![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
|
![]() aaaa Stasioman ci to ciągle się coś nie podoba no nie ;]
Ostatnio edytowany przez Cloud77 - 12-01-2008 o 19:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No, jestem dosyć krytyczny ^^ ale sam widzisz, masz u siebie najlepszego jounina
![]() ![]() Zaproponuj im chociaż jakieś honorowe wyjście, chociażby zaoferuj im że nie będziesz ich najeżdżał jeśli co tydzień będą ci płacić daninę (w postaci np. kryształów shinobi) i wszyscy ich ninja muszą być na każde twe wezwanie (tzw. sojusz jednostronny). Na pewno będą zachwyceni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Kiedy ta gra jest online? ;Z Nie zagram po 22 ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
|
![]() hm... jakby to powiedzieć ci raxev... zbierają na dedykowany serwer ale czemu go wogoóe nie włączają tego ci nie powiem.
Już kiedyś koleś więcej razy włączał tą cholerną gre, ale czemu teraz niechce włączać sam niewiem ... ![]() Ostatnio edytowany przez Cloud77 - 12-01-2008 o 19:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dlatego mówię, żebyś zaoferował im ugodę
![]() ![]() Raxew: jak powiedział Cloud - czekamy na serwer. Sam jeden raz tylko w grze byłem - -' |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może i tak zrobię (ugoda), lecz sam niewiem co robić... bloodkid sie załamał... no ale widać że chłopak zbyt mocny psychicznie nie jest
![]() Jak to sie mówi "jeszcze sie zoabczy". Może dam tą wioske mojemu jouninowi, a może mu ją pozostawie i będą mi płacili co tydzień daniny. ![]() Albo zostawię mu wioskę i żeby uzbierał jakąś sume kryształów shinobi i złota i mi zapłaci... wtedy go może zostawie ![]() Ostatnio edytowany przez Cloud77 - 12-01-2008 o 19:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Ta gra jeszce jest? może bym zaczął grać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() W sumie to tez bym pogral. moze ktos wie czy juz nazbierali na ten server ?
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sorry ze dublepost jednak jest wazna wiadomosc.
Niedlugo wraca WoN w nowej postaci. Jak narazie trwaja tylko testy i jest test server dla wybranych userow jednak to juz zwiastuje szybkie pojawienie sie WoN 2!!
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
|
![]() kołbas nie spekuluj... nie sluchajcie go, to wiadomosci wyssane z palca...
![]() ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() lepiej sie wiecej nie wypowiadaj bo tylko mi ciebie zal.
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
|
![]() kołbas o co ci chodzi ? skąd masz dowody ze bedzie WON2 ? ja wiem ze nie bedzie i razcej nie bedzie WON poniewaz nie mają kasy na utrzymanie serva.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jak juz czytasz tamta strone to czytaj ja dokladnie.
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jeśli uzbierają kasę, to wtedy kupią serwer. @kołbaś: no, teraz akurat wyszedł kolejny oficjalny news, ale jeszcze dwa dni temu to nie było takie pewne - żadnych informacji o grze... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() trzeba wiediec gdzie szukac =P
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2007
Lokacja: Ruda Śląska
![]() |
![]() Cytuj:
Co do gry, dajcie sie z takim czymś spokój. Jednym słowem - dno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
|
![]() Potwierdzam słowa Mileya... Gra to totalne dno, nic ciekawego...takich gier teraz pelno mozna znalezc typu naruto np. jakas podrobka tibi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |