Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Morgana

Notki

Morgana Wydarzenia ze świata Morgana

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 21-01-2008, 10:33   #201
Llein
Użytkownik Forum

Llein's Avatar

Data dołączenia: 26 11 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gumball Pokaż post
jak czytam to ze oath placilo za doscie lub ze odalo passy aurenie to mi plakac chce ael to co innego

po tym open widac ze po 3 przegranych openach oath sie pozbieralo i widac skutki jakiego byscie lidera nie mieli to on sam nie wygra wojny po zabicu vic lub elvena biegaliscie jak kaczki mam nadzieje ze nastempnym razem bedzie ciekawiej
A kiedy przeczytasz to, że uwierzyliście w stek bzdur?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-01-2008, 11:59   #202
Feyrety
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 01 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gumball Pokaż post
jak czytam to ze oath placilo za doscie lub ze odalo passy aurenie to mi plakac chce ael to co innego

po tym open widac ze po 3 przegranych openach oath sie pozbieralo i widac skutki jakiego byscie lidera nie mieli to on sam nie wygra wojny po zabicu vic lub elvena biegaliscie jak kaczki mam nadzieje ze nastempnym razem bedzie ciekawiej
Skutkiem tej przegranej byla zbyt wielka pewnosc siebie i bardzo trudne warunki terenu pozatym ze drzewka krzaki i inne utrudnialynam dojscie to lagi byly jak ch.. a pozatym oath miala dodatkowo 15+ noob charow ktore nas jeszze bloczyly w tych drzewach przez co reszta nie mogla dojsc.
Uwazam ze to byla swietna taktyka.... nasz blad juz sie to nie powtorzy.

A co do tego ze placili i ze oddali passy to mam nawet dowod niestety jeden z nich zapomnial sie i walnol na default no coz tak wlasnie powstaja przecieki....
Feyrety jest offline  
stary 21-01-2008, 12:01   #203
Gondzio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 01 2008

Domyślny

Tutaj doskonale widać co sądzą o Imperku , możliwe ze po ewentualnym pokonaniu Rise dobiorą się do Sibuny.

Ostatnio edytowany przez Gondzio - 21-01-2008 o 12:10.
Gondzio jest offline  
stary 21-01-2008, 12:34   #204
Lavi0
Użytkownik Forum

Lavi0's Avatar

Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Domyślny

Wydaję mi się że chcecie tutaj Imperka wkurzyć na tyle by się przeciwstawił Eternitas. Imperek nie jest głupi by dołączyć do tej bezcelowej próby walki Rise.
Lavi0 jest offline  
stary 21-01-2008, 13:08   #205
Jaz'
Zbanowany

Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Feyrety Pokaż post
Skutkiem tej przegranej byla zbyt wielka pewnosc siebie i bardzo trudne warunki terenu pozatym ze drzewka krzaki i inne utrudnialynam dojscie to lagi byly jak ch.. a pozatym oath miala dodatkowo 15+ noob charow ktore nas jeszze bloczyly w tych drzewach przez co reszta nie mogla dojsc.
Uwazam ze to byla swietna taktyka.... nasz blad juz sie to nie powtorzy.

A co do tego ze placili i ze oddali passy to mam nawet dowod niestety jeden z nich zapomnial sie i walnol na default no coz tak wlasnie powstaja przecieki....
Trudne warunki terenu? Wypierdoliliście się o krzaczki w ruchome piaski i nie mogliście wyjść xD?
Jaz' jest offline  
stary 21-01-2008, 13:10   #206
Gondzio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 01 2008

Domyślny

Akurat tak się składa, że jestem bezstronną osobą i pomyślałem, że kogoś to może zaciekawić.
Gondzio jest offline  
stary 21-01-2008, 13:10   #207
Aphydioon
Użytkownik Forum

Aphydioon's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2008
Lokacja: Stalowa Wola

Gildia: Rise
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lavi0 Pokaż post
Wydaję mi się że chcecie tutaj Imperka wkurzyć na tyle by się przeciwstawił Eternitas. Imperek nie jest głupi by dołączyć do tej bezcelowej próby walki Rise.
Ty naprawdę wierzysz w to co piszesz ?
stary 21-01-2008, 13:11   #208
Llein
Użytkownik Forum

Llein's Avatar

Data dołączenia: 26 11 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aphydioon Pokaż post
Ty naprawdę wierzysz w to co piszesz ?
A Ty?? <10 znaków>
stary 21-01-2008, 13:11   #209
Lavi0
Użytkownik Forum

Lavi0's Avatar

Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo

Imię: Lavio Cold
Gildia: Flow
Domyślny

@up

A powiedz kim Ty jestes w Rise? Chodzi o nick.
Lavi0 jest offline  
stary 21-01-2008, 13:13   #210
Itawi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Poziom: 115
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gondzio Pokaż post

Tutaj doskonale widać co sądzą o Imperku , możliwe ze po ewentualnym pokonaniu Rise dobiorą się do Sibuny.
Wydaje mi sie, ze Raist nie lubi Imperka za to, ze zostal proszony o odejscie z Sibuny za niewielki share z jego bratem, i jakas sprawa z Armanem ale tego dokldnie nie pamietam, wiec bym sie nie zdziwil gdyby faktycznie na tym mu zalezalo : )
Itawi jest offline  
stary 21-01-2008, 13:15   #211
Aphydioon
Użytkownik Forum

Aphydioon's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2008
Lokacja: Stalowa Wola

Domyślny

Cytuj:
@up

A powiedz kim Ty jestes w Rise? Chodzi o nick.
Im mniej wiesz tym dłużej żyjesz

Btw. Llein ty sie czujesz jakiś niedowartościowany zwracam sie do Lavia, a ty sie odzywasz O.o (wtf?) w domu też tak masz że na Ciebie nikt uwagi nie zwraca ? I potem sie dowartościowywujesz na forum ;>

Ostatnio edytowany przez Aphydioon - 21-01-2008 o 13:19.
Aphydioon jest offline  
stary 21-01-2008, 13:45   #212
Predrox
Użytkownik Forum

Predrox's Avatar

Data dołączenia: 17 10 2007
Lokacja: Legnica

Imię: Firentrix
Świat: Saphira
Domyślny

@last battle

Gdybyśmy każdy open wygrywali to ta wojna byłaby za prosta i za nudna.

POOOZDRO
Predrox jest offline  
stary 21-01-2008, 13:54   #213
Fureyka
Chica mala

Fureyka's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España

Domyślny

Shinuta
Jan 21 2008, 12:51:48 CET Killed at Level 103 by Lookeyy and by Nashgan

Kobyl Knight
Jan 21 2008, 12:07:40 CET Killed at Level 103 by Jofawag
Fureyka jest offline  
stary 21-01-2008, 14:18   #214
Gogar
Użytkownik Forum

Gogar's Avatar

Data dołączenia: 10 07 2007
Lokacja: padł mi mózg

Imię: Tolek
Gildia: #;d
Świat: POLNet
Poziom: +o
Skille: Mrok
Gogar ma numer GG 6484638
Domyślny

Cytuj:
. i ty waly wykrecasz na pacce i lepiej modl sie zeby nikt sie nie dowiedzial gdzie ty mieszkasz bo ja to ja nic mi nie zrobilas ale tym co waly wykrecilas bardzo cie nienawidza i z mila checia by cie upiekrzyli.
Mimo wielkiej ilości błędów - popieram.

Widać jednak Nash zdecydował się walczyć po stronie Oath... Ale nie dziwię mu się, jak Oath wygra war, to będzie free.
Gogar jest offline  
stary 21-01-2008, 14:19   #215
Feyrety
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 01 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jaz' Pokaż post
Trudne warunki terenu? Wypierdoliliście się o krzaczki w ruchome piaski i nie mogliście wyjść xD?
Nie wiem gdzie ty w tibi masz ruchome piaski, ale o taktyce to za grosz nie masz pojecia... w sumie ty mlokos jestes to pewnie na historie nie chodziles wbijajac swoj 137lvl w pikselowej grze wiec tez nie slyszales pewnie o takim slowie jak taktyka i strategia.

Co do tego co sie stalo wczoraj to byl swietny przyklad dobrze przemyslanej strategi.... gz Oath/Avis/Eter~
Feyrety jest offline  
stary 21-01-2008, 14:28   #216
Harry_Bazooka
Guest

Domyślny

Cytuj:
Co do tego co sie stalo wczoraj to byl swietny przyklad dobrze przemyslanej strategi.... gz Oath/Avis/Eter~

Dobrze przemyślanej aczkolwiek nie do końca uczciwej
Chodzi mi tutaj o sporą ilość noob charów trapujących członków Rise.

stary 21-01-2008, 14:29   #217
Kafffffar
Zbanowany

Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Cz-wa

Imię: Kafar~
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Kafar, a jak pg'owałeś to masz na blessy?

Ktos mi jej dostarczyl nie martw sie o mnie ^^ i nie przesadzajmy bo nie robilem zadnego wielkiego "pg" nawet 1 lvl dziennie nie wbijalem

Wczoraj niestety nie walczylem (kumpel gral kafarem wyjatkowo -Nikt z furory;p Stary Knobik ) z tego powodu ,ze bylem na dobrej bibie (oczywiscie nie ,az tak zajebistej na jakich bywa Lavio) wlasnie sie obudizlem i dostalem wiadomosc na gg ze przegralismy open battle grubo i
dostalem filmik.

Teraz obiektywna ocena:
Bylismy zbyt podjarani tym ,ze Oath (czy kij wie kto tam) wyszlo na open i nie myslac o niczym pobiegli walczyc miedzy drzewkami gdzie wrogowie mieli wszystko zaplanowane co bylo troche glupim posunieciem bo juz raz walczylismy w podobnych warunkach i skonczylo sie to tak samo (wojna RN jeszcze OB nad thais).Ubili Vica i kogos tam jeszcze i nie mial kto dowodzic ludzie zaczeli panikowac co bylo najwiekszym bledem.Potem oath juz ich tylko gonil i wybijali pokolei.Gdybysmy spokojnie do tego podeszli bez paniki nie padlo by na polnocnej bramie carlin ,az tyle ludzi gdybysmy spokojnie mwalowali biegnacych wrogow ,a nie samych siebie na bramie(LOL!) jeszcze wiele osob mialo pzeta wiec i tak mieli marne szanse na ucieczke.Gdyby nie panika nie bylo by tego:

13:05 Yoork'ey has left the party.
13:05 Garax Malon has left the party.
13:05 Tsunamin [89]: utani gran hur
13:05 Using one of 105 great mana potions...
13:05 Armatyz has left the party.
13:05 Gauri Niszczyciel has left the party.
13:05 Shaikon has left the party.

A porazka nie byla by ,az tak dotkliwa.Mowi sie trudno i zyje sie dalej nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem

Tyle na temat ostatniego open.

I przestancie juz pisac na temat tego kto placi komu za dojscie i kto gra jakimi charami bo to jest bezcelowe.Wojna to wojna nie ma zasad i obie strony robia wszystko zeby ja wygrac.

btw. Skoro wszyscy tak doskonale wiedzieliscie , ze dojde do war i bylo to tak oczywiste to moze mi ktos powiedziec czemu russel chcial mnie wziasc do avis? (mialem byc spy ale jednak zreygnowalem)Czemu mnie nie zabiliscie ? Wszyscy w tym czasie jakos zadziwiajaco mili byliscie.

Ubijajcie sobie ludzi z sibuny ,wolfow i arpens a wyjdzie wam to na dobre napewno ;d Wy juz zaczynacie miec obsesje,wszedzie widzicie ludzi ktorzy maja dojsc do Rise
Kafffffar jest offline  
stary 21-01-2008, 14:31   #218
Barnabhinio
Użytkownik Forum

Barnabhinio's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Puławy

Stan: Na Emeryturze
Imię: Azurro
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jezior666 Pokaż post
@Fureyka

powiem Ci tyle wez ogarnij sie w rl zyciu i przestan dawac dupy murzynowi wiadomo o kogo chodzi Russel i zal mi was ze dajcie sobie jakies commenty z dupy typy Locatian : Anthony Pe*is dla mnie to nie wzruszajace ale zalosne i pier*oli mnie to ze wy sie tam nacieracie wazelina na rl.

P.S twoja cnota jest znana na calym servie
Masz cos do tego? Moze zazdroscisz ze ona odnalazla te druga polowke? Na pewno jest bardziej ogarnieta w rl zyciu niz ty, chocby dzieki temu ze nie ekscytuje sie ta gra jak ty...

Najgorsze ze wiekszosc ludzi ktorzy walcza w Rise jest wlasnie taka: rasisci, zawistni i nie potrafiacy podac innych argumentow niz przeklenstwa (ale sa oczywiscie pozytywne wyjatki i to w nie malej liczbie). Od dawna nie gram na Morganie, ale jesli Rise wygra to prawie na pewno PA itd. bedzie wieksze niz za Oath (patrzac chocby na ludzi jacy sa w gildii, wielu jest znanymi PA czy random PK).

Najlepszy jest argument ze Polacy powinni trzymac sie razem, ta juz widze jak byscie sie trzymali razem po wygranej wojnie, a pozatym wielu z Polakow walczacych z Oath przylaczylo sie do wojny bo oni/ich kumple(dodajmy ze Polacy) zostali zastraszeni/grozono im itd.

No i Oath ma wieksze zgranie, wieksze zasoby kasy, teraz wiecej fragow(ale to mniej wazne). Wiec czysto "bukmachersko" stawiam na Oath, poza tym wole by ta gildia rzadzila Morgana.

@Kafar
Dobrze zrobione statystyki i ciekawe relacje z bitew Dzieki Ci za nie

Pozdro dla Oath jaki i dla Rise(a przynajmniej tych normalnych czlonkow).

Internet Explorer to wspaniała przeglądarka umożliwiająca przeglądanie zawartości internetu z Twojego komputera i na odwrót.

Superoptymista to czlowiek, ktory zamiast krzyzy na cmentarzu widzi same plusy

Ostatnio edytowany przez Barnabhinio - 21-01-2008 o 14:37.
Barnabhinio jest offline  
stary 21-01-2008, 14:31   #219
Kafffffar
Zbanowany

Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Cz-wa

Imię: Kafar~
Poziom: 100
Domyślny

Zapomnialem dodac

Gratuluje wygranego open battle Wygraliscie btiwe ale nie wojne.

btw. Wszedzie gdzie bitwa tam jest masowa liczba noob charow nie unikniemy tego nie ma co zganiac na nich .
Kafffffar jest offline  
stary 21-01-2008, 14:36   #220
Komisarzyk
Zbanowany

Data dołączenia: 12 01 2007

Imię: Eter Rael
Gildia: Avis
Poziom: 196
Domyślny

szybka akcja na shinucie

filmik 2 min ok

http://rapidshare.de/files/38366319/..._down.cam.html
Komisarzyk jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania