PA z nimi także na servie będzie. Ta wojna nie ma żadnych głębszych przyczyn niż tylko zemsta za wyjebanie z serva...
@down Od Pa Nivre, a potem zabicia kogoś tam od was (Nebulasów)...ale mówię o tych którzy chcą lepszej Obsidii tzn. Kiroye, Yunki, Szikaki itp. Ostatnio edytowany przez Piesek - 18-01-2008 o 14:51. |
![]() |
#3500 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |