![]() |
#7201 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: POZNAŃ
Stan: Na Emeryturze
Świat: Pandoria
|
![]() Cytuj:
![]() nalezy dodac ze to sami rl ziomble ![]() ![]()
18:54 Lapeno Pitanga [12]: bedzie ciekawie bo ja na sankach nie potrafie jezdzic 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no nie umiem 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no ja mam oplywowy ksztalt 18:55 Lapeno Pitanga [12]: ze nawet pod gorke pojade 18:56 Lapeno Pitanga [12]: wiec wole nie wchodzic na nie 21:11 Bill'Azu [78]: rashid jak nas zobaczy to zajebie 21:11 Kisuko Pitanga [38]: hi 21:11 Kisuko Pitanga [38]: edron 21:11 Kisuko Pitanga [38]: yes 21:12 Kisuko Pitanga [38]: albo loga da xD Ostatnio edytowany przez Psycha - 19-01-2008 o 23:31. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#7202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Anielski Orszak
Świat: Danera
Poziom: 124
|
![]() Comb
![]() ![]() Full Oriental Outfit ![]() ![]()
19:19 Zabujca Max [147]: jakis nick 4 slowa 19:19 Zabujca Max [147]: znaczy 4 sylaby 19:19 Zabujca Max [147]: noe nie 19:19 Zabujca Max [147]: 4 literki 19:20 Zabujca Max [147]: no nie wiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#7203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sapr
Profesja: Elder Druid
|
![]() Wiec street byl najpierw moim charem ja go meklem pozniej sprzedalem zbychowi a zbychu temu ownerowi co teraz gra, cala historia tego chara.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Wawa
Imię: Gosu Amidamaru
Profesja: Paladin
Gildia: Ejk
Skille: 96/81
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() lvlik :S, jakby kto pytal: facc --> skillowanie xD
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Imię: Druid Philip
Gildia: Insomniacs
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() ![]() Gz All. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2007
Lokacja: Konin <><><>
Imię: Zeriel Argano
Świat: Danera ;] Only
Poziom: 84
Skille: 88/71
Poziom mag.: 18
|
![]() hahahahahahhahahahaha wymiatasz 104 lvl zrobil deserta ROX ciezko bylo ?? bo nie wiem czy dam rade ja ;p ahahahah
Pozdro temat do porkiego oczywiscie przepraszam ;d
14:51 Nieczajek'Raven [129]: jestes tak bezurzyteczny jak kutas papierza http://ziooooom.myminicity.com/ind http://ziooooom.myminicity.com/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7207 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2008
Imię: Street'Warrior
Gildia: Hunters Demonic Star
Poziom: 52
Poziom mag.: 59
|
![]() Siemka... chciał bym wyjaśnić zaistniałą sytuacje mojego deda... po pierwsze Mad za kogo ty sie uważasz ze nie dość że mi jedziesz jak stoję i czekam na kumpla pod stone tombem to jeszcze ja mam cię przepraszać?!?! Bez przesady Mad...!! liczę sie z tym ze moje zdanie jest w tym momencie mało ważne i wszyscy którzy mniej więcej wiedza o co chodzi będą trzymali stronę Mada... ale może wysłuchacie też mojej wersji... Było to tak ze stałem i czekałem za kumplem przed tp na stonie tombie przyszedł Mad i pyta mi sie czy tu expie i na której części (oczywiście nie przytocze tu dokladnych słów bo to było dość dawno i nie chciał bym namieszać jeszcze bardziej) ja powiedziałem ze na całym bo będę tu z kumplem i czekam właśnie na niego (on po chwili przyszedł Mad go widział) a Mad mi wtedy zaczął przygadywać od nooba itp i mówił że on tu wbijał dużo lvl i tego tomba dzieli sie na trzy części... ( dla twojej wiadomości Mad wiem o tym...) myślę że po przeczytaniu nie miłych słów w swoją stronę każdy by sie zdenerwował i coś odpowiedział... nie mówię że jestem święty i wiem że mu wtedy coś odpowiedziałem, po krótkiej wymianie słów Mad poszedł... Gdybym był P.A albo ja zaczął tą całą sprawę pod tombem napewno Mad by wtedy padł ode mnie i od kumpla ale ja nie jestem taki ja nie szukam kłopotów i chce sobie tylko spokojnie pograć i pomału klepać lvl... to wszystko co mam do powiedzenia mam nadzieje ze nikogo nie uraziłem moją wypowiedzią
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7208 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 11 2006
Lokacja: Poznań
Gildia: Insomniacs
Poziom: 202
Skille: 106/77
Poziom mag.: 25
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2007
Profesja: Elite Knight
Gildia: Prison Break
Poziom: 70+
|
![]() Street !!
Po pierwsze nie expiles na tym tombie i stanoles mi na tp mowiac ze mam wypier*alac !! wiec nie sciemniaj chociaz tu juz wystarczajaco duzo namieszales .....zaczolem cie pytac o dlugosc i z kim huncisz zaczoles mi kozaczyc pytalem z kim nie chcial powiedziec ......no to lol potem napisales ze sam pytam czy moge z Toba ty mowisz nie dokladnie ale cos w tym stylu "Noobie moj kolega tu expil i mi mowil wiec mnie nie pouczaj" po 10 min jak sie wykozaczyles do 20 lvlka powiedziales wkoncu kto hunci z Toba .....normalnie gadalem z Grom of danera jak dobrze pamietam i on mi powiedzial ze nawet nie masz tego Tomba !! powiedzialem ci grzecznie ze poprosisz mnie jeszcze o polowke ...zaczoles mnie insulcic dokladnie nie pamietam co to bylo dopiero jak skonczylem rozmowe przestales ...mialem Ci wtedy napisac ze padniesz ale postanowilem ci dac druga szanse ![]() Jan 17 2008, 21:45:32 CET Killed at Level 48 by Szary Czaczy and by Caron Sous Sad ![]() ![]() edit ......chcelismy to wyjasnic z Toba wczesniej wiec nie mow ze Pa jestem ..w nieodpowiednim momencie wlaczyles bota przykro mi naprawde ..napisal Szary do zarra nie uprzedzil Cie ?? wyzej sa ss przykro mi strasznie ......Za kogo ja sie uwazam?? dziwne ze piszesz z respectem ...wtedy tez bylo o tym pomyslec ... poprostu insult=reason spytaj kogos czy by postapil inaczej ...wydaje mi sie ze nie zaden z nas nie ma ss tej rozmowy (bład) wiec nie ma co sie spierac bo widze masz inna wersje tyle odemnie qniec sprawy tej ... Ostatnio edytowany przez Mad_Iris - 20-01-2008 o 10:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7210 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: P~o~l~s~k~A
Świat: Danera -.^
Poziom: 110
Skille: 91/91
Poziom mag.: 7
|
![]() @Mad_Iris & Street'Warrior
StreeT nie masz dowodów na to że go nie insulciłeś (a wszystko na to wskazuje że jednak cos tam było) , Mad nie ma dowodów na to że on cie insulcil wiec wg mnie ignorujcie sie nawzajem i spór rozwiązany Nie tykaj Old Mada moja rada ![]() Ostatnio edytowany przez Sola - 20-01-2008 o 10:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7211 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Zbanowany
Poziom: 49
|
![]() Jakieś lvl-e =)
![]() ![]() Locik i quest ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2007
Lokacja: Konin <><><>
Imię: Zeriel Argano
Świat: Danera ;] Only
Poziom: 84
Skille: 88/71
Poziom mag.: 18
|
![]() ![]() FACC rox ![]()
14:51 Nieczajek'Raven [129]: jestes tak bezurzyteczny jak kutas papierza http://ziooooom.myminicity.com/ind http://ziooooom.myminicity.com/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7214 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2008
Imię: Street'Warrior
Gildia: Hunters Demonic Star
Poziom: 52
Poziom mag.: 59
|
![]() Mad przyznaje ze stałem na tp po to żebyś nie wszedł perfidnie przede mną na tomba i przyznaje też że nie chciałem ci podać nicku kumpla ale do tego że pierwsze obraźliwe słowa poleciały ode mnie do ciebie to nigdy sie nie przyznam bo tak nie było... jak sie okazało później tomba nie miałem bo Slattz tam expił i mial list za tp a na liście był już next... Sola zgodze sie z tobą ani ja ani Mad nie mamy ss na swoją obronę wiec ja ide w swoja stronę a Mad niech idzie w swoją... ale tego że padłem od Szarego i Carona napewnio tak nie pozostawię bo straciłem wtedy 59 mlvl który wbijałem ponad 2 tygodnie !! (może dla niektórych z was to jest słaby mlvl ale mi sie wydaje ze jak na 48 lvl to był dobry co gorsza prakowało mi wtedy ok 45% do 60 mlvl...) i nie na botowaniu tylko na expie i na siochaniu np Nieczajka na demcach prawda Nieczajek?
Cya pzdr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: Kwidzyn
Imię: Nieczajek'Raven
Poziom: 136
Skille: 89/84
Poziom mag.: 8
|
![]() @Street
Mowi prawde znam go juz dlugo i wiem ze nie szuka klopotow... a mlv to tak wbil na demcach i na dl jak mnie siokal ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#7216 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: POZNAŃ
Świat: Pandoria
|
![]() @fryta
2tygodnie na siochaniu expieniu itd? Inpossible z ktorego na ktory? ![]() 2tygodnie straconej gry ;/ ehhh co ma powiedziec ktos "LEPSIEJSZY" ? ;P to blessy kupic... nie na botowaniu? mad cos wyzej wspomnial ze bota wlaczyles nie w odpowiedniej chwili bo nie odpisywales o.O troche dziwacznie tyle ode mnie bez urazy fryta itd no i troche przesadziles z paymentem -.- na dodatek mieszajac w to swat... ale twoja wola i prącie bardzo mi tu sie nie klocic ![]() zaraz dam ss jakis ![]() i ss na ssami ![]() pamietam dlugooo na to czekalem... ![]() ![]()
18:54 Lapeno Pitanga [12]: bedzie ciekawie bo ja na sankach nie potrafie jezdzic 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no nie umiem 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no ja mam oplywowy ksztalt 18:55 Lapeno Pitanga [12]: ze nawet pod gorke pojade 18:56 Lapeno Pitanga [12]: wiec wole nie wchodzic na nie 21:11 Bill'Azu [78]: rashid jak nas zobaczy to zajebie 21:11 Kisuko Pitanga [38]: hi 21:11 Kisuko Pitanga [38]: edron 21:11 Kisuko Pitanga [38]: yes 21:12 Kisuko Pitanga [38]: albo loga da xD Ostatnio edytowany przez Psycha - 20-01-2008 o 13:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7217 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7218 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: P~o~l~s~k~A
Świat: Danera -.^
Poziom: 110
Skille: 91/91
Poziom mag.: 7
|
![]() Tak kończą zajebani konfidenci
![]() Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing |
![]() |
![]() |
![]() |
#7219 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
dokładnie ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#7220 |