![]() |
#42 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2008
Lokacja: Toruń
Imię: Arvena Lothlorien
Profesja: Elder Druid
Gildia: Hakuna Matata
Świat: Morgana
Poziom: 106
Poziom mag.: 67
|
![]() Cytuj:
![]() To samo tyczy sie oath i incydentu z Magnusem, poprostu żal obu stron!! Gl both side |
|
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
Skoro była wzmianka o tym że jest spy to ...? Se możesz osrać, ale siebie ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2006
Lokacja: Częstochowa
Imię: Valyrr
Profesja: Elite Knight
Poziom: 88
Skille: 89/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Tensz-in
No dobra skoro nie walczycie za honor itp to nie zmienia faktu ze walczycie razem i Keeph wlczyl z wami a poszla glupia fama ze spy i juz go dojechalicie a wyjasnienia przyszly po fakcie pomimo ze chlopak Bogu ducha winny a taki np. Zikss okradl pol morgany i biega caly happy jak bohater ze walczy z polakami i to jest wporzadku ?!?!?! |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz fragów obu stronom
![]() ![]() GL obu stronom |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nieporozumienia sie zdarzaja Keeph zostal przeproszony oddalismy mu all za bless dalismy kase na exp cos jeszcze chcecie wiedziec? A co do Tenshiego po co mamy stac mainami bez blokera ktory moze bloknac jakies przejscie jak widziales lognelismy na nooby a ze nie zdarzylismy ogarnac nooba ktory mogl mwallowac i klucza do hellgate problem, chlopak odrobi lvl i bedzie gitara. Jeszcze ma ktos jakies zapytaniaaaaaaaaaa bo mi zal dupe sciska jak czytam wasze wypowiedzi nie jestescie w war to powinna was ch..ja interesowac nasza polityka gilldiowa. Cyaaaaaaa
![]()
#50 |
Zbanowany
|
![]() @Arvena Lothlorien
Skoro dalej jest w gildi to chyba znaczy ze nie zywi urazy do nich i tyle nie wiem po co to komentujesz w taki sposob. btw. Jesli jest ktos zainteresowany kupnem Pacca za kase w tibi niech napisze;p tak sie sklada ze jestem w posiadaniu 2 Premium ,a sam mam ponad 100 dni + na swoim acc. Ostatnio edytowany przez Kafffffar - 18-01-2008 o 17:20. |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kafffffar
masz w 100% racje ja akurat w tej wojnie jestem totalnie bezstronna ale dziwi mi takie zachowanie . Spojrzalam na to z perspektywy keepha i wypowiedzialam moja opinie do tego chyba jest wlasnie to forum prawda |
![]() |
![]() |
#53 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() ^Błagam, choć jeden znak interpunkcyjny
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2008
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rise
|
![]() Zajmij się swoim podwórkiem, a nie w*******asz się na czyjeś podwórko. Martw się teraz lepiej o tego twojego smiesznego chara. Powinno Cie to GIE interesować kto kogo za co po co na co i dlaczego. Społeczniaki pierdolone. Walczysz NIE to wy*******aj
Ostatnio edytowany przez Aphydioon - 18-01-2008 o 18:47. |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: UK
Świat: Aurea
|
![]() @Aphydioon
Pokazujesz wlasnie prawdziwe oblicze Rise, ktos cos napisal, wam sie nie podoba to zajebac eh? @war Royal Dextrit Jan 18 2008, 17:05:47 CET Killed at Level 115 by Jofawag and by a frost dragon Ostatnio edytowany przez Gustaw_konrad - 18-01-2008 o 18:57. |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Aphydioon
wow ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: UK
Świat: Aurea
|
![]() @Aphydioon
Moze i twoje, ale ludzie tacy jak Ty tworza ta gildie i nie wyobrazam sobie zebyscie mogli rzadzic morgana. |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Druid Carlos
Gildia: Rise
|
![]() Wezcie przestancie mowic ze Rise to gildia pekerow i ze zabijamy swoich w ogole wszystko co najgorsze=Rise.Przestancie sie zalic nad nasza wojna i w ogole co was to obchodzi za co Keeph padl.Jesli nam nie pomagacie to nie musicie wszystkiego wiedziec.My juz z nim mamy all wyjasnione i pasuje.Kase mu oddalismy za bless ma juz zrobiony bp na wojne i bawimy sie dalej
![]() My dobrze wiemy, ze ta wojna na morganie to taka troche wojna na wytrwanie bo oni maja tyle kasy ze moga sie tutaj bic rok albo i wiecej. Na morganie juz nigdy nie beda rzadzic polacy bo to wiadomo, ze sie nie zbierzemy razem w kupe i nie wyrzucimy hiszpanow bo zawsze zostana jakies gildie neutral ktore mowia "My sie nie bijemy bo mamy kumpli po obu stronach i nie wiadomo do kogo dojsc". I najwazniejsze jest to, ze do nas dochodza ludzie ktorzy chca pomoc a nie dlatego ze ktos im za to placi ![]() |
![]() |