![]() |
#7181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2007
Profesja: Elite Knight
Gildia: Prison Break
Świat: Danera
Poziom: 70+
|
![]() ![]() ![]() ![]() Insult --> dead Dead za dead insult za insult ... ktory wygladal tak ... street ![]() Ja : really? street : tak 200 k za mojego deada albo cie rookam Ja : nie zaplace steeet: to masz rooka Ja : buehehehe Ja: ty mozesz posaac ........cos w tym stylu nie przytocze dokladnie jak cos ona ma ssy ![]() powiedzialem tak dopiero po calym zajsciu ....jak zwolal ziomkow i dead rla nie miec do mnie pretensji zarro zaspal ...szary pisal ale byl na bocie wiec nie doszlo ...do mnie przeprosiny tez nie doszly....dla mnie insult zawsze bedzie reasonem dead mojego ziomka bez blessow ......payment szarego i wlot swatu pozyjemy zobaczymy kto wyjdzie lepiej z all sytuacji... nie rozumieja insultu nie rozumieja botowania bo to nie reason .....GDZIE BYŁ SWAT JAK JADUN zabil MOJEGO RLA ZA STANIE I KLEPANIE RUNEK NA DACHU, wtedy to byl reason !!! Obroncy sprawiedliwosci BiLoN Thx dla wszystkich ziomkow Ostatnio edytowany przez Mad_Iris - 19-01-2008 o 15:08. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#7182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Stan: Na Emeryturze
Imię: Druid Philip
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insomniacs
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() mad, reason na zabicie Streeta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Lokacja: Hozuf
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kreator Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flip Mode Crew
Poziom: pl?
|
![]() Mad , znam streeta bardzo długo
![]() aaa btw. ![]() Own3d xD!
19R20 Ostatnio edytowany przez Samuelinx - 19-01-2008 o 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: P~o~l~s~k~A
Świat: Danera -.^
Poziom: 110
Skille: 91/91
Poziom mag.: 7
|
![]() nie radze ci ruszac mada street
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2007
|
![]() ![]() expic sie nie da.zostalo tylko skillowanie i wastowanie pacca hail neostrada |
![]() |
![]() |
![]() |
#7186 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
mnie też neo wita ![]() i też zabieram sie za skile ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#7187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Lokacja: Hozuf
Imię: Kreator Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flip Mode Crew
Poziom: pl?
|
![]() @Danerius
zal. wiesz do czego słuzy komenda ping? ping 127.0.0.0 ahueauehuahe
![]() |
#7188 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratz myslenia
nie wiem co to zabic 4fun ...ci co mieli odemnie hunta dobrze o tym wiedza nawet jak mialem good reason to dawalem szanse .....a zwlaszcza inaczej patrzylem na pl graczy .....tymrazem tez czekalem na proste slowo SORY nie doczekalem sie wiec ... ? to jest moje ostatnie wyjasnienie do ziomkow streeta i moim moi sa ze mna jego sa z nim prooooste ....teraz czekamy na rozwoj sytuacji i pierwsze kroki Szary i Caron zostali wciagnieci w to przezemnie nie maja osobistego reasonu ja go mam a oni udowodnili swoja lojalnosc za co wielka dziekowka..... tyle w temacie BiLon~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7189 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jeszcze jedno zapomnialem dodac w tej rozmowie mojej ze streetem z wczesniejszego postu
napisal mi Ty szary i Caron placicie mi po 200 k bo inaczej rook ty szay i caron czyli 600 k 600 k mi macie wyslac cos takiego wtedy zlapala mnie polewka no ludzie zal.pl ludzie tacy jak clous za free z wojny wychodza ja bede placil 600 k za zbicie typka z reasonem.. bo ja nie dam ziomkom za mnie placic .....lols wtedy nie moglem milczec zlewa mnie zlapala i poniosly emocje gorsze slowa mogly poleciec ... last offtop ciaooo all 3manko pozdro dla ziomkow |
![]() |
![]() |
![]() |
#7190 |
Użytkownik Forum
|
![]() spoko team na war
przezucli sie ne mnie to se uciekli wszyscy |
![]() |
![]() |
![]() |
#7191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2007
Lokacja: Konin <><><>
Imię: Zeriel Argano
Profesja: Paladin
Świat: Danera ;] Only
Poziom: 84
Skille: 88/71
Poziom mag.: 18
|
![]() @war z rk ?
jak mozecie podajcie reason za co nas trzaskali ? bo ja nie wiem ocb
14:51 Nieczajek'Raven [129]: jestes tak bezurzyteczny jak kutas papierza http://ziooooom.myminicity.com/ind http://ziooooom.myminicity.com/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: Kwidzyn
Imię: Nieczajek'Raven
Gildia: Anielski Orszak
Poziom: 136
Skille: 89/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Zostawcie all problemy ... bo znowu war sie Szykuj !kurwa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Imię: Druid Philip
Poziom: 173
|
![]() Again war..?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7194 |
Użytkownik Forum
|
![]() war ? war? ale o co poszlo ? moze by ktos napisal ?
14:51 Nieczajek'Raven [129]: jestes tak bezurzyteczny jak kutas papierza http://ziooooom.myminicity.com/ind http://ziooooom.myminicity.com/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Maze of Lost Soul
Poziom: 159
|
![]() It's nice to see roro kissing floor
![]()
![]() |
#7196 |
Użytkownik Forum
|
![]() @roro war itd.
Polecam przeczytac post na tibia.com tam jest raczej all napisane. ![]() a jezeli ktos nie potrafi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Thais
Imię: Vodur
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kamikadze Resurection
Poziom: 50
Skille: 101/100
Poziom mag.: 50
|
![]() Dawno, dawno temu w odległym świecie zwanym Tibia,
była sobie wojenka Black Fusion vs Judgement. Wydawać by się mogło, że cała sprawa ucichła, ale od pewnego czasu bystre oko niektórych tibijczyków dostrzegło w Vip nick, który dawno się tam nie pojawiał. Jak wszyscy szanowni czytacze się orientują był to nick: Pookie Ryuken Wojny z Judgement może już nie ma, jednak dla niektórych osób ci co się nie wypłacili maja nadal hunta. (Byli i tacy co pisali: "daj sobie spokój, tej wojny już nie ma, nie ma sensu go lać itp...) Mimo wszystko postanowiliśmy zabić Pookiego: pookie.rec Po tym jak udało mi się i Kogutowi uciec, RK zaczął na*******ać Andrzeja. Z noobchara werbowałem osoby, żeby leciały mu pomóc (pozdro dla tych co nie chcieli) i po chwili sam dołączyłęm do tej bitwy... Laliśmy się chwile z RK po czym wpierdolił się swat... Zresztą nie będę pierdolił, obejrzyjcie ![]() rk.rec |
![]() |
![]() |
![]() |
#7198 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: POZNAŃ
Świat: Pandoria
|
![]() Cytuj:
nie zabym sie w*******al ale street to kupiony char... (tak slyszalem, powiedzial mi to rl streeta) ty reczysz za streeta... on z mojego city ![]() choc sie z nim nie zadaje ja wiem ze mogl wybuchnac emocjami cos tam powiedziec ja moge reczyc za mada nieznam go z rl ale jest dla mnie jak rl teraz jak jest niskim lv to sie wszyscy sracie... jak gral irisem to nikt nic nie powiedzial o.O why? tyle ode mnie z gory mowie ze ja problemow nie robie i niechce ich miec !! ![]() bo znajac zycie ktos sie doczepi do mojej wypowiedzi ![]() @Omg znowu war? cos ci obcokrajowcy sie boja potegi PLow ![]()
18:54 Lapeno Pitanga [12]: bedzie ciekawie bo ja na sankach nie potrafie jezdzic 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no nie umiem 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no ja mam oplywowy ksztalt 18:55 Lapeno Pitanga [12]: ze nawet pod gorke pojade 18:56 Lapeno Pitanga [12]: wiec wole nie wchodzic na nie 21:11 Bill'Azu [78]: rashid jak nas zobaczy to zajebie 21:11 Kisuko Pitanga [38]: hi 21:11 Kisuko Pitanga [38]: edron 21:11 Kisuko Pitanga [38]: yes 21:12 Kisuko Pitanga [38]: albo loga da xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2006
Imię: Porki Druid
Gildia: Vuco Vuco
Poziom: 108
Poziom mag.: 69
|
![]() ^^ Zadarliscie z RK ostro bedzie z tego jakis WAR ??
Moglo by sie zrobic ciekawie na danera ;] A tu moj desert quest done wkoncu znalazlem troche czasu ;] troche wstyd ze na 104... ![]() |
![]() |
![]() |